Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Laura la 6 saptamani se face eco transvaginal, cred ca e preamic sa se vada bine cu eco normal, mai ales ca acum e foarte important sa detecteze bataile inimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

burticilor.Si multe multe felicitari Pumukli mi-ar place sa am si eu 2 bb.Spune-mi si mie daca cei 2 bb sau vazut de la prima radiografie are cum?
Saptamana viitoare ma duc la doctor si deabia astept sa-l vad si eu pe bb.Eu mi-am facut prima radiografie la 5 saptamani si jumatate deci nu prea am avut ce sa vad.Ce radiografie este mai buna pentru a auzi bataile inimii micutului?Analizele mele au iesit bune ce vreau sa va mai intreb este daca rh meu a iesit pozitiv mai este nevoie sa il faca si sotul meu eu am auzit ca daca mie mi-a iesit pozitiv nu mai este nevoie sa il faca si el voi ce zice-ti?
Vape toate
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Gabitaco imi pare bine ca te-ai inscris si tu la mamici de nov-decembrie,noi avem aceiasi data Um 22.02....deci mergem umar la umra inainte cu bebei nostri.Sanatate si sa auzim de bine!
Canuta,saraca de tine cu greturile,n-as vrea sa fiu in pielea ta,sa stii ca prietena mea cea mai buna a avut exact aceleasi probleme cu ambele sarcini desi i s-a spus ca la a doua va fi mai usor...No way..i-a fost mai rau ca la prima..dar cu perfuzii si multa multa rabdare a trecut si acum are 2 baietei frumusei si sanatosi.Nu dispera desi uneori stiu ca iti vine s-o iei razna...o sa treaca ..si cand o sa-ti tii minunea in brate o sa uiti totul.
Va pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

Canuta saraca de tine, mi-e mila de tine, si eu am avut greturi dar m-au tinut exact 2 saptamani, pe mine ma ajuta sa beau lapte rece, in rest orice vomitam si am slabit 2 kg. Dar nu a fost o problema pt ca oricum am o gramada in plus, am fost grasuta toata viata.

Ce mai faceti? Ati facut analize pt toxoplasmoza? Daca e cineva din Cluj, sa stitica este o clinica MEDSTAR vis a vis de Big Manastur unde fara rand mi-am facut toate analizele. In rest nici o alta clinica nu a vrut sa faca , cica au ramas fra fonduri. Daca vreti cereti-mi adresa.

Aveti grija de voi, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello, hello!
ma alatur cu bucurie mamicilor de noiembrie!!!
eu... u.m. 22.02, dpn 29.11
gretzuri, la greu... deshi pana acum cateva zile ma plangeam ca n-am deloc...
somn shi foame, la fel...
ma bucur ca suntem asha multe, shi inca o sa ne mai facem
ashtept mesajele voastre shi mai vb
va pup, mamicilor
anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

pumukli, nu ne-ai povestit care este cauza pentru care ai gemeni... Eu stiam ca exista un numar limitat de optiuni: antecedente in familie sau fertilizare artificiala...
Poate ne dai si noua reteta

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

salutare din nou!!!
vad ca suntem deja trei mamici cu um 22.02 shi dpn 29.11... ce frumos!!!
eu sunt un pic dezamagita pt ca ieri am fost la eco... am facut eco dintr-acela, intravaginal, shi inca nu se vad bataile inimii
tare suparata sunt... trebuie sa mai ashtept, banuiesc...
voi ce zicetzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetele suntem deja 3 cu UM 22.02 si data probabil 29.11.05...din cate am numarat eu..poate mai sunt ,dar mi-a scapat mie..deci :Gabitaco,xandra28 si eu..mai sunteti cu UM 22.02?
Pupici!
Eu de vreo 2 zile simt asa o durere usoara de burtica(o febra musculara usoara)...aveti careva asa ceva?O fi nomal?Nu ma deranjeaza,nu este de nesuportat dar stiti si voi..cum avem cate o chestie din asta ne intrebam daca e in regula...
Va pup1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

IriniucaR intra-adevar am urmat un tratament cu closylbegit, dupa 2 ani de incercari nereusite dar medicul a spus ca sansele sunt nesemnificative de gemeni si la primul eco nu s-au vazut a fi doi deci nici nu mi-a trecut prim minte pana acum 2 zile la al 2-lea eco. Oricum am inca 7 luni sa ma obisnuiesc cu ideea
Sau voi vedea in luna a 5 -a cand se vor la mine in burtica
PA
Pumukli 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

Buna dragi burtici
ce mai faceti astazi?
anca..stiam ca asa se numara saptaminile din ziua ultimului ciclu, dar lunile sint altfel..deci daca ai avut ulitma menstruatie pe 8 februarie intri in luna 2 (deci faci o luna in cap si intri in luna 2) pe 18 martie, pe 18 aprilie faci 2 luni in cap si intri in 3...s.a.m.d. si fina mea trebuie sa nasca si a avut ultimul ciclu pe 1 august si i s-a spus ca pe 11 aprilie intra in noua luni..deci...cel putin asa este pe aici, daca stiti sigur altfel spune-ti-mi si mie
cu urzicile nu m-ati lamurit..pot minca macar urzici? ca zeama sa inteleg ca nu am voie..o cana acolo dupa ce le oparesc?
si ceai de musetel am voie?
ca stau tare bine la capitolul constipatie si ma gindeam ca as bea niste ceiut de musetel....
va pup

Mergi la inceput