Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pe mine nu ma mananca piele, poate pt ca am luat doar 3 kg pana acuma.
Iar pe bebe si eu il simt mai bine cand stau culcata, dimineata mai ales. Poate daca as sta linistita in pat si peste zi, l-as simti atunci.
E clar ca atunci cand trebuie noi sa ne odihnim, bebele, smecherul, atunci se invarte. Acuma nu ne dam seama, dar mai incolo......nu ne lasa sa dormim....
19+1
Va pup,
Codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fetelor, de aseara am inceput sa i-au Sorbifer (supliment de fier). Analizele mi-au iesit bune, dar se pare ca 1 luna si jumatate trebuie sa le i-au. Nr. de eritrocite imi este la minim....poate de asta. Iar in primele 3 luni jumatate am luat acid folic.
Va pup
Codruta 19+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc pentru toate urarile!
Pina acum ma simt bine, greturile nu prea au fost, nici de ingrasat nu m-am ingrasat, abia de o saptamina am inceput sa nu mai incap in hainele mele obisnuite asa ca a trebuit sa fac niste achizitii noi.
Analizele mi-au iesit bune ... singura mea ingrijorare e ca nu prea am pofta de mancare, probabil ca si de aceea nu m-am ingrasat !

Multa sanatate si voua.

Jadi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna fetelor!!!
azi am mers si eu la analize, cele pentru trimestrul 2, maine primesc rezultatele. eram curiasa daca voi ati inceput sa luati vitamine. mie in afara de acid folic nu mi s-a prescris nimic pana acum (15 saptamani+ )asa ca sunt chiar curioasa cum vor iesi analizele!
si inca ceva, voua pana cand vi s-a spus sa luati acid folic? ca eu am auzit mai multe variante. mie de exemplu mi s-a spus sa iau pana la 5 luni.
va pupic pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, te rog scrie aici lista cu analizele tale pentru trim.2, daca vrei. Mi-e mi-a dat sa iau Materna incepind cu 3 luni inainte de a vrea sa ramin gravida si pina nasc. Materna are si fier, si acid folic, tot ce are organismul nevoie.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, tu nu te-ai ingrasat de la Materna? Imi e tare frica sa iau, nu vreau sa il privez pe bebe de la nimic, dar nici nu vreau sa am o pofta de mancare uriasa si sa mananc mult. Dr mi-a zis ca am analizele bune si ma pot abtine de la vitamine ca sa nu ma ingras prea tare. Mi-a dat Biomarin Plus sa iau o tb/ zi. Contine ulei de peste si acid folic (doar 1 mg). El zice ca uleiul de peste este foarte important pentru creierul copilului si se ia din saptamana 12. Mi-a zis sa opresc acidul folic tablete (dar am putin in Biomarin). In rest, vitaminele cica mi le iau din fructe si legume, iar proteinele din carne si oua. Sunt in dubiu cand va vad ca luati vitamine si nu vreau sa raman fara par sau fara dinti
Care sunt analizele de trim 2? Stiu ca se repeta IGm-urile la bolile alea la care nu avem imunitate (mi-e o frica de rubeola...am inceput sa ocolesc copiii pe strada, sunt paranoica).
Cum va mai simtit in trimestrul 2? Si cine a mai aflat sexul lui bb? Eu saptamana viitoare (saptamana 14+) am programare la Iosup, nu mai am rabdare, cred ca o sa imi zica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salut

Voi fi si eu mamica, datele mele sunt :
UM 24 decembrie 2004,
DPN 6 octombrie 2005,

azi am fost la primul scan ca aici in Irlanda nu se fac prea multe iar natura e lasata sa isi urmeze cursul cat mai firesc. In afara de analizele de sange (pt hepatita, hiv, anemie, rh) si urina, nici un fel de alt control (ginecologic sau nu) pana acum. Asa ca speram sa fie totul bine.

Ioana, poate poti sa ma treci si pe mine in lista, te rog. Va citesc de mult, dar am asteptat sa trec de cele 3 luni critice ca sa putem anunta.

Mersic,

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor, cat v-ati ingrasat pana acum? Eu sunt in 13 saptamani si am luat deja 3 kg...vi se pare mult??

Ioana, te rog trece-ma in lista ta in loc de Carmina 2005, e un nick pe care nu il mai folosesc. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna,

Hildegard , eu am luat acid foloc pana in sapt. 16, apoi am trecut pe vitamine, care , asa cum zicea si Ioana, contin si acid folic in aceeasi concentratie ca un comprimat. Iar cat priveste pofta de mancare, nu pot sa spun ca e mai mare decat inainte. Mananc la fel. Eu zic sa le iei, ca sunt importante.
Ioana, f. frumos din partea ta ca te inconjori de lucruri frumoase. Poate ii dezvolti simtul estetic Mirunei inca de pe acum.
Mancarimi de piele mai am si eu din cand in cand si luasem 3 kg la ultima cantarire (acum 2 sapt.).
O zi buna,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Carmi, cred ca esti "in grafic" cum se spune. Cica 1 kg pe luna in primele 3 luni (deci cat ai luat tu) si apoi cate 2 kg pe luna in urmatoarele 6. Asta fiind maximul admis, de 15 kg per total.
In fine, cred ca suntem toate diferite. Eu nu am luat pana acum nici un gram (azi am implinit 13 saptamani), asa a fost si prietena mea in primele 3 luni. Ei, din luna a 4a si-a luat revansa si acum, la 8 luni are deja 14 kg in plus. Oricum pana in luna a 9a cred ca vom fi toate cam asa...
Dar merita!

Mergi la inceput