Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
nicole74 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Eu scriu rezultatele, dar nu stiu ce e fiecare.
AFP 61,14 IU/ml (MoM 1,50)
In ce saptamana ti-a luat sange pentru triplu test? Mie mi-a iesit AFP peste 60 la sf. saptamanii 17, inceputul saptamanii 18 si mi s-a spus ca este mare.
Merci
Nicole 18 saptamani
codruta_grg spune:
Nicole, mi-a luat sange pe 31 martie (18 saptamani si 4 zile). Mie nu mi-a zis doctorul nimic de rezultate in parte, ci per ansamblu, ca e totul ok iar rezultatul este negativ.
jadi spune:
Si eu trebuie sa fac triplu test in saptamina 17 de sarcina.
Aveti idee in cit timp ies rezultatele?
cge spune:
Fetele, si eu il simt pe bebe de saptamana trecuta, adica de pe la 13-14 sapt.
E tare haios, e asa agitat cand sunt eu agitata.
Cand ma streseaza ceva, e si el acolo, miscandu-se.
Dar cica asha e, la a doua sarcina il simti mai repede cum se misca.
De fapt, bebelushii se misca, ramane ca noi sa ne dam seama de asta.
Si burta se rotunjeste mai repede, la a doua sarcina.
Probabil, fiindca era deja formata.![]()
Cristina
Ioana75 spune:
Flavia, pe mine ma durea in piept, si am facut frectii cu spirt + am pus sare mare fierbinte pe piept; ma durea in git si am luat sirop Stodal (homeopat) + pastile Propolis cu vitamina C (se cheama cumva dar nu mai stiu cum); imi curgea nasul, si n-am facut nimic pentru a remedia; am avut febra, si am luat 1 algocalmin pentru soc (a scazut imediat temperatura cu aproape 2 grade, si la fel s-a intimplat si la sotz), si apoi cite 2 paracetamol pe zi. Sanatate!
Ioana
monicafrosa spune:
Buna, gavidutelor,
Am o veste buna, si eu mi-am simtit puiul miscand de joi seara incoace. E o senzatie asa minunata, te umple de fericire. Nu sunt niste miscari puternice, e ceva f. delicat. Il simt mai bine din pozitia culcat, cu mana pe burtica. E super.
Monica 
Hildegard spune:
Buna dimineata fetelor, gravidutelor!
De cand beau o cafeluta mica cu lapte dimineta nu mai am probleme cu tensiunea mica pe care am avut-o.
In rest sunt bine, raceala inca nu m-a cuprins, dar beau ceai de fructe cu lamaie si miere.
Auziti ce se poate vedea la eko la 13 sapt...lunea care vine am programare. Am emotii si mi-e teama, asa, nu stiu de ce. Sa fie totul ok!
Ce se mai face la eko la 13 sapt.
Ultima data la consult Dr. mi-a zis ca din dpv al lui totul e ok. M-a palpat, nu a intrat in mine......si cica e mare bebeul.
nu ma doare nimic, ma mai inteapa din cand in cand, rar de totda fetelor......
ma mananca burta si spatele de numa.....
e normal?
Am observat ceva la buric, poate se intinde asa....niste dungi cred ca vrea sa iasa afara, sau cine stie.....dar deja am burta pe bune!
La voi cum e?
Vero
12+