Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABY PLESU spune:

roxe sorry, si sunt sigura ca in curand vei posta din nou la acelasi subiect. Sa-ti de-a dumnezeu sanatate si putere

28-Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Gabitaco si eu am secretia galbuie,cateodata galbuie,cateodata alb-galbuie..nu in fiecare zi la fel,nu foarte abundenta..dar oricum exista..Am intrebat si eu fetele daca au asa ceva acum vreo saptamana..si cand am vazut ca nici una nu-mi spune ca are m-am apucat de intrebari..si am aflat ca e normala(daca nu e foarte abundenta)..si e din cauza modificarilor care au loc in organism..asa ca m-am linistit.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxee imi pare foarte rau...
Dumnezeu sa-ti dea putere sa iti revii cat mai repede si sa o iei de la capat, cu forte proaspete.

Pupici

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai mai fetele cu secretia aia, am mai raspuns cred ca de 2 ori, odata IrinucaiR si o data nu mai stiu cui, dar acum cateva pagini bune sau chiar in unul din capitolele vechi. N-ati observat ca secretia este asemanatoare cu cea din zilele dinainte de ciclu? Atunci secretia de progesteron este marita. In timpul sarcinii este si mai mare, asa ca voila! Atata vreme cat nu va doare/mananca/ustura e OK, toate o avem. Eu mai folosesc tampoane zilnice pt ea.

Toxoplasmoza n-am facut-o inca, o sa o fac in sapt 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

lavi02, e foarte probabil sa se mai puna intrebarea de cateva ori... cu rabdare ne vom lamuri toate. Fiecare crede ca problema ei este cea mai urgenta, cea mai importanta etc.
Si eu folosesc absorbante zilnice, caci altfel nu se poate!

IrinucaR 9+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

ROXEE cuvintele sint de prisos .Cunosc sentimentul neputintei .Rabdare si speranta
BURTICI Harnicute ,harnicute ,gata s-a mai scris un capitol si s-a deschis altul .Poftiti va rog la subiectul nr. 4
11+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput