Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Monica, nu ne invidia prea tare, ca si la noi s-au anuntat ploi in weekend. Asta e, iar stam in casa si ne jucam pe calculator ca disperatii. De fapt, cred ca ne scriem pe hirtie ideile despre mobila ... ca in curind trebuie sa ne apucam, sa ne gaseasca Miruna cu mobila noua.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor si pupici la toate mamicitele
fetelor lamuritima si pe mine cu ceva pina cind ma duc la dc ca simt ca o sa inebunescieri am repetat analiza de toxoplasmose la care aveam absenta de imunitate si la analia cea noua la fel a iesit adica:IgG....<3
IgM....negativ , sa inteleg ca este bine sau grav???

Bun venit pt fetele noi venite si felicitari pt cele cu vesti bune

nandana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nanadana, din cate am inteles eu, cel mai important e ca IgM-ul sa fie negativ. Asta e bine! Daca si IgG-ul e negativ inseamna ca nu ai avut boala iar daca e pozitiv inseamna ca nu ai avut-o si ai imunitate....deci nu o mai faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Codruta mersi ,dar eram nelinistita cind am vazut rezultatul si in plus am facut si triplu test si cei de la laborator le trimite direct la DC care dureaza aproape 10 zile pina atunci stau ca pe ace si cu morcov in c.. sper sa iasa totul bine pupici

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Jadi, am cautat in mesajele anterioare, dar nu am gasit.... cat ai colul de vrea sa-ti faca cerclaj?

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Andreeeea, Yrolf, Meme bine ati venit, felicitari pentru sarcina si asteptam sa va cunoastem mai bine.

Fetelor, eu de marti sunt in culmea fericirii, mi-a zis doctorul ca pot face vacanta in Romania, asa ca sambata asta zburam spre melagurile mult iubite.
Inca am o sarcina cu risc, dar a zis ca in cazul in care se va intampla ceva rau, se va intampla oricum, indiferent ca stau in pat sau calatoresc.

Eu sunt in sfarsit linistita ca nu e chiar atat de rau cum ma speriam ca o sa fie.

Va pup pe toate si desi e posibil sa nu ne vedem, ma bucur mult ca de duminica am sa fiu si eu mai aproape de voi.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (14 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrolf spune:

! Multumesc pentru raspunsuri si pt. incurajari.Sper sa fie ok. Luni ma duc la doctora mea si abia astept sa vad ce face bb si daca este bine. Eu nu prea am pofta de mancare si nu am luat deloc in greutate. Am auzit ca in primele luni trebuie sa iei 1.5-2 gk pe luna. Voi ce ziceti?
A, era sa uit UM 3.01.2005 si DPN 15.10.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetele, frumoasele, va multumesc pentru felicitari si incurajari. Sa nu zicem "hop" ca inca nu am trecut pragul. Dar nu tot ce incepe prost se si termina prost, nu? Trebuie sa fim curajoase si optimiste in continuare, sa gandim pozitiv.
Norina, ai dreptate. Nu toate fetele isi fac analizele astea, exista si selectia naturala. Asta ziceam si eu, ca la fiu-meu habar nu aveam ce e aia toxoplasmoza. Daca e sa se intample ceva se intampla oricum, pana la urma.
Jadi, ce spui tu despre analiza asta, imi suna ca o melodie cunoscuta mie. Ai grija! Repeta analiza (IgM). Unde ai facut analiza cu rezultat echivoc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

lucia, drum bun in Romanica! Ma bucur ca esti bine, si vii sa-ti vezi familia.

yrolf, nu te speria, recuperezi kilogramele dupa luna a 3-a.

Eu incep sa ma stressez ca nu-l simt pe bb. Asa "fluturi" si miscari simt sub buric, dar nu le consider relevante, eu simteam si inainte. Si nu stiu cum sa fac diferenta intre miscarile lui bb si cele ale stomacului.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Ce bine ca vine week-end-ul! Ma cam enerveaza serviciul de la o vreme, multa treaba si eu tare m-as plimba!
Ioana, tu ti-ai repetat listeria, ai noul rezultat? Sigur va fi bun, stiu ca i-ai dat la cap cu antibiotic!
Lucia, drum bun si sa-ti mearga la suflet vacanta!

Mihaela 15+

Mergi la inceput