Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
shian spune:
La noi ploua de vreo doua zile si se pare ca si maine vom avea parte de acelasi "tratament".Urasc zilele mohorate,parca si bb e mai mofturos...
Astazi am fost la controlul de 10 luni si ne mandrim ca i-am spus doctorei:"pa" si asta dupa ce i-am tras o palma, ca prea m-a tras de cuculet!
In rest totul este bine,Shion are 9.300g si 73cm .Ne pregatim sa venim in tara,sa iesim la iarba verde(ca pe-aici mai rar asa ceva),sa mergem la munte si sa simtim mirosul de fan proaspat cosit...si lista ar putea continua la nesfarsit!
Desi ajung mai rar sa va mai scriu despre noi ,va urmaresc postarile si noua find inca ma simt stinghera...Mi-as dori sa pot fi mai comunicativa,dar asa sunt eu la inceput,nu-mi gasesc cuvintele,ma impleticesc in propriile-mi idei ,iar concluzia o reprezinta postarea in sine ,vaga poate, sau chiar lipsita de inteles.
Ne bucuram ca facem parte din grupul vostru si speram sa auzim numai vesti bune din partea voastra.
La multi ani celor nascuti in aceasta perioada,si sa auzim numai de bine!
Anca & Shion
Carmenbr spune:
Ancuta, eu sunt nou-nouta, nu tu. Asa ca nu mai fii sfioasa si arata-ne poze cu minunea ta! Vrem sa le vedem!
Foarte bine i-a facut Shion doctoritei, ce are ea cu putzica lui!
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa creasca mare. Si suntem invidiosi pe voi ca mergeti acasa, noi speram sa reusim prin octombrie sa ajungem vreo cateva zile.
Va pupicim si asteptam poze!
Carmen si Ericutz, gemanas-iepuras!
alus spune:
La Multi Ani-Victor
la Multi ani-Rares
Irinusha-asa de haios ai povestit ghinianele tale. Dar dupa chinion vin zile fericite, si asta iti doresc eu. Cu coloana am si eu probleme, mai ales cu piciorul stang dupa accident, mai ales ma doare cand se schimba vremea, imi amorteste si ma doare ca imi vine sa urlu. Dar din pacate trebuie sa ma obisnuiesc, doctori au spus ca nu se pate face nimic.. Baiatul tau a vrut sa arate cine este seful
Madisor- din fericire noaptea asta a fost super, s-a culcat la 8.30, si s-a trezit sa manance dabea la 6.30 ( am dat orele de aici), sper ca aceasta noapte tot sa fie super, mai ales ca taticu de la un timp o adoarme,in acest timp am si eu putin liber.
Si eu ma gandesc sa-mi gasesc ceva de servici, dar aici este greu, foarte greu. Mama mia spus ca poate fac cursuri ca sa pot lucra la cresa sau gradinita. Paote are dreptate, mie imi plac la nebunie copii, mai ales sa ma joc cu ei si sa le povestesc.
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Lauraa spune:
Buna fetelor!
Bun venit noilor mamici de la grupa noastra, iost mai veche dar abi amai apuc sa scriu din An in Pasti :) ! Nici cu cititul nu stau prea stralucit, iertare !
La multi ani sarbatoritilor din zilele astea ! Azi maine trecem la sarbatorirea din an in an si scapam de uraturile zilnice , :))) !!
Noi plecam sambata in tara, eu cu Lara, pentru 3 saptamani,asa ca nu o sa fim aici sa uram primilor copilasi! De aceea va spunem de acum "La multi ani", multa sanatate, fericire,si sa-i faceti pe parinti la fel de fericiti cum i-ati facut in acest an! Sebi,Amalia,Justin, Lia,Adelina,Stefan, Delia, Dragos, Dragos,Cris si Raducu ! (Pe 5 mai ne introarcem si uram mai departe :) )
Cu Lara am fost deja la ctrlul de 1 an ,desi are abia 11 luni, l-am facut ca apoi plecam. Totul este la superlativ, ca intotdeauna, Doamne ajuta!
Irinusha, sa stii ca si eu am fost intepenita zilele astea,rau de tot, la ceafa, ma intorceam ca lupul sur, brr ce urat a fost. Incepe sa se duca durerea,ce bine. N-am fost la dr. ca n-am cu cine s-o las pe mitzi si parca nici n-o fost asa grav... Apropo, eu nu paltesc aia 10 Euro, cred ca pt. ca sunt asigurata privat. Am tot desprins de printre randurile tale ca nu esti multumita dilok in Germania...desi esti de multi ani aici,nu?
Fetelor, ma intorc sa citesc inca o data, am uitat la cine si ce mai voiam sa spun...
Mama de Lara Celine
Grate spune:
Carmen, am vazut pozele! Ericutz e o frumusete rara, mai ales cum sta el acolo tolanit pe iarba..ce sa mai vorbim, minune nu alta! Si voi aratati bine iar tu ti-ai mentinut excelent silueta! Bravo!
Uitati poze cu noi aici
acris spune:
Carmen, sunteti superbi amandoi. Am vazut pozele.
Irinusha, capul sus ! Trecem peste toate !
Si eu am aceeasi stare....
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
mephala30 spune:
Buna!
Subiectul nostru a ajuns pe pagina a doua. Nu-mi venea sa cred...Se vede ca avem copii marisori, ce ne tin ocupate tot timpul.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Carmenbr spune:
Grate, sunteti dulci si voi. Ti-am admirat parul, e superb. Si lasa ca nici tu nu esti grasuta deloc. Ba dimpotriva, aratai asa bine dupa ce ai nascut...sa ma fi vazut pe mine...
A trecut iarna de la voi, sau e doar asa putin frig? Ninge?!
Cat despre Patrick...e tare, tare dulce...si merge si e doar cu 2 saptamani mai mare decat Eric...Eric doar acum 2 saptamani a inceput sa mearga de-a busilea iar acum pericol...trebuie urmarit non-stop...vai de tatal meu care sta cu el acasa...
Acris, lasa ca si voi sunteti tare frumusei. Si marisori...ati inceput sa mergeti sau inca mai suntem de-a busilea?!
Cat despre suparari, lasati-le fetelor de-o parte...uitati-va o secunda la ingerasii vostrii si veti vedea ca nimic pe lumea asta nu conteaza mai mult...totul e trecator, ei sunt prezentul si viitorul nostru, ei sunt ratiunea noastra, forta noastra de a merge mai departe.
Va pupacim pe toti,
Carmen & Ericutz, gemanas-iepuras
http://community.webshots.com/user/ericutzu
alus spune:
La Multi Ani- Catalin andrei
Stiati!!
Chiar astazi la stiri a fost despre premergator, in Europa se cumpara foarte bine chiar soi in America, in Canada este interzis deoarece este deunator ptr. copil. Dece? deoarece copilul in premergator nu pune toata talpa pe jos ci merge mai mult pe varfuri sau sare cateodata, iar oameni in Polonia cumpara ca asta este traditia si ca nu trebuie sa aiba grija de copil. Doctori au spus ca chiar copilul trebuie sa mearga dea buselea. Dar ma mirat ca in Canada nu se vand ca este interzis. Si au mai spus cum ti-am scris mai devreme copilul cam 95% incep sa mearga mai tarziu.
Astazi Julia a dramat o floare, eu i-am dat incet peste funt si iam spus ca nu are voie sa atinga, nu a plans ci a incept sa tipe pe limba ei parca ar vrea sa-mi spuna cum imi permit sa dau in ea.
Cand am fost la plimbare a fost foarte nedumerita cum de apare si dispare caruciorul ( adica umbra ), chiar a inceput aproape sa planga ca nu este si sa rade cum aparea.
Noapte buna mergem sa facem nani
www.julka.za.pl
Alus+Julia
monet spune:
LA MULTI ANI, SEBI!!! 1 anisor!!!
nally scumpa, sa va traiasca puiu' drag, sa va bucurati de el in sanatate si zile frumoase!
deschizatorul nostru de 'pirtie'!! iu-huuuuuuu!
acuma vad ca-i inca data de 13, io credeam ca sintem la 7 ore diferenta, voi n-ati schimbat ora? oricum, ma bucur ca sintem primele, eu si lia, sa-i uram la sebi lamultiani!
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (11 fix, azi:))
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia