Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
romana_74 spune:
Salutare fetele!
Noi suntem bine si ma simt excelent! FLAVIA, eu l-am simtit nu l-am vazut... oricum sunt in 18 sapt. si la a doua sarcina il simti pe bb mai repede.
IOANA, trece-ne si pe noi cu un baietel la activ! E 100% sigur! Am poza cu ... lui! Ce o sa se mai bucure Matei spre disperarea mea si a lui barbatu-mio!!!
Parca ma vad facand mancare in oale de 15 litri ca astia 3 o sa-mi manance si urechile. Da ce o sa mai strang dupa ei... da las ca fac eu instructie cu barbatii ca doar nu sunt sclava lor!

Va pup si mai pove!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 18 sapt.)
codruta_grg spune:
Buna Romana!
Zi-mi cum a fost la control? Si eu trebuie sa merg in 18 aprilie din nou. In 17 saptamani cand am fost la Dr. Muresan nu mi-a zis nimic de spre sexul la bebe. El face nastere cu perisurala sau epidurala?
Merci
Codruta 19+
Eliuta spune:
Salutare, burtici! Ce bine de fetele care stiu ce "poarta"! Eu maine merg la control dar medicul m-a chemat la spital si are un eco...vai de capul lui!Abia ii vad contururile lui bebe ce sa mai zic de...chestii mai micute.
[red]Lia[/red, multumesc pt. nr. doctorului Stamatian!
Mai fetelor eu inca nu m-am ingrasat doar mi s-a rotunjit burtica.Iar despre vitamine, medicul a zis ca dupa ce vede analizele (de maine)mai vorbim ca nu-i obligatoriu sa iau. E mai important sa mananc echilibrat si cat mai multe fructe, legume,lactate.
Pupici la toata lumea!
16 sapt+
romana_74 spune:
Pai CODRUTA, poate ca nici mie nu imi spunea, dar l-am intrebat! BB era tare miscaret si nu l-a putut prinde intr-o pozitie buna, dar mi-a facut eco vaginal si l-am vazut mai bine. Oricum am vazut ca e baiat dinaintea lui, ca el se uita sa vada daca sarcina e o.k. ca am iminenta de avort si era cam ingrijorat. Dar si el mi-a confirmat ca e baiat desi imi doream o fetita.
Apropo de peridurala, pe Matei l-am nascut tot cu el si tot cu peridurala... oricum nici nu as vrea sa nasc de data asta altfel decat cu peridurala. Ideea care ma macina e ca voi naste asa de repede ca nu o sa mai apuc sa-mi fac peridurala ca pe Matei l-am nascut super usor si super repede, iar a doua nastere am inteles ca e mai scurta si mai rapida! MOOOR la gandul asta ca nu vreau fara anestezie!
![]()
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 18 sapt.)
Ioana75 spune:
romana, felicitari pentru
! Dupa o perioada lunga de matriarhat, baietzeii au preluat conducerea
.
Eliuta, mie nu prea imi plac legumele si fructele (la mine carnea e cea mai buna leguma
), asa ca trebuie sa-mi iau mineralele si vitaminele dn alta parte
.
Ioana
valen spune:
Romana, felicitari pt. pustiulica! Fetelor, voua v-a curs sange din nas pana acum? Eu de la inceputul sarcinii am avut cojite de sange in nas, dar de cateva zile imi curge pur si simplu,mai ales seara, nu foarte mult ci cat sa ma ingrijoreze, pt. ca mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva pana sa fiu gravida. Ma gandesc la o reactie a tratamentului pe care il urmez eu, asa ca fac un sondaj.Merci.
codruta_grg spune:
Valen, s-ar putea sa ai probleme cu tensiunea. Cum stai cu ea? Daca e mare, este bine ca iti curege sange din nas, asa am citit intr-o carte. Dar cel mai bine e sa faci un consult.
Ma tot gandesc la nume de fetita....nu am idee. Poate imi scrieti voi.
Va pup
cge spune:
Buna
!
Am fost suparata de dimineata, ca nu am putut sa ma conectez pe forum.
Dar, acuma am reusit! uraa!
Ma bucur ca suntem mai multe mamici de "ferdinand" sau "ferdinande".
Cu vitaminele, ce sa zic, fiecare doctor are parerea lui.
La Victor, eu nu am luat decat acid folic in primele 2 trimestre de sarcina care au fost vara si toamna.
Parca in trimestrul 3, mi-a dat un complex de vitamine.
Acuma, la primul control, i-am cerut vitamine, ca este iarna si sunt convinsa ca nu iau vitamine in mod suficient din legume si fructe.
Si mi-a dat sa iau Materna.
A urmat o perioada in care am fost racita si de la tuse si de la greturi vomitam. Asa ca mi-a zis ca daca tot le vomit, sa nu ma chinui sa iau Materna.
Acuma am trecut de lunile buclucase, si iau in continuare "Materna" si calciu lactic. Stau prost cu calciu, v-am mai zis
Ma bucur tare ca avem mamici noi pe forum.
Cristina
valen spune:
Merci Codruta; azi voi merge la doctor si voi vedea cum stau; sper sa nu fie vreo problema.Mai astept si alte pareri.Mie imi place tare mult numele Sara si daca voi avea fetita(si eu cred ca e fetita) ii vom spune Sara (al doilea nume Maria sau Ioana).
alinam spune:
buna burtici!!
ieri am fost la eco, dar bebe al meu dormea ca o placinta pe burta si cu picioarele stranse sub el deci nu a vrut sa ne arate sexul .. cica poate peste o luna vedem
. mai,am inceput sa rad la eco, l-am zbuciumat dar nu s-a treziu placinta .....
in rest ok, inima bate, diametrul capului e bun pt varsta lui ...
Valen si mie imi curge sange din nas cand imi suflu nasul , am inteles ca e normal, daca citesti la saptamana 16 ...parca pe prima pagina a sitului o sa vezi ca scrie ca e normal ..
Bun venit noilor gravidutze !!!