Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI SEBISOR!!!!

Sa fii sanatos si sa aduci soare si bucurie in viata parintilor tai!!! Sa cresti mare si mereu sa fii cu zambetul pe buze! Fie ca toate visele tale si ale parintilor tai sa devina realitate!

LA MULTI ANI CRISTINA-MARIA!
LA MULTI ANI RADU-NICOLAE!
Si voi sa fiti sanatosi si veseli!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

erika cum mai este printesa mica?de ce a facut febra pina la urma?

Bebe Beca apa de mare Marimer sau Sterimar au efecte foarte bune si imediat.
Marimer am folosit noi si se aplica usor la nasuc si dupa aia se trag mucisori cu pompitza.E foarte e imporatanta curatarea.
Picaturile de nas e cel mai bine sa le eviti numai cand e foarte rau poti sa pui Vibrocil cat mai putin posibil.
Si mai este bun(care a avut efect la noi) Baby Balsam(de la firma Wick)masat pe spate si gat dupa baitza inainte de culcare si capsulele Kalpol(parca)se pun pe o batistutza aproape de bebelina in timpul nopti sa respire usor.
Pupici la bubulina mica sa se faca repede bine

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna.
eu vreau sa merg maine pe la pranz la baby expo. zicea si Paloma ca vine. Asa ca, maine noi o sa fim pe acolo. Eu una sigur fara baieti (vin de la servici), Paloma inca nu am vorbit, asta seara , cu ea asa ca nu stiu daca vine cu Cristinica.
si noi ii dadeam lui Cata Vibrocil cand avea nasul infundat
iar acum e racit Andu si i-am dat tot vibrocil (de obicei lui ii dadeam olinth)

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

LA MULTI ANI SEBI!!!!!!!!!

Sa cresti mare pui frumos si sa-ti bucuri parintii!NALLY sa-ti traiasca flacaul.

GRATE,PATRICK e o frumusete rara.de la Dragos.

Noi asteptam sa mai iasa un dintisor si suntem miriiti si nu vrem sa mincam absolut nimic decit lapte cu cereale.In rest mergem din ce in ce mai bine si suntem tare mindri de asta.

Va pupam
MIHA SI DRAGOS(1.05.04)

http://community.webshots.com/user/miha04badea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI SEBI!!!! Iti dorim ca anul care a trecut sa fie primul dintr-un sir lung, plin de iubire si noroc! Cred ca Nally e la Buzau, pare asa retinusem.

La multi tuturor aniversatilor de zilele astea!

Vad ca voi va tineti de intalneli. Daca as fi avut carnet veneam si eu... Intre timp ne-am dat comanda si noi de Logan. Parca si-a mai luat cineva pe aici, nu? Vrem sa vindem Matizul ca devenise neincapator.

Ana merge de la un capat la altul al casei, dar cu cineva pe langa ea, ii e frica altfel. La 2 zile de cand a inceput sa mearga mai bine in picioare, s-a apucat sa mearga si in patru labe. Deocamdata cate putin,. dar incet-incet isi da drumul.

Bebebeca, eu ii fac asa cand are mucisori: spray merimar/scos muci/vibrocil. Este o solutie care merge la fix dupa ce am incercat nenumarate altele.

Carmen a avut dreptate ca nu prea se mai scrie la subiec, se vede ca s-au facut copii mari! Mie nu prea imi merge calc si mi se blocheaza mereu pe DC.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

fetele, unde sunteti ????
ce mai faceti???

madutza, are dreptate, ne-au crescut copii si nu mai avem timp...

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici la bb-ici!

Multam de ganduri bune fetelor, mi-a trecut! Iuhu!!!! A tinut ce a tinut, dar azi e prea frumos afara sa mai fiu posomorata, brrrr! Ce nu-mi place! Masina am reparat-o, a fost o tara mai ieftioara, adica 284 Euro, asa ca incepe a merge spre bine ;)

Lauraa, drum bun si concediu fain! Cu ce ocazie va duceti in tara? Pur si simplu asa, sau ii rupeti Larei turta acolo?
Ai dedus bine, nu-mi place aici. Nu mi-a placut de fapt niciodata, pur si simplu nu m-am simtit "acasa" cu toate ca aici e casa mea ... simt de o vreme - si sunt tare trista de asta - ca nici in tara nu-mi mai gasesc "locul". Poate m-as simti bine aici daca n-ar fi nemtii cum sunt ... din pacate se schimba totul si schimbarea e in rau ... simti pur si simplu ca nu mai e de trait aici, ca-ti pun piedici in drum, ca trebuie sa deschizi doar gura sa-ti spui numele si totul devine si mai inposibil ... si exemplele pot continua. Stiu ca tu te simti bine in Germania - nu te inteleg, dar fiecare o stie pe a lui - si sigur o sa ma judeci ... cum mai spuneam, fiecare o stie pe a lui. Daca as putea as pleca invartindu-ma ... as face-o mai ales ptr. Cris, sa aiba o copilarie frumoasa ... in moment sunt doar vise ... dar cine stie, poate intr-o zi devin realitate, eu tot mai sper!

Miercuri am avut si noi controlul de un an si ultimul vaccin din gama vaccinurilor ptr. bb-i. Peste o luna il primim si pe cel contra pojarului/rujeolei (daca-i tot una, ca nu prea am inteles), oreonului si rubeolei, plus vrut si platit de noi, contra hepatitei A. Am vorbit cu dr. de toate vaccinurile posibile si dupa ce ne intoarcem din tara mai facem si contra meningitei (meningococi C) si encefalitei (transmisa prin capuse). Ultimul e chiar platit de casa de sanatate, in Bavaria fiind chiar f. multe cazuri. Ar mai fi unul contra varsatului de vant (varicela), dar mi se par deja prea multe, mai ales ca cel de hepatita trebuie repetat la 6 luni (dupa care la 3 ani) ... plus ca varsatul de vant nu mi se pare prea rau, dar mai vedem.
Nu prea mi-a placut ca dupa vaccinul de acum mi-a facut febra. A fost toata ziua super bine, noaptea a inceput sa arda si sa fie smiorcait. I-am pus imediat un paracetamol in fundulet si dupa o jumatate de ora de foieli si neliniste a adormit si a disparut si febra. A doua zi era frant de nu mi-a dormit decat 30 min. in doua reprize. Ieri noapte a dormit iar bine ... si sa stiti ca m-am dezobisnuit de nopti nedormite, cred ca eram mai franta decat el ;) Si nu prea am inteles de ce a facut chiar acum febra, mai ales ca nu era un vaccin nou si pana acum nu a avut nici o reactie la vaccinul primit.
Are 9 kg si 77 cm, iar dr. era multumit de cum arata ... oricum ramane un lungan subtirel. A plans cand i-a injectat serul, dar l-a linistit mami repede ;) Am vorbit o oara cred ... m-a indrumat sa-i mai dau lapte de capra cel putin inca 6 luni, mai ales daca ii prieste si-i place ... nu faceam altfel, dar e mai bine cand iti spune si dr. ;) Nu i-a gasit un ousor, l-a masat putin ca sa-l coboare ... si minune a coborat , m-a invatat si pe mine cum sa-l masez ca sa nu se mai ridice ... si a bagat putin frica in mine s-o fac, ca sa nu trebuiasca operatie daca nu coboara pana la 2 ani. Ce sa mai, de atunci primeste Cris masaje la putulica aproape la fiecare schimbare de scutec ... il invat prost cred ;) Si cam astea sunt noutatile noastre ... altfel ramane Cris un fricos, care in schimb se impinge singur pe topogan si topaie pe leagane cu arcuri - sper sa pun niste poze noi.

Mona, ce-ti mai face burtica? Dar tu? Tot asa de rau iti e? Ce ai facut la interview? Liuta cea cuminte si dulcica ce mai face? Va pupicim! Ah, ca uitam: ce-ti doresti sa fie in burtica???? ;)

Va pupicesc si va doresc un week-end fain! Aveti grija de voi si de comorile mici! :)

Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Nu am mai avut timp sa va scriu (serbare copii, a luat fata mea premiu la un concurs de literatura premiul pentru cea mai vesela poezie).

LA Multzi Ani, Sebastian!

LA Multzi Ani, Patricia, Vasile Alexandru, Cristian, Teodor Dominic

Irinusha, hahaha, ce viteaz si batoios puiutz ai! Sa-l pupi din partea noastra, sa fitzi sanatosi si sa trecetzi cat mai usor de faza vaccinurilor!
DianaR, cu puiutz harnic si curajos! Bravo pentru mersul pe jos, tzinut doar de o manutza...
Tnicoleta, itzi dau dreptate in privintza premergatorului... Printre altele eu am constatat ca ii si leneveste, asa ca de o saptamana Clara nu mai sta in el decat cand mananca sau cand nu mai au rabdare ceilaltzi sa o supravegheze (bunicii, sotzul sau copiii mai mari).
Bebe Beca, tare as fi mers si eu cu voi maine, da' trebe sa merg la parastas Poate cu alta ocazie, cat mai curand sper, ne vom cunoaste! Sa avetzi o plimbareala placuta!

V-as mai scrie, da' Clara ma cheama, iar sotzul sta lnga mine si asteapta cu nerabdare sa ii cedez locul la PC Maine nu stiu daca voi putea sa scriu, da' vorbim noi!

Sa avetzi un weekend placut!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

La Multi Ani, Sebi!!!
Sa cresti mari si sanatos si parintii tai sa se bucure de tine!!!

Nally, sa-ti traiasca frumusetea de baiat!!!

Mephala, nu am apucat sa te felicit pt micul fotomodel. E tare frumos si ce ochi cuceritori are!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La multi Ani- Cristian
La Milti Ani-Teodor Domonic
La Multi ani-Patricia Maria
La Multi Ani-Vasile Alexandru

Buna fetelor

Julia adoarme mult mai repede cu tata decat cu mine. Eu cand ma culc langa ea seara ma chinui sa o adorm in jur de o ora minimum, iar cand se se culca cu tata 10- 15 min max 20 si deja adoarme.

Astazi am fost la o plimbare lunga de trei ore cu prietena mea nou si fetita ei de 10 luni. A fost superb. Acum va scriu si ma uita la film cu actorul meu preferat S. Segal. Scriu numai prosti. Fetelor am zuzit ca in romania pediatrul personal al copiilului vine la orce ora din zi si noapte daca este chemat.Este adevarat. Daca da este super, aici din pacate nu.

Trebuie sa termin ca ma goneste sa-i fac de mancare

Noapte buna

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput