Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Uki, of, of, of, sorry pt. necazurile voastre! Stiu, e rau tare fara tati, chiar si cu aportul lui minor la cresterea copilui.... Mie mi-a fost tare rau aseara, am avut o durere de burta de am plans, iar tati a fost de garda, eu singura cu copilu', care vroia numai in brate, tare frustrant
Vizionat poze noi cu Mariuca, care e o frumoasa si o ochioasa!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

si pozele 22, 23 si 24 va arata cum doarme fiica-mea de anu avem loc 3 insi intr-un pat de 2m lungine si 1,6 latime (normal...ca ea doarme tot timpul de-a latul!).

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Anca, felicitari pentru costumas, in "tineretele" mele si eu eram neintrecuta la tricotat, mi-am facut niste pullovere, adevarate capodopere, dar de cand m-am casatorit n-am mai avut vreme sa pun mana niciodata pe andrele...

Adriana, flacaul tau e un scump!

Vera, felicitari pt. intzarcat, am auzit ca nu-i usor! Scrie mai des!

Carmen, sa va treaca repede raceala!

Fetelor, - voi le mai dati ziua pe ei body? Sau le dati bluza si strampi? Sau le dati deja chiloti? ( deja sunt 3 intrebari, si mai urmeaza )
Mie parca mi-e frica sa nu-i fie frig la spate, la shale - eu sunt tare sensibila in zona aia, drept pt. care nu umblu la "buricul gol" decat daca sunt peste 30 grade afara

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, sa stii ca eu ii dau lui Matei tot timpul body pe el, chiar si vara, evident, cu maneca scurta. Si eu am piticul cu curentul , cu toate ca il aplic numai la el, eu mai umblu si mai dezbracata, dovada faptul ca is racita destul de des. Nu il infofolesc, ii dau un body de bumbac, o bluza deasupra si o jacheta cand iesim afara, dar la cat se agita ei, o bluza se ridica imediat in sus si raman cu spatele gol, si inca nu e asa de cald ... cel putin nu aici.
De chiloti la noi inca nu se pune problema, ca nu face la olitza inca ... asa ca mai asteptam.

Anca, dar de ce o culcati cu voi in pat pe Alexandra? Nu cred ca doarme comod nici ea, nici voi .... eu pe Matei il iau cu noi in pat numai cand e bolnav sau are un discomfort si plange ... si atunci suntem toti 3 varza dimineata, ca nimeni nu se odihneste cum trebuie.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Elena, o sa va votam si noi. Am vazut ca trebuie sa te inregistrezi si ia un pic de timp, aseara Luca bazaia pe langa mine si nu am reusit.
Dar sa stii ca multe fete vor da inapoi cand vor vedea ca trebuie sa te inregistrezi si sa dai adresa, blah-blah. Era mai simplu cu un butonel Vote si gata.
Uki, te cred ca te-ai speriat tare. Si eu cand Luca tusea rau dormeam cu usile deschise ca sa-l aud in caz de ceva.
Si cum ne gandim numai la prostii, visam ca mi se sufoca, ca a murit, numai imagini din alea horror. Sanatate multa Mariucai!
Anca, am remarcat ca era tricotat costumasul. Bravo tie. O iau si eu ca Venera, in "tineretele" mele eram mare priceputa. Cu cat era mai greu modelul, cu atat eram mai satisfacuta. De cand m-am casatorit nimic nu am mai facut. Iar pentru Luca am reusit sa-i fac doua pulovarase, dar cu mari eforturi.
Dar voi dormiti cu ea in pat? Ca inseamna ca stati numai pe marginea patului, ca nu prea mai e loc de voi la cum sta de comod micuta.
Eu nu pot sa dorm cu Luca. Imi e sa nu-l deranjez, ca nu dorm nici eu bine, si drept urmare il iau la noi in pat doar cand il doare ceva, ii dau lapticul, adoarme si apoi il mut in patutul lui.
Adriana, ma bucur ca e mai bine Mihnea acum. Dar chestia asta poate recidiva la frig, umezeala?
Venera, dar ce dureri de burta te-au luat? De la ce? Sanatate multa, oricum!
ref. la body, eu numai asa il imbrac pe copil. Si eu am fixatia asta cu spatele sa nu fie gol. Eu sufar de o pacatoasa de discopatie lombara. Noaptea ii dau un body si strampi sau niste panatalonasi de pijama, o paturica subtirica si asta este.
Chilotei nu purtam, dar avem doua perechi, degeaba ii luam, intr-o ora ar fi ude ambele. Am zis ca voi incepe trainingul cu olita ca vad ca-l tenteaza sa-i arat din carti. Si poate asa imi va sta cumintel pe ea.
Si noi am ramas fara tatic. Ne-a sunat aseara suparat, era pe undeva prin Minessota, ora cam 11.30 p.m. si ca a calcat o caprioara. Si incepuse: ca daca are pui, caprioarele au niste ochisori calzi ... si uite asa ma terminase cu comentariile lui. Eu stateam ingrijorata ca stiam ca masina era inchiriata si sa nu aiba probleme si el dadea inainte ca ce rau ii pare de ea. pur si simplu i-a sarit din laterala, a lovit-o si apoi a trecut peste ea. Tipul care era in spatele lui a oprit si a dat-o din strada. Murise.
Nici n-am stiut cum sa-l consolez.
Vera, bine ati revenit. Acum sper sa ne scrieti mai des.
Carmen, nasol sa raciti amandoi. Dar sa stii ca asa se intampla si la noi. Daca racesc eu, musai si printul ... si invers.
Sanatate maxima la amandoi.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Elena, l-am votat pe Alvarica. dar nu mi-a mai cerut sa ma inregistrez. Ai idee ce s-a intamplat?
Succes!
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Uki- ai inteles gresit, nu stau langa Herastrau ci in Dr. Taberii la capatul lui 385, 105 si 368. Daca vrei ne putem vedea in parc si eu vin pana acolo. Imi place foarte mult parcul si Alexandrei la nebunie, e in culmea fericirii, uita de masa, somn ....numai sa o plimb si sa vorbeasca cu copiii.
Elenalove27- nu stiu daca am facut bine la accesarea copilului tau pe acea pagina, am intrat si m-am conectat cu toate datele si nu stiu mai departe deca a votat. Poate imi explici mai bine ca sa mai votez o data.

Sunt asa de suparata pe dr. , nu va vine sa credeti. Azi la centru am discutat cu o mamica mai rusinoasa si timida care am servit-o mai demult cu un pempars pt. bb. Ea nu vorbeste cu nimeni si e asa de frumoasa si de dulce. Si am intrebat-o ce are puiul si ...la nastere la apucat gresit, a stat mult intre oase si i-a afectat sanatatea. Are 10 luni si nu ridica capul, nu gangureste....e rau de tot si nu stie ce sa faca. Nu are leac dar ea lupta si vine si de departe zilnic si face si acasa cu profesorul. Zilele astea am aflat numai boacane facute de dr. si care au dus la decesul bb si la parinti distrusi. E tragic ce se intampla si nu se retrag incompetentii din spitale si de unde mai sunt ei.
Voi ce mai faceti ?
Alexa vorbeste toate ziua , nu-i mai tace gurita si e asa de vesela ca te face sa o plimbi in continu si sa te joci cu ea. Am sa mai pun poze cu o rochitica de la nasa de Paste primita cadou. Sa va uitati.
Eu ma impart intre curatenie, spalat de covoare si centre de recuperare. Si as vrea sa o inscriu si la o cresa. Am gasit vaccinul Havrix 720 si sapt. viitoate il fac. Ma scuzati ca sar de la una la alta dar ma grabesc.
Pupici multi tuturor si sanatate multa.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Mai fetelor ,dar stiu ca tare harnicute mai sunteti la scris...Fain!Abia apuc sa tin pasul cu voi...
Elena,am votat si eu pentru dulceata de Alvaro...Sa fie cu noroc!Bafta !
Pupici la bonaviori si insanatosire grabnica,iar la mamicute...tot ce-i mai bun pe lume si sa fie iubite.

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Multumim fetelor de laude!! Si bebeii vostrii sunt nemaipomeniti! La varsta asta sunt dulci foc!

Paula: sa stii ca te admir din tot sufletul!! Sa fii sanatoasa si sa ai grija de bebelina ta care sigur iti va inzeci dragostea pe care i-o arati!

Ciuf: nu stiu daca va recidiva...Nici macar n-am intrebat! Dr. ortoped mi-a zis ca este o reactie alergica in urma unei raceli (desi ma mir ca n-a fost deloc racit in ultima vreme!!); in schimb, dr. pediatru ca este de la vreo miscare gresita sau cadere. Si se trateaza cu antiinflamatorii...Ma rog, Dumnezeu stie ce si cum!
Important este ca-i in regula!
Cred ca sotzul tau a fost tare suparat...Saracul! Sa pateasca asa ceva...

Noi nu dormim deloc cu Mihnea in pat. Doarme singurel in patul lui, in camera lui, toata noaptea, fara sa se trezeasca.
Era o vreme cand adormea singur dupa laptic; acum nu mai este asa. Il iau cu mine in pat si-l pun la loc cand adoarme.
In schimb, ziua este mult mai usor. Cand venim de afara, il pun in pat la el si canta, vorbeste pana pica pe dreapta... Asta daca nu adoarme asa!!

Si eu ii pun body pe el, in special noaptea ca se dezveleste si nu vreau sa-i fie frig. Eventual ii mai pun si o vestutza pentru ca au oprit caldura si este mai rece in casa.
Ziua ii dau maieu, mai lung, care nu iese asa usor din pantaloni.

Anca: felicitari pentru costumas.
Tot ce are Mihnea crosetat este facut de maica-mea care este pur si simplu terminata daca nu lucreaza ceva...
Eu am tricotat in viata mea doar vreo 2-3 fulare, si alea vai de ele...Ieseau plasa de pescuit!

Fug sa-l spal pe bebenac (care-i foarte vesel la ora asta...a dormit 3h dupa amiaza, asa ca vad eu cum il adorm! ).
Pupici,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Adriana, mortala faza cu adormitul pe bicicleta. Bietul de el, o fi fost comoda pozitia aia? Cred ca da. Ca daca l-ar fi deranjat nu ar fi adormit.
Si-mi place tichiuta aia alba a lui. E super. Si ce cumintel e ca o lasa pe cap. Eu cred ca o sa ma apuc sa-i pun lui Luku la toate palariutele ceva legatori sub barba, ca altfel nu e chip sa le poarte.
Pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput