Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Stiti cum spun batrinii, cit esti gravida sa te uiti numai la lucruri frumoase, sa iasa copilul frumos. Asa ca mi-am luat un buchet de narcise la servici.

Hildegard, pe mine inca nu ma maninca pielea, desi am luat peste 6 kg. Dar am citit ca e un lucru normal, nu te stresa.

mihaela_e, cum merg pregatirile de nunta? Ai fost la probat modele de rochii?

Ioana

Mergi la inceput

jadi, bine ai venit la noi in si pe ! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata !
Si eu am "pofte " de flori, mi-am cumparat la serviciu flori de toate soiurile. Ieri m-am rasfatat cu lalele albe

Colegii zic ca daca o sa fie baiat sa ii zic Ferdinand, sunt niste desene animate cu un tauras care miroase flori ha, ha!
Dar poate o fi fetita!! A fost asa simpatica doctorita, imi zice ca poate avem noroc si facem fetita. Eu cu ea

Cum il simt pe bebe ? Ca un falfait, o miscare usoara.
Lui Victor i se par prea finute miscarile lui bebe, si nu are rabdare sa le urmareasca. Dar tati e tare incantat, cand il simte.

O zi super si cu mult soare,
Cristina

Mergi la inceput

cristina, il stiu pe Ferdinand. Si eu iau vaza in mina si miros flori cite 5 minute.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am crezut ca am luat-o razna de imi cumpar flori singura o data la 3 zile... acum sint obsedata de narcise galbene . De altfel e singura pofta pe care o am de cind sint gravida.

Multumesc Ioana pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna ,
nici pe mine nu ma mananca pielea , doar uneori pe burtica, si am luat deja 6 kg si eu si sunt in saptamana 18 abia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna gravidutzelor! Si eu il stiu pe Ferdinand; cum zicea acolo in desen: " All the day he smell the flowers..." Ce coincidenta cu floricelele, si eu am acasa narcise galbene si albe si zambile mov si miros tare frumos! Si mai am un buchetel multicolor cules de mine din padure in week-end!
Martta, imi pare f. rau, nu-mi vine a crede! Iti doresc din tot sufletul sa treci cat mai repede peste perioada asta urata! O sa vezi ca totul va fi bine!
Fetelor, eu ce ma fac in cazul acesta- legat de Martta - eu am acelasi doctor cu al ei!!!; si Martta avea atata incredere in el si mi-a insuflat-o si mie! eu ce fac acum? sunt fff. derutata...
Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, rezultatele la triplu test mi-au venit in 3 zile, adica: mi-a luat sange joi si luni am mers dupa rezultate. Poate depinde de locul unde le faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, bine ai venit!
Sarcina usoara si un sanatos si frumos!
Mihaela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

miflore... fugi... schimba-l.
Nu mai sta pe ginduri...

Mergi la inceput