Bebelusi de mai-iunie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Laurina spune:
LA MULTI ANI SEBI!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FII SANATOS, SA NE TRAIESTI SCUMPIC MIC... PRIMUL DIN LISTUTA!!!
Nally, sa-ti traiasca mandretea, nici nu imi vine sa cred ca a trecut un an..., parca mai ieri eram la serviciu si am citit ca ai nascut, Doamne ce m-am bucurat si ce-am mai plans de bucurie . Imi amintesc foarte bine cand ne-ai povestit cum ai nascut toate eram cu sufletul la gura sa ne dai amanunte..., cum erai tu convinsa ca nu o sa nasti si o sa te trimita acasa pana seara si pana la urma nu te-a lasat Sebi...
Draga noastra sa fii fericita alaturi de baiatul tau si de tati!!! Noi va iubim mult si va pupacim dulce de un milion de ori...
laureta spune:
La Multi Ani Sebi!!!!
La Multi Ani Cristina Maria !!!!!
La Multi Ani Radu Nicolae!!!!!!
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)
Bebe Beca spune:
Maine incepe Baby Expo.
Ne cunoastem, in sfarsit?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Irinusha spune:
La multi ani Sebi!!!!! Sa ai o copilarie frumoasa, o viata plina de bucurii, numai bafta si multa sanatate!!! Sa le aduci parintilor ca pana acum numai bucurii! Sa cresti mare!
Nally, sa-ti traiasca baiatul! Primul nostru copilas, wow! :)
Vanessa, ptr. ieri: pupicuri lui Cata! Sa-ti traiasca baiatul! De fapt baietii, ca amandoi sunt frumusei si dulcei! :)
Pupicuri si ptr. sarbatoritii de azi: Radu Nicolae si Cristina-Maria! Sa cresteti mari si sanatosi!
Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici
DianaR spune:
La multi ani Sebi de primul anisor!
Wow Nally, felicitari si sa-ti traiasca flacaul!
La multi ani Cata, pentru ieri si Cristina Maria si Patricia Maria pentru astazi!
Noi mai avem un dintisor, dar tot nu mancam, mergem bine de tot de o manuta, stam chiar si un minut singurel nesprijinit in picioare si facem 1-2 pasi singuri si apoi buf in fundulet. Cresc minunile noastre de numa, parca ieri erau mici si neputinciosi abia nascuti!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI SEBI
Nally sa-ti traiasca baiatul, multa sanatate si tot ce-ti doresti pentru tine si familiata.
Sebi sa cresti mare si frumos.
LA MULTI ANI CRISRINA MARIA
LA MULTI ANI RADU NICOLAE
Alus si eu cred ca nu-s chiar asa d bune premergatoarele. Uite ca Bianca a reusit acum 2 zile sa cada in cap cu premergatorul. S-a impiedicat de un prag (pe care nua am cum sa-l scot de acolo) si a picat. De atunci nici ca mai vrea in el.
Bebe Beca merg si eu la Baby Expo dar duminica, pana atucni nu pot. Eu lucrez vineri iar sotul meu si sambata. Si nici ora exact nu o stiu ca aici depinde de ora la care se trezesc Bibi si sotul. Si o sa mai fiu cu sora si nepotica mea de 2 ani.
Daca vreti sa ne intalnim propuneti si voi o ora si un loc, ca acolo va fi multa lume. Eu oricum am zis ca iau si carutul cu mine si papica pt. Bibi ca sa nu sarim peste orele de somn si masa.
Mai revin sa vad ce spuneti si voi.
tnicoleta
alus spune:
LA MULTI ANI SEBASTIAN
Sa-ti cante soarele cald,
Zambetul tau sa ramana intodeauna
Pe fata ta dulce si frumoasa
Astazi la primul tau Anisor,
Si si asa sa fie si la urmatori..
La Multi Ani - Radu Nicolae
La Multi Ani- Cristina Maria
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Bebe Beca spune:
La noi s-a dat drumul la robinetul cu mucisori. Ce sa-i pun in nas? Vibrocil, Sinupret, Pivalone?
Ioana si Rebeca
tnicoleta spune:
Ser fiziologic cate o picatura in fiecare nara si poti sa-i dai Vitamina C 3-4 ml pe gurita timp de 3-4 zile.
La noi functioneaza. De celelalte nu stiu sa-ti zic pt ca noua dr. ne-a spus ca pana la un an nu are voie. Sau mai incearca cu apa marima, da nu ma intreba de unde o iei, am citit despre ea aici pe forum.
Sanatate multa, sa va faceti repede bine.
tnicoleta
Bebe Beca spune:
Multumesc, Nicoleta. O sa incercam asa.
Ioana si Rebeca