Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!
Cand mi-am facut eu analiza de toxo, in saptamana 8, IgG=0,4 ui/ml - negativ (val. normala : < 2 ui/ml. Sa inteleg ca e prea mic cum mi-a iesit mie??
Iar IgM=0,128 (val. normala: <sau egal cu 0,499).
Eu trebuie sa imi repet saptamana viitoare IgM-ul.
Codruta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna, gravidutelor!
Desi va citesc de mult timp si aveam si eu cate ceva de spus, abia acum am reusit sa gasesc momentul prielnic.

andreea

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va intreb ceva.....: se vede la ecograf colul cat este de lung sau trebuie facut controlul pe masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Acum am in burtica un bebelus de 12 saptamani si, desigur, sunt f bucuroasa de visul asta frumos; in acelasi timp sunt si ceva mai temperata in manifestari decat mi-as dori, pt ca am pierdut o sarcina la 10 saptamani...Acum sper ca totul sa fie ok si, prin octombrie sa-mi tin in brate puiul.
Ma bucur mult ca-mi pot impartasi temerile si fericirea cu voi, care traiti aceleasi sentimente.
Aveti grija de voi si bucurati-va de ceea ce va urma!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Colul se vede la ecograf... prima data l-a vazut la eco vaginal iar ieri la un eco normal.
Multumesc de incurajari... oricum sint viteaza si gindesc pozitiv in toate si nu sint la prima anestezie deci sa vina data aia de 20 mai repede ... hehe.
Dar ma simt obositaaaaa si nu am cum sa lipsesc de la servici...poate inainte de paste coroborat cu mica interventie sa stau sa ma odihnesc.
Apropo, tripul test il fac in spital si imi iese in aceasi zi, odata cu analizele pentru cerclaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andreeeea, bine ai venit! Zi-ne UM sau DPN, sa te trecem pe listuta daca esti de-a noastra.

codruta, mie marti mi-a scris ca am "colul lung" ca urmare a controlului pe masa. Dar Iosup, la morfologica de 12 saptamini, mi-a scris pe foaia aia lungimea colului. Deci se poate si la eco, dar cred ca depinde de aparat ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Racaru iti multumesc pentru grija Am scapat de greturi, am inceput sa mananc bine, chiar am luat 1kg Ma simt mult mai bine, sa speram ca am scapat de starile alea oribile si ca incepem sa ne bucuram cu adevarat de evolutia lui bb.Eu am inceput sa mananc dulciuri (oricum nu asta ma necajea pe mine) ca din dulciuri nu luam mai nimic, dar in continuare am o aversiune fata de carne si lactate, pentru care chiar imi pare rau, ca au aport vitaminic consistent. Asta e....Iti doresc si tie o sarcina usoara de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Buna fetelor, vorbaretelor!

Eu o perioada nu prea am mai avut chef de vorba. Ma cam cert cu sefa care nu e incantata de sarcina si nu mai bate apropouri de mult acum e directa. Ce ma supara e principiul ca de rest nu-mi fac griji. Ma pot opri din munca in orice clipa (ca pot intra in CIC pt al doilea copil asa ca... am 4 ani de liniste inaintea mea) dar nu suport expresii de genul "caut o inlocuitoare dar iau una de 50 de ani ca sa fiu sigura ca nu-mi tranteste un copil" Am intrebat-o daca ea a cerut voie patronului inante sa faca copila ! A urmat o pauza.

Azi de dimnineata mi-au luat sange pt triplu test. Sper sa fie totul ok si sa ma sune cum primesc rezultatele (ca aici sunt transmise direct la medic care trebuie sa ti le comunice) ca urmatoarea vizita e progaramata abia pe 21 aprilie...

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Ce bine ca este o stare mai optimista in grupul nostru de burtici! Ma bucur pt. vestile bune date de valen si Karmenutza. Bafta multa in continuare.
Ziceati ca in Ro este cald si soare? Asa a foast si pe aceste meleaguri ieri, dar azi s-a innorat si ploua. Nu-i bai, bucuria din suflet ma incalzeste.

Monica,

Mergi la inceput

Merci Ioana!
Cum am tot auzit vorbindu-se de cerclaj, mi-am zis.... oare eu cum stau. Numai in 18 aprilie merg la dr. (cand voi fi in 21 saptamani) si atunci imi va lua si secretie vaginala pt control. Dar pana atunci inca nu m-a vazut pe masa . Mi cam groaza!!!
Azi am mancat si eu ciocolata....cam multa, ca mi-a fost pofta. Dar pana acuma nu am avut pofta de dulce si poate de asta nu am luat in grutate decat 2-3 kg.
Va
Codruta 19+4

Mergi la inceput