roxe sorry, si sunt sigura ca in curand vei posta din nou la acelasi subiect. Sa-ti de-a dumnezeu sanatate si putere
28-Iasi
Gabitaco si eu am secretia galbuie,cateodata galbuie,cateodata alb-galbuie..nu in fiecare zi la fel,nu foarte abundenta..dar oricum exista..Am intrebat si eu fetele daca au asa ceva acum vreo saptamana..si cand am vazut ca nici una nu-mi spune ca are m-am apucat de intrebari..si am aflat ca e normala(daca nu e foarte abundenta)..si e din cauza modificarilor care au loc in organism..asa ca m-am linistit.
Pupici!
Roxee imi pare foarte rau... 

Dumnezeu sa-ti dea putere sa iti revii cat mai repede si sa o iei de la capat, cu forte proaspete.
Pupici
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Hai mai fetele cu secretia aia, am mai raspuns cred ca de 2 ori, odata IrinucaiR si o data nu mai stiu cui, dar acum cateva pagini bune sau chiar in unul din capitolele vechi. N-ati observat ca secretia este asemanatoare cu cea din zilele dinainte de ciclu? Atunci secretia de progesteron este marita. In timpul sarcinii este si mai mare, asa ca voila! Atata vreme cat nu va doare/mananca/ustura e OK, toate o avem. Eu mai folosesc tampoane zilnice pt ea.
Toxoplasmoza n-am facut-o inca, o sa o fac in sapt 12.
lavi02, e foarte probabil sa se mai puna intrebarea de cateva ori... cu rabdare ne vom lamuri toate. Fiecare crede ca problema ei este cea mai urgenta, cea mai importanta etc.
Si eu folosesc absorbante zilnice, caci altfel nu se poate!
IrinucaR
9+
www.irinucasisoru.3x.ro
ROXEE cuvintele sint de prisos .Cunosc sentimentul neputintei .Rabdare si speranta 
BURTICI Harnicute ,harnicute ,gata s-a mai scris un capitol si s-a deschis altul .Poftiti va rog la subiectul nr. 4
11+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro