Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bine ziceati voi fetelor, ne-au crescut copii si nu prea mai avem timp de forum. Unde sunt zilele cand scriam de mai multe ori pe zii si aveam timp sa va raspund la fiecare in parte!

La multi ani Patricia, Vasile Alexandru, Cristian, Teodor Dominic!

Madisor felicitari pentru mica poeta!

Madutza, si tie felicitari pentru mersul in 4 labe, asa-i ca-s dulci foc 4 ori 4?

Apropo de premergatoare fetele mai vechi stiu ca eu sunt impotriva lor si am rezistat eroic sa nu-i cumpar si ma felicit pentru asta. Eu si Dana, mamici eroine.
Apropo de mamici eroine, mai multe fete mi-au spus ca sunt mamica eroina ptr. ca ma stradui sa calc toate hainutele lui Vladut. Voi ce faceti? Le calcati sau nu?

V-am pupacit!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La Multi Ani Sebi!!! Nally, cu intarziere iti fac urarile pentru puiul tau drag da sa stii ca m-am gandit la voi ieri. Sa va traiasca, sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii!

Nu-mi vine sa cred ca atunci cand era Danut mic reuseam sa scriu sa citesc... si acum... Danut a luat o gripa care circula pe la noi, e inca la inceput, da stiu cum se manifesta de la baietelul unei vecine... In rest, de cand l-am intarcat doarme din ce in ce mai bine, se pare ca pentru tzatzici se trezea el noaptea, asa mult ii placeau :-) De doua nopti nu se mai trezeste deloc pana la 7 dimineata cand ii dau biberonul cu lapte si se mai culca pana la 8 sau chiar 9...Nu stiu daca va dura da acum e super... In rest, continua sa caute peste tot, sa faca prostioare, sa spuna ma-ma, ta-ta, da mai ales da-da, uneori ca-ca, ta-ti... ii place sa bata din manute, e tare mandru cand ii spun sa faca "Bravo" si aplauda afectat si multumit de ce stie el. "Pa" faced doar cand vrea el nu si cand ii ceri... Ii place mult m=la plimbare, la leagane, la cotrobait prin sertare...

Nu-mi vine sa cred ca puiutii nostri au inceput aniversarile anisorului!

Pupic, sper sa mai intru...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LA MULTI ANI SEBI!!!

Uite ca tot mi-am facut timp sa mai intru inainte de plecare sa-l felicit pe primul din listuta! Cum ati sarbatorit Nally?

Irinusha, de multe ori am avut senzatia ca nu-ti place aici deloc, si nu,nu te judec, ca nu am dreptul sa te judec. Nu pot sa nu ma intreb de ce mai stati aici daca nu va place? Eu nu as sta, nu mi-as sacrifica viata intr-un loc cu care nu am nimic in comun! O viata avem! In locul vostru m-as intoarce in tara cu scantei la calcaie !!! Mie imi place in Germania, m-am obisnuit,sa stii. Eu sunt de 3 ani aici... De cadn cu Lara mi-am facut o groaza de prietene, nemtoaice si romance. Cu nemtoaicele ma intalnesc la Krabbelgruppe si e superfain. NE intalnim si in afara acestor ore, am iesit si seara la "crâsma", am ras de am cazut sub masa, sunt toate niste fete de nota 10. La fel, nu am avut divergente cu nemti niciodata (in afara de vecinii de sub noi,care de fapt sunt mixt german+olandeza). Poate acolo in Bayern sa fie mai gretosi dar aici in Vest nu sunt deloc xenofobi... Am vazut ca te plangeai de sistem,din cauza celor 10 Euro. TI-am zis c anu te judec dar te-ai intrebat cate zeci de euro ai fi dat in Romania ca SPAGA pe trimestru? Nu 10,ci poate mai multe zeci. Si nici nu ai fi vazut vreo imbunatatire undeva,din pacate. Stii ca de cand cu cei 10 Euro au scazut vizitele aiurea la doctori. Adica ipohondrii au inceput sa mearga in parc sa se planga de boli inchipuite , nu se mai duc la medic pt.orice furtz. In fine, e mult de discutat, eu nu incerc sa te conving, daca nu te.ai convins tu in ani de zile nici eu nu o sa reusesc, garantat :) . Ce pe mine intr-adevar ma deranjeaza este cand ii bagi pe toti nemtii in aceeasi oala. Nu pot sa ignor, sotul meu e neamt, fetita mea e jumate nemtoaica ( are nationalitate germana) si cum nu stau cu mainile in san cand aud ca "toti romanii e curve",nu stau cu mainile in san nici cand aud ca se fac generalizari despre nemti,ca ar fi toti asa si pe dincolo. Ma intelefi si tu pe mine,nu? :)
In RO mergem ca sa ii vizitam pe ai mei, pe prieteni ca avem o groaza, rude, sa sarbatorim Pastele si inca o mie si una de motive dragi :) . NU-i luam motul Larei,in Ardeal nu am auzit de asa ceva, ziua ei o sa o tinem aici,ca venim pe 5

Va pupa,

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Buna fetelor,
N-am avut timp sa va scriu, imi pare rau, nu ma lasa fiu-meu, trage cablurile, trage de mouse sau ma trage de pantaloni.
Avem multe noutati. Am trecut de vaccin cu bine, ieri am fost la medic, puiul es sanatos, a ramas la aceleasi 11.800kg, s-a mai lungit pina la 76,5cm.
Mai nou, mancam impreuna, supita de la masa noastra, cascaval bucati, rosii, ardei gras rosu,legume la gratar, carnita la gratar maruntita cu furculita, fasole din ciorba,galbenus prajit pe tigaie de teflon fara ulei, fructe:mar, portocala, pepene verde, pe asta il papa de mama focului,e-he-he...baiatul meu e deja mare. Am ajuns sa-i dau foarte rar borcanele.
Noaptea nu mai am probleme cu el, foarte rar se mai trezeste sa maraie apoi adoarme singurel si fiind culcat de pe la 10 seara, se trezeste abia pe la 6.50, 7.30 sa pape laptic.

Vreau foarte mult sa-i adun orele de somn ziua, adica sa doarma intre 12-15 apoi doar noaptea si atit. Sa vedem cum va merge si asta.

Felicitari tuturor bebelushilor pentru progresele facute si fetelor, v-am citit in fuga, ca am un baietel...nici la veceu nu ma lasa sa merg fara muzica. Imi deschide frigiderul, deschide butoanele de la aragaz, sau inchide cind eu cred ca fierbe mincarea..etc. Credeti-ma!

Miha, iti multumesc pentru aprecieri, esti o draguta si sa stii ca si eu v-am admirat foarte foarte mult puiutul scump si pe voi, dar tu arati bestial, nici nu se vede ca esti mamica.Ce mai face scumpul Dragos?

Madisor, asa premiu da! Pup-o pe micuta poetesa din partea noastra si spune-i ca noi toti ne mandrim cu ea, face parte din grupul nostru nu?!

Carmen, ce mai face Ericutz? Pupici din partea lui Patrick si a noastra!!!

Fetelor, va pup si am fugit ca-mi demoleaza casa puiul asta al meu, toata mobila mi-e incilcita, scaun , noptiere, nu conteaza. Ah da, nu v-am zis se urca singurel pe pat..of, de dat jos insa inca nu stie si trebe sa fiu cu ochii in patru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Carmen, multumim pentru cuvinte frumoase, esti o scumpa! Ma intrebi de ninsoare? Chiar, in ce stat e Anaheim-ul? N-a nins de multa vreme, acum e foarte cald, ieri au fost 30 grade celsius!
Cind mi-ai povestit de Ericutz, am inceput sa zimbesc, pentru ca stiu cum este cind isi scoate frina de la mers in patru labe...ce face prin casa, nevoie mare.Am vazut eu din poze ca e voinic! Sanatate multa puiului tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,

imi cer iertare ca vin asa rar pe la voi, abia mai bag capu' pe la mamicile de nov-dec, ca-s speriate, saracutzele:) si uite, ajung sa urez un lamultiani general tuturor puiutilor sarbatoriti zilele astea! sebi a si dat startul cu anisorul implinit, asa ca de-acum incolo, la mai mare!

irinusha, multumesc de intrebari, esti o dulce. burtica cred ca creste, o sa va fac si poze, na:). de rau n-am scapat, gust de mocirla in gura, pofte de mi se face capu' calendar, somn nevoie mare si timp ioc. ce-am vrea noi sa fie bebelusul - pai, el sau ea e deja ce vrea ea sau el sa fie:), asa ca noi il vrem, asa cum ghiciti, sanatos. daca da domnul si e baietel, o sa-l botezam tomas si-o sa ne bucuram de ingeras mai ales ca ne si da o noua experienta. daca e fetita, o s-o cheme maya (da' eu vreau mai mult 'maia') si cred ca vor fi cele mai bune prietene, lia si maya:).
cam atit. o, interviul ala a mers asa snur ca mi-au oferit pozitia, insa am refuzat-o ca e la 74 de mile distanta un drum si deocamdata asta e situatia. probabil ca voi ramine la pitt (universitate) pina se naste copilul pe banutii astia putini dar care totusi platesc in fiecare luna casa. noa, acuma chiar ca v-am pupat, mi-e un somn de mor.

fiti cuminti!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (11+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele am uitat sa va spun ca, desi ne apropiem de 11 luni, tot nu avem nici un dintisor. Chiar sunt curioasa cand ii dau...

Grate eu te inteleg ca sunt patita... Cu aragazul nu, ca butoanele-s in partea de sus, deasupra "ochiurilor", si n-are cum, da asa alearga pe scari intr-o veselie in 4 labe si eu ce sa fac, ma tin dupa el... Vorba Dianei, sunt asa dragalasi in 4 labute... In privinta mersului la baie, eu il iau cu mine si ii iau niste jucarii care sa il tina cat de cat ocupat. Daca se satura de ele incepe sa deschida dulapioarele de sub chiuvete, sa traga de prosoape, de hartia igienica, si alte asemenea, da macar il am in vizor... Pupici exploratorului dulce.

Diana felicitari pentru progresele lui Vladut!

Lauraa calatorie placuta si o vacanta superba va doresc!

Irinusha, mie mi-a placut tare mult cand am locuit in Germania, dar am avut si eu experiente neplacute. Insa mi s-a parut ca e mult pana te cunosc nemtii si apoi sunt de treaba. Dar pe strada sau in locuri unde nu te cunoaste nimeni, cand deschizi gura si vad ca nu esti neamt, se cam simte... Cel putin asa era pe unde locuiam noi, in sud, aproape de Stuttgart. Pupici micutului atlet care isi pastreaza silueta :-0 Banuiesc ca si mamica lui si-o pastreaza cu atata mers pe bicicleta... Inca n-am apucat sa citesc prin ce necazuri ai trecut dar ma bucur ca s-au rezolvat toate sau macar poti tu sa le lasi sa treaca... Pupic

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Vladut! Sa cresti mare si sanatos!
La multi ani, Maria!
La multi ani, Thomas!

La multi ani, Cristian!
La multi ani,Teodor Dominic!
La multi ani,Patricia Maria!
La multi ni,Vasile Alexandru!

Multam fain pentru sfaturi. Bubu are inca nasul plin de mucisori si parca nu mai prididesc curatatul lui. Aseara s-a trezit de doua ori, saracuta, pentru ca nu putea respira.
Astazi vizitam Baby Expo si dupa vom sta in parc. Daca va fi cald.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

LA MULTI ANI REBECA!!!!!!!!!
LA MULTI ANI VLADUT!!!!!!!!!

Pt. mamici(BEBEBECA SI DIANAR)multe .Sa va traiasca puiutii dragalasi!

MIHA SI DRAGOS (1.05.04)

http://community.webshots.com/user/miha04badea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Poftiti aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47457" target="_blank">Bebelusi si Copilasi de Mai-iunie 2004 (42)

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput