Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si mie mi-a curs singe din nas. Dar citisem dinainte ca e normal, asa ca nu m-am impacientat.

Fetelor, eu v-am indus in eroare, nu sint in saptamina 18 ci in 19. Si nu mai am rabdare sa incep sa-l simt pe bb ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mersi pentru urari fetelor! Vad ca totusi pe bb2 il va chema Luca si nu Ana cum visez de cand eram mica! Asta e... sanatos sa fie!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lasa Romana, vine si Ana data viitoare. Eu trec numele lui Luca in listuta, daca nu vrei o sa il sterg.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mersi IOANA dar nu vreau sa-l treci ca poate ne mai razgandim! Cand suntem aproape de termen iti spun, o.k.?
Lasa IOANA, fati-o tu pe ANA ca la mine se inchide fabrica!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu mai stiu ce sa fac de mancare.....m-am uitat la toate retetele. Deja m-am saturat de gratare si schitzele. Cas nu pot ca ma constipa, orez, la fel. habar n-am. Tot spanac am mancat ca si garnitura....nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Felicitari ROMANA pentru baietel! Luca si Matei zici? Eu cunosc o tipa care are 2 baieti mari, Luca si Matei si ce frumosi sunt amandoi si ce mai alearga fetele dupa ei! In curand o sa gasesti coada la usa!
Bun venit Flory! Sarcina usoara!
Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Romana, s-ar putea sa fim in aceeasi situatie!

Adica, si noi ne dorim ptr Victor o "fratioara" (vorba lui), dar s-ar putea sa fie fratior.
Dr. inca nu ne-a spus ce sex avem la ultima ecografie, dar poate ca noi suntem mai mici ca voi.(15saptamani).

Cel mai important este sa fie sanatos, cand vezi cate probleme pot aparea, asta este cea mai mica posibila.
Si apoi, gandeste-te noi avem experienta ca mamici de baietei.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat sa va spun! Mi-am facut si eu analizele acelea la care eram restanta - pt. linistea mea - si se pare ca sunt bune. La Rubeola mi-a iesit Igg pozitiv si Igm negativ - asta inseamna c-am avut-o si nu mai am treaba - toxoplasmoza negativa total, deci n-am avut niciodata si sper nici sa n-o fac si listeria titru 1/160. Asta mi-a zis s-o repet ca e cam echivoca - s-o repet peste 6 sapatamani. Am interpretat bine? Stiu ca subiectul a fost discutat si rediscutat dar nu mai stiu exact paginile... scuze de reluare...

Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, si eu am la toxo negativ total. Asta inseamna ca nu am avut-o si trebuie sa fim atente cum mancam. Trebuie sa merg sa imi repet IgM-ul saptamana viitoare. Carnea bine prajita, fructele si legumele bine spalate. Se zice si de oua....sa fie bine gatite, dar eu am mancat multe oua la ceasca (fierte moi).
Codruta 19+
Asa prinsa am fost azi de internet, incat am uitat ca aveam programare la cosmetica la ora 13. Merg maine....sa nu uit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Romana 74, ce coincidenta! Tu ai un MATEI de 2003 , eu am un MATEI de 2003, amandoua am visat o ANA de 2005 si vom avea baietei... Tu te gandesti la cratita de ciorba? Dar la vre-o 2 sfori de sosete intinse la uscat... ce zici?

PS. Peridurala si epidurala sunt acelasi lucru, doar termenul difera deoarece s-au facut traduceri din franceza si engleza.

pupici, burtici
anya

Mergi la inceput