Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
sympa spune:
Hai ca am prins si eu cateva minutele libere...tati a scos-o pe Andrea la plimbare, asa ca am putut munci cate ceva prin casa..mancare, curatenie, si uite ca mi-a mai ramas putin timp sa citesc si sa si scriu.
Elena, l-am votat pe Alvarica..de 5 ori una dupa alta, ca a mers, nu mi-a zis ca trebuie sa astept un anumit interval pana la urmatorul vot.Sper sa castige marele premiu....Apropo..sa o vezi pe Andrea cum face cand il vede pe Alvaro in poze...si ei ii e dor de voi...
Ciuf, ma intrebai de ce am stat atat de mult in Florida..de fapt am luat noi decizia de-a pleca, mai mult sa stea Andrea la caldurica si sa scapam de frig.Oricum pentru sotul meu nu a fost vacanta ca el a muncit...Saracul, sotul tau...se intampla, mai ales cand iti sar in fata masinii nu prea mai ai ce face.Mai, dar ce zapada ati mai avut zilele astea....sper sa nu ajunga si pe-aici.
Anca, frumos costumasul...pe vremuri ma atragea si pe mine tricotatul....acum nu mai am timp.Anul trecut cand am venit din Romania mi-a "umplut" mama gentile cu tot felul de costumase,hanorace, botosei..tricotate, care se pare ca acum ne prind bine, ca in Florida n-am avut nevoie de ele.
Ven, sper ca ti-a trecut durerea de burta si esti pe baricade alaturi de Markus.Eu ii dau lui Andrea body mai mult cand iesim afara sa nu ramana cu spatele gol.dar pentru ca in casa e cald o tin asa mai "sexoasa"...in pampers si un tricou.
Vera, felicitari pentru intarcat.A fost greu???
Carmen, sa va treaca cat mai repede raceala.E nasoala vremea asta ca e foarte inselatoare.Si mai sunt si virusii astia pacatosi care ii poti lua de oriunde.
Sa va mai spun despre noi....Andrea nu prea reuseste se pare sa se acomodeze la apartamentul de-aici, ea fiind obisnuita sa stea numai pe-afara.Se duce in fata usii asa in tricou si ne face tai-tai, si ne si pupa si incepe sa traga de usa disperata.O sa se obisnuiasca ea pana la urma..ca n-are incotro.Am masurat-o noi..si dupa masuratoarea noastra are 84cm.si 12kg700.O sa mergem la sf. lunii la vaccin, si s avedem atunci mai sigur cat are.Nu prea are pofta de mancare de cand am venit.de fapt asa era si inainte..are ea zilele ei, cand nici nu vrea sa vada mancare in fata.E un chin pentru mine..ca nu prea am rabdare sa stau numai cu pacaleli si povesti ca poate, poate deschide gura. Poate s-a uitat si ea la cantar....si a intrat la cura de slabire
Hai ca merg si eu sa mai fac cate ceva pe-aici pana nu vine minunea....ca pe urma pot sa o iau de la capat.
Pupici si sanatate....
Andrea 25.10.2003
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100
adameasca spune:
'neatza fetelor. scuzati absenta, am un calculator idiot la birou si nu a mers zilele astea. de acasa nici gand sa intru pe net, ma ia Luca de proaspata si tre sa ne jucam. seara as cadea lata inaintea lui daca s-ar putea.
va pupam
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
uki spune:
Buna! Ce mai faceti?
Noi... suntem mai bine slava Domnului!
Paula, vroiam sa te intreb de unde ai luat Havrix, ca eu n-am gasit, si pana aduc astia la dr mea...si cat ai dat pe el? Sar'na!
Ciuf, cum e sotul tau? afectat...saraca - caprioara! Daca nu se uita pe unde umbla...
Ven, cum te simti? Ce-a fost cu durerea ta de burta? De la pizza cumva? Pupam si pe tine si pe Markus jucausul, si multam ca v-ati uitat pe poze... nu-s multe, da' m-am tinut de cuvant nu?
Ver@, bravo domne' pentru intarcat, si mai ales pentru cat de mult ai avut rabdare sa alaptezi!!!
Mai e cineva care inca alapteaza??? Stiu ca vreti sa scapati odata, dar... jos palaria
Ileana, nice talking to you!!!
Ana, saru'mana pentru ca te-ai gandit la noi si las' ca vine acus vara si mergi la mare, nu? Io una abia astept
Carmen77 intoarcem pupicii, cum e unghiuta lu' Matei? a scapat de ea? E un adevarat voinic daca a trecut cu bine peste asta...
Daca am uitat de cineva, rog iertaciune... lecitina...
No, sper sa treaca vremea asta furtunoasa si vijelioasa si sa iesim in voie afara...
va pup, ca am treba multa, ca deh'... se apropie
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA
anca tanasica spune:
fetelor, nu avem incotro, trebuie sa dormim cu bebelina in pat pentru ca ea nu vrea in patut si apartamentul nostru nu e gata si stam la mama unde nu am posibilitatea sa ii fac ei camera separata!
In toamna sper sa ne mutam la noi si ii fac camera separata cu patul ei...
cu tricotatul...nici eu nu prea mai am timp, dar imi place (de fapt ma relaxeaza sa tricotez seara la televizor...dar e cam greu cu maimuta care vrea sa ma imite si imi desface si incurca ghemele!).
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
lena spune:
Fetelor si Freya tot la faza cu body este, nu de alta dar la cat se fatzaie nu as vrea sa o vad cu spatele gol...in rest ea doarme in sacul de dormit, mi se pare cel mai comod, ca nu trebuie sa ma scol sa o invelesc si sta asa ca-ntr-un cuibusor in patul ei de la 1 luna, ca eu nu pot sa dorm cu ea in pat de frica si oricum nu adoarme cu noi, e mai individualista, cred, habar n-am!
Eu nu inca am inceput antrenamentul pentru olitza ca aici ti se spune ca de la 2 ani incolo potzi sa faci asta...in plus fii mea e si slabutza, am pus-o pe olitza si ii intra fundul cu totul...tre sa patentez eu cumva olitze pentru kinderi mai scobitori
ne mai bagam okiul sa vedem ce facetzi,
Lena si Freya
julia23 spune:
Hai sa va mai scriu si eu cate ceva ca nu prea am putut pina acum,doar am citit in fiecare seara dar nu prea ma lasa maimutica sa stau mult.
Eu si sotul am avut gripa dar Julia nu a avut nimic si ma bucur mult.
Mi-am terminat de plantat gradina si acum astept recoltaAm pus salata,ceapa,dovlecei,ridichii,morcov,telina,patrunjel,leustean si salata.
Julia face toata ziua numai nebunii,nu sta nici o secunda cuminte.
Acum citeva zile o imbracasem sa plecam in oras si cat am intrat eu in casa sa iau ceva ea a intrat in gradina pe care de abia o udasem si a cazut in mijlocul ei,parca era un porc,toata plina de namol,pacat ca nu am putut sa-i fac poze,cu toate ca zilnic o schimb de peste 10 ori,ba cade,ba se uda,ba se murdareste.
Julia s-a dezvatat sa-si suga degetul,poate se dezvata si de tzitzica,iar biberon nu vrea.
Mie iar cred ca mi s-a dereglat,trebuia sa-mi vina de acum 3 sapt si nimic,si luna trecuta mi-a venit tot cu intirziere de 20 zile,tre` sa ajung si pe la dc cand o sa am timp.
Carmen,imi pare rau pt unghiuta puiutului tau,Julia ca sa nu-l lase sa sufere singur si-a prins si ea mana la usa si e invinetita toata,eu sper sa nu-i cada dar nu cred ca sunt sanse mai ales ca si-a prins-o iar.
Elena si noi l-am votat pe smecherul de Aldito pt puiul frumos!
Ver,felicitari pt intarcat!Cum ai reusit?Ca eu nu am nici o sansa cu Julia,doar ca acum nu prea mai suge ziua decat cand se culca.
Gata va las ca iar nu ma mai lasa maimutica.
Va pupic!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
Zeeva spune:
Pupici la copilasii frumosi. M-am bucurat sa vad atat de multe poze noi. Sunt adorabili cu toii. Votat, bebe Alvaro. Succes.
Am atasat cateva imagini recente cu fetele in albumul primavara.
Nu stiu altii cum sunt...vorba lui Creanga...da' eu sunt complet coplesita de programul zilnic. Pana ce asez toate lucrurile pentru cele doua printese, casa, masa, plimbari, gradinite, lectii de sport, balet, joaca, cumparaturi, totul absolut singura, apoi mai am si ceva colaborari editoriale (munca acasa desigur) trece ziua si sunt sfarsita. Nu mai spun ca nu am reusit nici macar sa ajung la coafor de muuuuult timp. Pe jumatatea masculina a familiei nu ma pot baza, ca omu' saracu e ziua toata in munca (este inginer in ingineria de aviatie unde-i stresul cat casa) si mai face si doctorat full time. Ca la noi la nimenea. De multe ori comunicam prin e-mail ca nu reusim sa vorbim acasa. Greu. Ziua e iad iar cand vine noapte cu cele cateva treziri traditionale imi vine sa o iau pe aratura. Mi-am varsat si eu oful aici sa ma iertati, de felul meu nu-s prea planmgacioasa. Dar conteaza numai faptul ca fetele mele sunt niste scumpe comori si uite asa uit eu de toate relele. Si acum ne ducem 7 zile in vacanta la caldurica - in Florida - asa ca...e soare. Avem o vila inchiriata la vreo 2 km de Disney World. Distractia mare este ca mergem cu masina, fiindca vrem sa vedem cat mai mult din SUA. Am mai fost in USA pana la Atlantic, la Boston. Apoi la Mt Washington. Am mers ore intregi numai prin padure (si noi ne-am temut sa nu lovim vro caprioara ca erau semne de avertizare peste tot ). sa vedem ce va spune Maia, atatea ore in masina. Hi, hi! oricum, avem masina mare, minivan, unde intra cam tot ce ne-am putea trece prin cap ca ar face calatoria mai placuta pentru fete.
Elena draga spune-mi si mie te rog cum e acum vremea in Florida? Cam ce temperaturi? Am sa iau haine subtirele de vara si ceva mai grosut pentru traseu, ca trecem prin zona montana pana suntem in peninsula.
Din ce vad pe aici, la grupa noasta, toti copilasii sunt in parametrii exceptionali. Maia stie multe lucruri, intelege orice, repta si imita, are si modelul sora mare la indemana, are cateva activitati favorite, papa cat de cat bine si doarme prost. Noaptea cand se trezeste ii dau apa, ceai si uneori ceva lapte. Body-ul este o piesa nelipsita din recuzita fiindca altfel e mereu cu buricul dezgolit.
sanatate tuturor,
Z.
Miruna 6 ani, Maia 1 an si jumatate acusica
http://community.webshots.com/user/lmureseanu
vikinga spune:
Fetelor cu plecarea asta am o groaza de alergat. Am citit tot, vizionat si o groaza de poze impreuna cu Aldo, ce mai delectare adevarata sa va vad puii!Am avut azi si examenul practic, l-am luat, gata sunt iar soferitza! Sunt buna de cinsteee asa cu bere ca pe aiciAm fost ieri si la dr, Aldo a facut un vaccin, am trecut deja numai pe zymaflor, dr a spus ca e deja mare nu mai are nevoie de d fluoretten. Ne-a mai dat retete sa luam de aici pe asigurare, ceva medicamente sa avem la noi in vacanata in caz de febra, diaree, chestii din astea.PS: Julia ai un miel pt Elena, Aldito e al meupup fetelorVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
ciuf spune:
Salutare,
Julia, incurcasi un pic mataluta blidele. Aldito e al Laurei si Alvarica al Elenei . Da' noi nu ne suparam pe tine, chiar iti trimitem un . Viziteaza-ne mai des ca sa nu ne uiti.
Misto ca ai gradina. E super. Cred ca ai mari satisfactii cand culegi recolta. Floricele ai multe?
Uite eu am comandat trei bulbi de chiparoase de vreo luna si nu mi-au venit. Chiar eram nervoasa, hotarata sa le scriu astora de la care am comandat online ... si cand casc eu ochii mai bine cica imi trimit bulbii cand e perioada lor de plantare propice pentru statul in care locuiesc. Si sunt cu buza umflata. ca eu imi doream sa am floricele inflorite de ziua mea. Asa ca mai astept.
So, Laura, eu cand am fost in Ro i-am pus pe ai mei sa treaca pe RDS. Cred ca reteaua asta e in toata tara. Costa $9 luna si beneficiezi de Internet si telefon. E super avantajos. Cel putin ai mei sunt mai multumiti cu RDS decat cu Romtelecom-ul unde plateau si pentru Internet si ieseau mult mai scump decat acum.
Eu zic sa te interesezi de aceasta companie si traficul e super.
Ah, pentru instalare la noi a durat cam o luna. Dar varul meu lucrand acolo ni l-a pus in 7 zile.
Felicitari pentru carnet! Avem incredere sa conducem prin Germania? Ce zici?
Ref. la medicamente si eu am luat de tot felul ca sa fiu aigurata ca in caz de ceva am ce sa-i administrez lui Luca. Dar nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa-mi faca alergie la ceva. Ia in calcul si asta. Cam cat vreti sa stati?
Zeeva, vai de tine cu programul de-l ai. Mi-e si rusine acum cand vad ca ai de ce sa te plangi, iar eu ma vaicaresc cu numai un zbanghiu in dotare. Multe pupicuri pentru o mamica asa puternica.
Ce fain ca mergeti in Florida.
Noi am hotarat sa ne ducem in California cu masina, trecem prin Utah si vizitam arcele, apoi Nevada cu faimosul Las Vegas, Grand Canyon, dupa care via California. Sper ca Luca sa-mi stea cuminte in masina. Pe motivul asta am hotarat sa facem si pauzele mai sus enumerate, ne odihnim noaptea la hotel, dim. vizitam cate ceva dupa care ne continuam drumul.
De abia astept sa plecam. Ma voi inarma cu camera video si foto sa imortalizez la maxim tot ce pot.
Azi ma apucai sa vopsesc in baia de sus. Si facui pe jumate ca nu ma mai lasa Luku. Astept sa se linisteasca sa-l mai las un pic singurel sa se joace, daca nu, deseara cand se culca. Asta scrie pe mine.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
Dragelor de la inceput vreau sa va multumesc mult de tot pentru fiecare vot.
Sunteti o gasca de treaba.
Jiulia miel vreau ,mai ales acum ca se apropie pastele asa ca draga Jiulia sa te vad de unde scoti mielul
Vreau sa vad si eu poze cu gradina si normal cu Jiulia alergand prin floriceleImi place pozele unde este Jiulia si cutulica
vezi tu cu dereglarea poate apara alt bebe
ciuf, sper ca sotul sa fie bine dupa accidentul cu BAMBIAsa a fost sa fie.
In legatura cu voturile, si eu as fi vrut sa fie dor un buton de votat si sa nu ajung la inregistrari bla bla este aiurea pentru cine nu stie sa puna la misto un cod din USA ca sa poata avea drept la vot.Eu cred ca se triseaza mult la voturi ca daca stau cateva ore si ma tot inregostrez cu diferite nikuri ajung si eu la cateva mii de voturi dar am avzut ca am primit multe voturi de la NU STIU CINE
POZEEELLEEE de la disney pe gheata unde suuunt
Vai ce frumos ca plecati in vacanta asa cu masina pana in Califorina.
Cand aveti programat sa plecati!(tu ai carnet de soferita?)
vikinga ,Felicitari draga soferita.
Unde sunt pozele voastre daca tu ai vizionat pozele noastrepai ce asta este treaba , noi ce vizionam
Zeeva , ce bine ca veniti aici si ce bine ca aveti vila langa disney.Sigur fetele vor fi impresionate si special Miruna ca Maia sigur va dormi sau se va speria de ditamai carcaterele(asa a facut Alvaro, plans si iar plans pana a adormit de frica cred)
caldura maaare aici iubita ...tot ce te sfatuiesc sa iti aduci pentru cele 7 zile sunt doar tricouri foarte subtirele si pantaloni scurti , papuci,costume de baie cat mai SEXY(am glumit )...tot ce crezi ca este leeejer adica leejer pentru mers prin disney care este lung si lat.temperatura nu stiu cum sa o calculez dar te asigur ca va fi foarte cald.
Noi am foast luna trecuta la disney si a fost cald dar ce o sa fie cand mergeti voi.
Acum eu nu mai pot sa stau afara mai mult de 10 minute fara creme de protectie ca ma bronzez automat din mers.deci nu uita cat mai multe haine subtiriWeellllcome to FLORIDA.
lena, vreau sa vad si eu poze cu Freya pe olita. Cred ca este o dulceata dupa cum o descri tu pe olita.
In pozele de la munte 11 luni nu pare deloc slabutza
sympa , multumesc mult pentru voturi si nu uita ca si maine mai este o zi(sa votezi daca ai timp si daca ai scapare de Andrea)
Alvaro cand o vede pe Andera in poze zice mumuu (adica NU) stie el ce zice...hahahasi sa vezi si Alvaro ce se ridica sa gaseasca cutia cu acadele acolo unde stia Andrea ca are locul.sa nu uiti de poza ca sa ma conving cum arata canada privita dupa geam.
adriana, tare poza cu Mihnea pe bike
ce bine ca Mihnea nu bea laptic noaptea si mai doarme si singurel(noi tot biberonari si acum pe laptic cand este gata de mers dupa fete)
uki , te invit de mult la o zi calduroasa , ee ce zici accepti ofertaSpor la treaba.
paula , imi pare rau sa aud vesti asa despre mamici din Romania
ma bucur pentru Alexandra ca progreseaza asa de bine si ii dorim multa sanatate.
despre Vot iti multumesc mult ca ai timp sa votezi pentru Alvarica.deci dupa ce te-ai inregistrat intri la pagina lui(care este la smenatura mea) si votezi de 5 ori acolo unde scrie Go vote ( place my vote)
Spor la treaba si sanatate multa alexandrei
Ana68
adameasca , se vede ca esti taare ocupata la servici
Noi suntem bine sanatosi la caldura maaare si speram sa castigam concursul
www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA