Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, se vede cum ii bate cordul, iar daca ecogrfaul are sunet, se si aud. Au fost probleme multe in primele saptamani de sarcina, iar doctorii, cand se uita la ecograf, se uita dupa bataile inimii, sa vada daca e totul in regula.
Va pup,
Codruta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

fetelor.Si merci pentru raspuns lavi02 ceea ce am uitat sa va spun este ca am 1.75 inaltime si aveam 54kg.Nu se vede rau ca m-am mai implinit si eu un pic.Sper doar sa nu ma m-ai ingras ffffff multin rest ma simt bine si pe toate.
paaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna mamici de nov.- dec..
As vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra UM 22.02.2005, DPN 29.11.2005. Acum am 6 saptamani, iar ca semne dorm foarte mult, mananc mai mult decat de obicei, iar sanii sunt mai mariti si usor tensionati. Voi merge la abia peste 2 saptamani sa ascult inimioara lui . Va dorasc la toate o sarcina usoara si bebei sanatosi si norocosi.
multe la toate. Gabriela 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

am si eu o intrebare, la primul eco, la 6 sapt dupa ultima menstruatie, se face eco vaginal sau normal pe burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Fetelor imi e asa de rau.... simt ca nu mai pot. Nu ma alimentez deloc, nu pot sa pun nimic in gura. Acum au inceput si varsaturile. Ma scol din somn din cauza gretei, pe la 3-4 dimineata si prietena mea e budaIeri seara am avut nishte sangerari am fost la urgenta si mi-au spus ca cica e normal. Nu mai pot. Dati-mi si mie o solutie sa nu imi mai fie atat de rau, nu ma pot concentra si nici sa stau in picioare nu pot caci parca ma apuca ameteala. Am incercat fructe, citrice, ceai de musetel, ce am citit si eu pe forum dar nimic nu da rezultate. Simt ca nu mai pot. AJUTOR!!!!!!!!!!!

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Aura draga nu prea am auzi pe la noi de varsaturi asa rele .Eu cred ca-i bine sa intrebi pe la mamici din luni mai mari .Poate gasesti pe cineva sa te ajute .Sanatate si pofta de mincare .Dupa cum spui tu ,cred ca-i vorba de o sarcina toxica.Ea legatura cu DR.tau poate te interneaza si te tine pe perfuzii ,sa te alimentezi .Acum 4 ani eram internata in salon cu o graviduta care avea sintomele tale .A stat in spital sa faca perfuzii ,sa nu se deshidrateze .Succes si sanatate
10

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Am adaugat pe listuta citeva adrese utile .Sper sa va ajute .A ramas cineva netrecut pe lista ?
10

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaTimariu spune:

salutare mamici!
draga aura....hm pai ca tot veni vremea de greturi... eu ma trezesc disperata sa ajung la cana cu limonada acra acra acra si apoi ma aventurez pe scari pana la baie unde ....sau daca scap ma ud bine bine cu apa rece ...siu uite asa o tin pana pe la 11 12 apoi e mai bine... mananc o data pe zii si in rest fructe.... hm am avut si multe arsuri pe gat dar au cam trecut de 2 zile
oare sa itrebam medicul cat e de "toxica " treaba?:(
fetelor dar care e relatia sentimentala cu "bebe samburelul" vostru?
pe mine ma incearca sentimente ciudate.. oare sunt egoista? uneori uit ca e in burtica .....si mi-am dorit cu disperare un puiut... va pupic
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pe mine ma tine toata ziua. Nu pot manca. Acum mi-am facut nishte pesmeti si vad ca a mers. Adica i-am putut baga in gura nu stiu ce o sa iasa mai incolo. Nici apa nu o mai pot bea deja imi e sila. De sentimente ce sa va spun uneori imi vine in cap sa fac avort numai sa scap de greturile astea si de starea asta, imi trece repede dar ma inspaimanta ca gandesc asa. DAr am spus al doilea copil nu o sa il mai am clar, desi amandoi ne doream 3 copii, dar dat fiind faptul ca imi e foarte rau... no way. VA las sa aveti o noapte placuta si fara greturi.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

canuta, termina cu prostiile astea de genul sentimente de vinovatie. Normal ca daca ti-e rau de-ti vine sa-ti tai venele te gindesti sa indepartezi sursa...
Cred ca mai bine vorbesti cu medicul macar sa nu-nnebunesti la creieri, daca la stomac oricum esti facuta praf.
Si apropos de sentimente, eu cred ca e normal sa avem sentimente ciudate. Toata povestea asta cu BB e la urma urmelor o necunoscuta, cel putin pentru mame pentru prima oara. Deci eu cred ca e firesc sa ne treaca tot felul prin cap.

Mirela Anca, multumesc mult pentru oferta de ajutor cu programarea. Poti sa-mi spui mai multe despre acest doctor si la ce clinica e?

Mergi la inceput