Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

KID2003, am auzit ca ai programare la Iosup, la eco. Nu numai ca iti va spune sexul, dar te va intreba numele lui (ei) si il va trece pe ecografie. Asa ca pregateste-ti nume pt BB.

pupici,
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Meme, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara!

kid, imi permit sa te contrazic. Eu am citit ca 15 kg e ideal, in nici un caz maximul admis. Mie nu imi e frica sa ma ingras, stiu ca daca vreau dau jos dupa.

Am fost iar la eco, e tot Miruna, nu s-a transformat in Andrei. Mi-a dat si mie (in sfirsit!!!) triplul test, dar nu m-a lasat sa-l fac in seara asta, a zis ca ar fi mai bine pe stomacul gol. Asa ca miine ma duc din nou la vampiri. In rest, bb e bine, statea cu gura deschisa. S-a mutat cu capul in sus, si statea foarte cracanat, sa se vada clar ca e fata.

Ioana

Mergi la inceput

kid, bafta la eco! Acum scorul e 3-3 (fete vs baieti), cred ca tu o sa inclini balanta. Noi nu aveam nume pregatit, asa ca scrie "Mihaela" pe poze. Si nu uita, daca vrea, poate sa participe si sotul la consultatie. Eu mai mult m-am uitat la fatza lui sa vad cum reactioneaza cind a zis sexul, decit la ecranul ecografului.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna fetelor!

Eu am avut probleme in we asta, am avut o sangerare usoara, de fapt niste pete maro deschis, dar mai tare m-au ingrijorat durerile de burta si de mijloc. Am fost ieri la eco, se pare ca e bine, placenta e insa inserata un pic mai jos!
M-am speriat foarte tare, in fine, bine ca e OK. Sper!Am ramas cu o teama acum, pentru ca ma simteam foarte bine inainte, imi dau seama ca totul e atat de fragil...

Ioana, unde faci triplul test? Cu cat timp inainte te programezi? Da-mi si mie, te rog, cateva informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrolf spune:

Buna fetelor! Este prima oara cand va scriu. Eu am 13 saptamani si din pacate am trecut printr-o gripa. Am luat 3 zile antibiotice (amoxicilina) si nu stiu daca este bine. Pastilele mi le-a recomandat dc. de familie deoarece imi era foarte rau. Spuneti-mi daca am facut o mare greseala sau sa sper ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
eu am fost la ecografie la +17 sapt si nu s-a vazut bine ce e fiindca nu a vrut deloc sa stea si s-a miscat continuu, iar initial dr. mi-a zis ca ar fi fata, apoi ca vede ceva acolo si e baiat dar nu e sigur si ca tocmai la 28 saptamani se vede cel mai bine.

Mergi la inceput

flory, bine ai venit la noi! Sarcina usoara! Nu stiu ce sa-ti zic cu antibioticele, sint unele permise in sarcina; probabil ca doctorul tau stie mai bine. Da-ne si noua UM si DPN, sa te trecem pe listuta.

Tonnia, m-am trezit prea tirziu azi dimineata, nu m-am mai dus la triplul test. Eu o sa merg la Sanador, si nu-mi ia decit singe; deci nu trebuie programare. Daca ai placenta mai jos, incearca sa te menajezi mai mult, sa nu ridici greutati. Sanatate multa!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana si Anya un de la mine! Ce veste buna mi-ati dat. Eu am cautat prin vechile foldere scrise de noi sa vad cand ai aflat, Ioana, sexul Mirunei. Nu am reusit sa gasesc exact mesajul, dar acum mi-ai raspuns.
Abia astept sa vad ce zice. Sincer eu imi doresc un baietel, iar sotul meu o fetita. Am agreat doar numele de fetita (Alexandra), la baieti nu cadem de acord (e lupta stransa intre Teodor, Alexandru) asa ca nu stiu ce o sa ii zic lui Iosup saptamana viitoare.

Il iau si pe tatic bineinteles, nu vrem sa pierdem momentul si sa fim impreuna cand ne spune! El pana acum nu a vazut bebelusul decat in 2 poze, eu l-am vazut in actiune.

Flory, bine ai venit. Stai linistita, amoxicilina e ok in sarcina.

Ioana, stiu ca putem sa dam kg dupa nastere, important e sa fim sanatoase. Am o colega care a luat 24 de kg si acum e supla si frumoasa. Incerc sa nu trec de bariera de 15, dar nu stiu daca voi reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bine ai venit Flory!
Si eu am luat ampicilina(tot pe baza de penicilina ca si amoxacilina), dar am luat in al doilea trimestru de sarcina. Se spuna ca nu e prea bine in primul trimestru sa iei antibiotice, dar...decat o infectie, care i-ar cauza mai mult lui bebe, e mai bine asa. Vezi ce iti va zice medicul ginecolog.
Nici noi nu ne hotaram la nume, ce imi place mie, nu-i place lui, iar sotul meu zice ca mai avem timp de gandire.
Va
Codruta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burtici!
Bun venit noilor gravidutze! Le pupam si le dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Karmenutza, ce mai faci? Nu mai stim nimic de tine.

Raluca,13+

Mergi la inceput