Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Amparo felicitari pt gemeni! Asta da veste!
Cristina merci pentru raspuns, dar io tot in ceata raman, mai ales ca vad si alte fete cu acelasi UM 3.02 dar cu DPN in jur de 10nov ori mie ieri mi-a zis doc DPN 20 nov( nu ma pricep sa modific listuta)...insa poate ai dreptate, n-o fi atat de important!
Va pup
Alina 9 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Dragi viitoare mamici ,

din pacate, pentru mine "Odiseea..." s-a terminat la 7 saptamani. Sarcina s-a oprit in evolutie.
Nu vreau sa va intristez, asa ca am sa ma opresc aici.

Va doresc sa fiti sanatoase si voi si bblusii din burticile voastre si sa aveti , fiecare dintre voi, sarcini si nasteri usoare .
Eu raman optimista si cred ca si mie mi se va implini visul intr-o buna zi.

Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Roxee.... am vazut mesajul tau dupa ce am postat...imi pare rau.... data viitoare sa fie cu noroc...

bb_alinus, stii care e partea frumoasa?? ca acum ne stresam cu DPN, si bb tot ca el face...

uite tot o chestie babeasca... cica se naste la data la care a miscat prima data. andrei a miscat pe 3 martie... si s-a nascut pe 2 aug. f. aproape. ca sa nu mai zic, UCM a fost 2 nov... si s-a nascut la fix 9 luni calendaristice.

important e sa nu se nasca mai devreme de 37 de saptamani. in rest, sanatos sa fie!

io acus is pe picioare... mi-am facut un castron mare de salata, cu branza proaspata si ou... si ma simt bine. parca nici greata nu-mi mai e. da nasul asta nu se desfunda de nici o culoare...

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

draga Roxee imi pare rau de pierderea ta, nu pot sa-mi imaginez cum te simti. Dupa vremuri grele vin totdeauna bucurii. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Draga Roxee, acum cand am intrat si eu exuberanta in echipa asta frumoasa, tu pleci... of.
Doamne ajuta ca "Odiseea" sa reinceapa cu mai multa putere si sanatate cat de curand pentru tine!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Roxee

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Roxee, imi pare foarte rau pentru pierderea ta, nu-mi pot imagina prin ce treci dar fii tare.Si ai grija de tine, poate data viitoare va fi bine.

Pumukli, , daca esti din Cluj si cauti al nspelea ginecolog ti-o recomand pe doamna Mironiuc.Eu merg la ea si e f. buna, are rabdare si iti explica ce nu intelegi si de mai multe ori daca e nevoie.

Chiar nimeni nu e pe aici care si-a facut analizele pt. toxoplasmoza? Help!!!!

Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Roxee Doamne, ce veste nici nu ma pot gandi prin ce treci. Sper sa revii cat mai curand inapoi

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ooooffff! Roxee, ce rau imi pare pentru ce ti s-a intamplat. Hai ca data viitoare o sa fie mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor . Va scriu si eu dupa o absenta mai indelungata, dar din cauza serviciului si a oboselii, nu am mai aut timp si de calculator.Le felicit pe noile mamici si le urez sarcina usoara si bebei sanatosi si norocosi.imi pare rau pentru Roxee si sper ca minunea sa se intample din nou cat mai repede. In cea ce ma priveste pe mine - greturi mai putin,pofta mare de mancare, oboseala multa si o secretie galbuie a carei culoare mai variaza.Voi aveti asa ceva? Multa sanatate si multe . Gabitaco7+

Mergi la inceput