Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza spune:
Buna fete dragi!
La multi ani : Ingrid, Lara, Bianca, Sara, Andreea, Iniasia! si tuturor sarbatoritilor din zilele trecute!
Voua va merge calc pe DC mai greu in ultimul timp sau este al meu fumat?... Nu vorbesc de datile cand nu merge pagina, ci ca se incarca f. greu.
Ce frumos ca va intalniti in Bucuresti! Vreau si io. Lasa ca eu ma intalnesc cu Irinusha la vara
Noi iesim mult afara si ne-am rumenit pe nasuc si obrajori de la dormitul la soare. In rest suntem bine si ma striga moama. Eu invat din parti, ca nu am timp, nu de alta...
Bun venit Carmen!
La multi ani Iuliana!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
Eryka spune:
Buna fetelor ,
Am ajuns vineri la spital cu Ayumi avea febra 39,8 ne-au trimis acasa si am sperat ca i va trece dar sambata dimineata i crescuse febra si avea 40,5 asa ca iar am fugit cu ea la spital si au bagat-o la perfuzii ,Duminica ia trecut si sper sa nu mai revina febra asta care ma dispera .M-am saturat sa o vad cum sufera Marti ne ducem iar la un control .Aseara mi-a adormit tocmai la 12:30 cand efectiv eram disperati si eu si tati ,ca nu reuseam in nici un fel sa o adormim pe Ayumi .La multi ani bebeilor din zilele astea .Hai fetelor ca va pupic .
Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)
shian spune:
Buna fetelor!
Mai primiti un bb de mai?Baietelul meu,Shion,este nascut la data de 21 mai 2004, la ora 16:57,cu greutatea de 3188g si 51 de centimetri(scor Apgar 9-10).Primii dintisori i-au aparut la 7 luni si 9 zile,iar saptamana trecuta,au mai aparut inca patru in partea de sus.
Am fost cam scanciti si mofturosi,dar ne luam revansa si muscam de cate ori avem ocazia!
Am fost si noi bolnaviori,am facut si febra mare(40),dar ne-a trecut si mami spera ca n-o sa se mai repete istoria ca altfel o ia razna...
Desi suntem baietei,toata lumea zice ca suntem fetita si asta pentru ca avem o "gramada" de par.De cand s-a tuns mami,eu am ramas pletosul familiei!Acuma sunt mic si tre`sa suport eu toate pupaturile,dar ma fac eu mare...
Dorim sa le uram un sincer La multi ani,tuturor bb-ilor nascuti in aceasta perioada,sa cresteti mari,frumosi si sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Anca & Shion
DianaR spune:
Fetelor, Iustin al lui Carmen este fotomodel DC! Felicitari Carmen, sa-ti traiasca frumuselul!
Bine ati venit Anca si Shion!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni
acris spune:
Buna dragele mele !!!
Laurina, m-a emotionat teribil ce ne-ai trimis (referitor la bebelusul care vine pe lume)....
Bun venit Shian si Anca. Sa va traiasca puiutzii !!!
Eryka, sanatate multa !!! Dar de ce face febra mare? ce au spus doctorii???
Carmen, felicitari pt. Iustin !!!!
Noi suntem bine. Ne mai da inca un dinte.
La fel cum spunea si Madutza, ne-am rumenit week-endul asta de atata soare....Superb a fost !!!
Duminica viitoare ii serbam ziua de nastere. Iar motzul am stabilit ca-l vom face la nasi in ziua de Paste. Asa vor ei. Cica se face totul pe cheltuiala nasilor.....
Cam atat...
Mai vorbim, dragele mele !
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
mephala30 spune:
Diana, Acris, multumim de felicitari.
Toti copiii sunt frumosi si speciali in felul lor.
Anca si Carmen, bun venit!
Erika, sanatate printesei. Speram ca nu e nimic grav.
La multi ani! sarbatoritilor de azi: Mihaita, Andrei si Mara.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
bertha spune:
Dragi mamici,
Revenim dupa o absenta de o saptamana, dar e o absenta motivata, ca nu a mers netul. Nu v-am uitat deloc, ma intrebam mereu ce mai faceti voi si puisorii vostri, mi-am dat seama ca dc chiar creeaza dependenta. Am reusit sa citesc mesajele voastre, nu voi putea recupera cu raspunsurile, din pacate.
Darius vorbeste cate si mai cate, pe limba lui, normal, singurul cuvant pe care-l zice clar si cu directie e "cheie". E tare smecher, "mama" nu zice, dar se-arunca la cuvinte de-astea neasteptate. S-a bronzat pe fata si manute si arata f. nostim.
Va pupam!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
bertha spune:
Multumesc din suflet tuturor celor care i-au urat lui Darius "La multi ani!" si, la randul meu, doresc sanatate tuturor sarbatoritilor saptamanii!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
alus spune:
La Multi Ani- Mihaita
La Multi ani-Andrei
La Multi ani-Mara
Eryka- eu cu Julia ii dorim multa sanatate. Ayumi avea numai febra ci si diaree?
Bun Venit Anca si Shian, precum si Carmen.
Asatazi sunt cam obosita, nu stiu de ce Julia a dormit prost noaptea, trebuia sa o iau cu noi in pat.Ieri am fost invitati la masa de pranz la o familie, de romanijumatate si jumatate polonezi. Ce ma mirat ca ea prima oara a adormit la cineva strain in brate si a dormit aproape o ora. Seara a venit pe la noi mama. A trecut ziua nici nu stiu cand. Ce pacat ca sa cam racorit afara, bate un vant cam rece deci nu prea putem sa iesim la plimbare, dar dormim pe balcon in mercedesul nostru. Trebuie sa inchei, Julia mi-a facut in pampers o surpriza cam urat mirositoare.
www.julka.za.pl
Alus+Julia
anacami spune:
Buna,
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!
Bun venit noilor veniti!
Daca vreti sa vedeti cu cine ne-am intalnit, uitati-va aici
http://community.webshots.com/album/319956561tjsNut
Noi am fost sambata in IOR (pozele de mai sus), ieri in Tineretului; a fost foarte frumos- ne-am dat in leagan, pe tobogan, am mers pe jos (am incercat sa strangem toate pietricelele din cale), am ajutat-o pe mami si am impins caruciorul...ce mai, sunt baiat mare de acum!!!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni