Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici si celor noi bine ati venit!
Iata-ma si pe mine la apel, dupa o vacanta de o saptamana despre care nu vreau sa va povestesc ca am fost bolnava non stop, insa acuma sunt destul de ok, venita proaspat de la doc gineco cu vesti bune, deci optimista - insa cu o nedumerire cat casa. Fetelor astept sa ma lamuriti: deci azi in sfarsit gineco mi-a masurat bb-ul, s-a uitat in graficele lui si imi zice ok, are 22 mm, 182 batai/min, iar sarcina iti e de 9 sapt si 2 zile - eu raman un pic masca si dau sa ii zic ca nu pricep dar tot nu a reusit sa ma dumireasca! Pai daca am UM 3.02 , ovulatie destul de tarzie zice el, pe 20.02 atunci cum a calculat el 9 sapt si 2 zile? Eu credeam ca se considera de la data ovulatiei, ceea ce face doar 6-7 sapt....poate stie cineva sa imi explice mai babeste si mie!
Gata ca cred ca m-am lungit cu nedumerirea mea, va pup,
Alina 9sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetelor vesti noi!!
Improspatati lista de viitoare mamici de gemeni!!AVEM GEMENI!I-am vazut la eco,2 saci separati,unul de 20mm si celalalt e mai fortos,are 24mm!
Totul pare in regula asa ca sper sa nu fie nici o problem ape viitor!
Va pup,Amparo 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bb_alinus... eu stiu ca se masoara de la UCM, ca e singura data pe care o stii cu certitudine... ovulatia nimeni nu stie cand a fost, daca nu cumva ai facut monitorizare. asadar, numara si tu de la UCM... iar DPN, poti sa stai linistita. daca -tot babeste - nasti dupa 9 luni calendaristice de la UCM e perfect!

amparo, felicitari!!! bucurie dubla! eu sincer va doresc sa aveti (si tu si pumukli) pereche... sunt superbi!

eu..in continuare cu greturi... ma hranesc cu biscuiti... si astept sa treaca...

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

AMPARO felicitari !
Uau! din 37 de fete sint deja 2 cu gemeni .Pe alte liste sint 2 gemeni, maxim 3 la o lista de 72-74 de fete .
Sa aveti sarcini usoare !

12sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor,

Cred ca ma inscriu si eu pe listuta voastra Cum spunea una din fete, nici eu nu sunt cu "acte in regula" inca, dar am un test de sarcina pozitiv si simptome cu n-am mai avut pana acum. Sunt in ziua 28 la un CM foarte regular de 25 de zile si ieri mi-am facut testul pentru ca deja imi era CM intarziat. Mare mi-a fost surprinderea si bucuria sa vad cele 2 liniute!! Azi ma duc la spital sa-mi fac si testul de sange si apoi voi fi sigura de sarcina.

UM a fost pe 15 Martie, DPN ar fi 20 Decembrie. Sunt atat de fericita ca nu va pot explica (de fapt, sunt sigura ca va e cunoscut sentimentul) si ma bucur sa ma alatur voua si sa trecem impreuna peste aceste luni de sarcina.

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

amparo cit de fericita trebuie sa fii!

Iti doresc sa te bucuri de o sarcina usoara!

Pupici,

6+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

fetelor.Nu v-am mai scris demult vreau sa te felicit AMPARO cred ca esti fff fericita.Ai mai avut in familie cazuri de gemeni?
Vape toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor!
Felicitari Amparopentru bebeii tai,sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi..Ce bucuroasa trebuie sa fii!
S-au inmultit gravidutele pe listuta noastra de noiembrie -decembrie.
Fetelor maine ma duc la a doua eco sa-mi masoare bebeul..la 5 saptamani cand am fost prima data era prea micut si mi-a zis sa vin maine(14.04),am niste emotii cat carul,sper sa fie totul bine.
Greturi am si eu,n-am ajuns inca la ..sper sa nici nu ajung,nas infundat am tot timpul,in rest totul ok.
Va pup si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor MI-AM VAZUT PUNCTULETUL LA ECHO!!!!!
Era asa de cuminte, implantat in uter... m-am mai linistit. Are 7 mm sacul ovulat si 2.6 mm embrionul. AM primit sa iau Gravidinon, acid folic si inca un medicament pe care nu sunt in stare sa-l descifrez (incepe cu Dis....). Dr. zice ca e bine, mi-a dat sfaturi cu privire la alimentatie si imbracaminte si urmeaza al doilea echo pe 27 aprilie.
Gabiasa sunt si eu - ameteli am chiar foarte frecvent. Eu am facut echo cu sonda, intravaginal ca altfel dr. spunea ca nu s-ar vedea mare lucru. Incearca sa faci si tu asa.
Roxee te pup, imi pare bine sa te regasesc la mamici!

Tania 4+

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

AMPARO felicitari!!!
Cred ca esti socata , cum am fost si eu cand am aflat, sunt un pic egoista dar ma bucur nespus ca voi avea pe cineva cu care sa vorbesc despre aceleasi probleme.
Cum te simti? Eu citesc peste tot ca la gemeni simptomele de sarcina sunt mai accentuate, dar le mine nici vorba. Nu am pus inca pe mine nici un kg, greturi am avut exact 2 saptamani in 7-8, in rest e ok. Acum sunt in sapt a 11+, maine intru in saptamana a 12. Daca ai intrebari iti raspund cu mare placere pt ca sunt mai "avansata".

Fetelor sa stiti ca si eu sunt bulversata deja cu calculul varstei pt ca eu stiam ca se calculeaza de la ultimul cm, dar cand am fost la medic el mi-a spus varsta mai mica cu 2 saptamani. Nu este o lege ca toata lumea sa calculeze la fel? In plus eu stiu exact data ovulatiei, termometrul si unele medicamente.

Ripley nici nu mai stiu ce sa zic de medici, de Dr zsigmond ana am auzit si eu numai bune , exceptie fiind sora mea la care i-a spus ca are un chist ce trebuie operat. Asa de tare a speriat-o ca sora mea nici nu s-a oprit pana la Budapesta unde i s-a spus dupa mai multe analiza ca nu are absolut nimic. Nu am vrut sa o critic pt ca am auzit alte 100 de cazuri in care a rezolvat probleme serioase.
Deci Ona e sclerozat. Nu te contrazic, oare sa-l caut pe al 6 -lea medic ginecolog ? De Surcel junior ai auzit ? si ce?
Va pup, pumukli aproape 12

Mergi la inceput