Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
ver@ spune:
Buna dimineatza!
Sunt la servici si am o pauza asa ca o sa incerc sa va spun repejor cum am reusit sa il intarc pe Vladut.
Pe 21 martie,cand a facut 1 an si 4 luni am decis sa il intarc.Asa ca sa nu uit.Dar la cum a fost nu voi uita in veci.
La ora 14:30 am venit de la servici si m-am dat cu ceai de pelin pe sani care e groaznic de amar.Alta solutie nu a dat rezultat.Sa nu credeti ca i-am facut vreun rau,dar nu ma asteptam sa mearga asa de usor.Vladutz dormea si cand s-a trezit hop la mine in brate sa ii dau tzitzi iar eu ii spuneam ca tzitzi a facut buba.Mai,culmea,dar nu a vrut.Asa ca ne-am dus sa mananc si a papat si el cu mine spaghette.Apoi am iesit afara si abea cand ne-am intors tot cerea tzitzi,iar eu ii spuneam intruna ca tzitzi a facut buba si s-a stricat.Dar nu s-a lasat si a supt,numai ca in secunda urmatoare a scuipat picul de laptic pe care il supsese cu gustul amar.Ce sa ii fac,trebuia odata si odata.M-ai ales ca devenise obsedat.Sugea din ora in ora.Si abea daca manca altceva cat era cu mine acasa.Cand era cu mama manca,dar cand veneam eu,era calare pe mine.
M-a durut sufletul,am si plans de mila lui.Statea cu capul intre sani si se vaita.Le jelea.Dragul de el.Vreo 2 zile a fost greu.Iar cu sanii nu m-ai zic.1 sapt. m-am muls(la inceput-dimin. si seara,apoi doar seara) si treptat,treptat(fara lichide multe,mancare m-ai putin) am reusit sa scad lapticul.Dar de Vladutz imi era cel mai mila.Offf...cred ca am oftat de 100 de ori pana vam scris.
Seara vroia ceai,dar acum nu m-ai vrea nimic seara.
In schimb intreaba tot timpul de tzitzi:"unde-i tzitzi?" si eu ii spun ca are buba si s-a stricat.Si el zice "s-a ticat".La capitolul vorbit sta foarte bine.
A!!!Daca a-ti sti cum le pupa pe tzitzici si le vindeca.Se ducea sa ia "ceva"de pe jos si venea si punea pe sani ca sa le repare.Domne cat de greu mi-a fost sa ma "despart" de el.Asta e Acum a trecut.
Dar el a fost f. intelegator.Nu a plans deloc.Dar vreo 2 zile a fost marait.Si in prima zi a facut temperatura,iar acum face kk numai cacareze.Ce sa ii fac?Ca de baut bea lichide.
Nu m-ai pot sta,dar sper ca in curand o sa avem si acasa si o sa recuperez.
Va pup
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Ven spune:
Vai, Vera, am oftat si eu pana am citit povestea voastra ....E greu, ce sa-i faci, dar asta e...... eu una, care am alaptat cu completare cu tot 1 luna, am inca acest sentiment de neimplinire cu alaptatul, si va admir si invidiez tare pe cele care ati rezistat asa de mult. Dar cine stie, poate la al 2-lea imi iau revansa!
Multi pupici la intelegatorul si cumintelul de Vladut, care s-a comportat admirabil! Bravo lui!
Si pune si tu poze mai recente cu el, sa-l vedem pe "erou"!
Adriana, bine ati revenit. Si Markus face la fel in curte, numai in balti si in noroi se baga, de cate ori intram in casa pun TOT DE PE EL in masina la spalat. Si asta ZILNIC!
Ieri, de ex., ne pregateam noi 2 sa plecam in oras. Pana m-am imbracat eu a varsat sticluta cu ceai prin tot livingul, si se juca in baltoace. M-am ebervat, am sters, am coborat la parte. Aici, pana m-am incaltat ( 1 min.), a rasturnat un ghiveci si se juca cu pamantul pe gresie...... Am plecat in oras un pachet de nervi! Dar asta este, banuiesc ca urmeaza si mai "grele"
Zeeva, vezi deci ca si noi "ne distram", dar e drept ca nu 2 copii distractia e dubla, dupa cate zici...
Cu olita, noi cica ne-am propus ca in vara asta, deci pe la 1 an jumate sa incepem tentativele. Dar va fi tare greu. Pt. ca al meu copil nu stie sa stea locului nici o clipa! Azi am vrut sa-l pun asa, de kiki, pe olita, sa vad ce face. A urlat cand a vazut ca trebe sa stea in fund pe ea de numa.........Nu stiu zau cum va fi la capitolul asta. Io una nu ma stresez pana la 2 ani, dar in iunie vine soacra-mea si parca vad ca ma bate la cap ca e mare copilu' si tre' sa faca la olita
In fine........sa fim optimisti!
Mergem si noi we asta la Paltinis. Este o intalnire a posesorilor de masini Volkswagen (care s-au cunoscut pe un forum pe net), ocazie de distractie si povesti despre masini Sotul meu e pasionat de asta. Asa ca lasam copilul cu 3 dadace (ca bona noastra are sotul in spital si nu poate sta singura cu Markus tot we), ceea pe mine ma cam nemultumeste, dar de atata timp planificam iesirea asta numai noi doi , asa ca.............sa speram ca va fi ok. Intr-un fel abia astept , pe de alta parte am inima stransa si ma tot gandesc cat imi va lipsi Markus (si eu lui, ca numai cu mine adoarme seara )
Dar va fi cumva, vorba batranilor!
Gata, ca m-a luat logoreea! Va pup!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
uki spune:
Buna fetelor!
Mey Vikinga, pai felicitari domne' pentru carnet...inseamna ca germana ta e super
Julia - hmm, ce de bunatati ai pus in gradina...sanatate curata, bravo si spor la munca!
Elena, saru' mana pentru invitatie...ce te faci daca vin??? da' nu singura??pai nici nu stii ce mult imi place soarele...marea...of
Votam si noi pe Alvarica, acum imediat dupa ce postez...da' ce castigati?
Zeeva - vacanta placuta si distractie cat cuprinde! Ce bine ca ai o fetita mai mare, nu? Te ajuta?
Paula, scuze, eu de fapt vroiam vaccinul Priorix..., ca mai avem pana la Havrix, ce face Alexa?trimitem o imbratisare de la Mariuca!
Ver@- trista chestia cu tzitzi care s-au stricat... ca sa vezi cat ii duce mintea pe astia mici Pupacim si noi Vladutzu'
Ven- weekend placut si voua, mey mey... sa fiti cuminti
Va lasam...
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA
adriana_mihnea spune:
Buna, fetelor!
Intru cam greu zilele astea pe Dc. La voi e la fel??
Ciuf: nu stiu cat de buna a fost pozitia aia de dormit, dar cert este ca a stat asa ceva vreme.
Nu eram prea aproape de casa si mi-era greu sa-l iau in brate, plus bicicleta... Si unde mai pui ca l-am lasat si-n fatza usii de la intrare ca sa fug dupa camera si sa nu pierd asa eveniment!
Caciulitza o tzine pe cap, desi de multe ori o arunca. Dar ii zic ca toti copiii au ceva pe cap si se potoleste. Santaj!!
Noi am avut mici probleme zilele astea. A facut febra intr-o noapte si a doua zi am mers la medic. Are viroza si ii dau amoxicilina. Ma bucur ca i-a trecut febra (el face spre 40, nu se incurca!), dar are diaree acum. Si nu prea vrea regim; de fapt, nu prea are chef de mancare...
Vikinga: felicitari pentru carnet!
Va "urmarim" de multa vreme, atat pe voi, cat si pe celelalte fete de la acest subiect...Si ne bucuram alaturi de voi la orice lucru placut din viata voastra!!
Drum bun spre Romania!
Julia: esti nemaipomenita daca reusesti sa gradinaresti cu un bebe mic!
Pe mine nu prea ma incanta gradina; poate unde am stat la casa (la parinti) si faceam lucrurile astea an de an...
Elena: bine de voi la caldurica!! Pana una alta, noi nu avem voie afara, asa ca...
Dar mi-e teama intr-un fel de vara calduroasa care ne asteapta. Anul trecut transpira saracul copil non-stop...Si eu la fel!!
Vera: te admir pentru faptul ca ai putut sa-l alaptezi atat vreme pe Vladutz (a-propos, asa-l cheama si pe sotzul meu!! )!! Eu n-am reusit decat vreo 6 luni si jumatate, dar si cu Humana ca ajutor.
Ven: weekend placut si sa va distrati cat mai bine!
Noi nu l-am lasat pe Mihnea pana acum la bunici sau la altcineva. Cred ca este timpul s-o facem!
Avem sambata o petrecere, dar sigur ii vom chema pe bunici la noi ca stie copilul rostul casei!
Vroiam sa mai scriu, dar mi s-a trezit bolnaviorul...Doarme de 3h si jumatate!! Era obosit rau dupa febra aia...
Va pupam si revenim,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
adriana spune:
Salut fetele
va mai aduceti aminte de mine? Nici eu nu prea scriu, dar va urmaresc, ma uit cum cresc copii... hei.. ce mari s-au facut toti. Si numai prostioare fac, dupa cum vad
Olguta mea se inscrie si ea pe acelasi grafic: face prostioare, il imita pe fratele ei mai mare tot timpul, mai nou vorbeste din ce in ce mai bine, ultimul cuvant mai lung pe care l-a spus este: cuminte( nu despre ea e vorba, ca ar fi asa ), spune cand face pipi si chiar poate sa se tine, verificat ca are control la pipi.. si cand face kk se duce la WC sa-si dea pamperul jos singura.. ehh.. ce fata mare are mama.. maine, poimaine, desfiintam si pamperul si o dam pe chilotei
Mananca cam orice, daca-i e foame, si bea cam 5-600 de ml de lapte toata ziua...
Deci, nu sunt probleme.. doar cu somnul nu e prea prietena, sta de kuk noaptea..
Am pus cateva poze pe Yahoo.. cine e amator, sa priveasca
http://photos.yahoo.com/ada_nuc
Va pup... Olguta si ea... mai ales pe baietei
----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebei/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebei/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
julia23 spune:
Elena si Vikinga,scuze am incurcat borcanele,am vrut sa scriu Alvarica si am scris Aldito,o sa va dau cite un miel la amandoua.Poate sa fie si ied?Ca am o vecina careia i-a fatat capra si are 2 iezi albi de 2 saptamini superbi,nu mai poate Julia dupa ei cand ii vede.
Elena,eu sper sa nu fie bb,cu toate ca as dormi non-stop si maninc toata ziua,trebuie sa ma mai abtin ca am inceput sa fac sunculite la burtica si acum vreau sa le dau jos dar nu prea stiu cum.
Ven,ma bucur ca nu sunt singura cu Julieta porcusor,am 3 mamici pe strada cu 3 bbi intre 6 si 9 luni si cand ii vad curati si pe Julia ca porcul ma apuca dorul de cand era si ea bb mic,dar peste cateva luni o sa-i vad si pe ei purceii si ma linistesc.
Ver,e bine ca ai reusit sa-l pacalesti si ai fost tare,si eu ma gandeam sa fac tot asa,dar mereu aman ca imi e tare drag de ea cand suge,mereu pupa tzitzica si o mangaie si se uita frumos in ochii mei.
Adriana,pina acum in nici un an nu am facut nimic in gradina,facea bunicul meu,acum am zis ca daca tot am loc destul sa plantez cite ceva ca sa le avem proaspete si fara chimicale ca multe de la piata.
Deja a inceput sa creasca salata,leusteanul si ceapa si sunt tare mandra de gradina mea.Cu Julia nu imi este greu ca ori fac cu ea linga mine,sta in fund si se joaca cu lopata si galetusa,le umple cu pamint,ori fac cand doarme ea,ca la pranz doarme 2-3 ore.
Am uitat sa va spun ca Julia mea iar si-a pierdut un cercel,este al treilea pe care il pierde,acum am 3 perechi descompletate.
I-am luat bicicleta la maimutica si toata ziua vrea sa o plimb cu ea,are si cateva melodii,ea se ridica in picioare si danseaza.
Referitor la dans mereu le imita pe fetele de la tv care danseaza si mai nou vrea sa danseze sus pe birou sau masa.
Va pupic
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
uki spune:
ELENAAAAAA!!!
Domne' mi-am prins urechile la votare... nu am putut trece de chestia aia cu submit, cre' ca sunt...mai am timp? poti sa spui cum sa fac?
Pupici, la fete
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA
vikinga spune:
Mama fetelor pe ce fuga sunt..multe chestii lasate prea pe tirziu... Mai mult intru pe DC ca am strins niste banuti de la citeva fete din europa sa trimitem la ceva cazuri de la ajutor umanitar. dar bineinteles am intrat macar sa va salut. mersi de felicitari, fac cinsteee. mai ales ca astazi am luat si o masina de familie ca aveam numai pe aia a sotzului ehei masina sport de baiet singurel si cuceritor. ieri am avut-o in probe, va dati seama ce alergat. Si na eu amorezata de masinile nemtesti uite ca am luat masina americana, consum maaaare..poluare dar..pret tare bun, ca e second hand, incapatoare si super de super pt un drum in ro indiferent de zapezi, gropi sau alte chestii.Azi tre sa merg si la un party de bbi, e ziua lui Öke amicul cel bun a lui Aldo, tre sa mai cumpar niste medicamente pt niste catei, ceva ce nu se gaseste in ro..tre tre..si alte chestii..offf! sper sa nu uit nimic.Ciuf mersi de info, am si sters intrebarea mea din mesaj pt ca dupa ce am inchis am mai googl-it si am dat de o oferta buna de la vodafone, am internet de buna calitate, pretul mmmhhh asa si asa, oricum merge. si tot aveam nevoie de acel card ca nu l-oi pune si pe frate-miu cind merg la el in italia sa-si traga internet si tot asa. Deci pina la urma am optat pt acel card. Dar tre sa am grija nu la timpul pe internet ci la marime..platesc extra MB-ii. So poze am sa pun si am sa vad la intoarcere.Ne auzim fetelor din RoA crescut adrenalina in mine, abia astept sa ajung in roooo!!!! Ei mie imi si plac drumurile, sa calatoresc, sa ma foiesc de colo colo, chiar sa si fug sa prind un avion cind sunt in intirziere..am o groaza de fun, mama zice ca parca-s facuta pe drumuriam vorbit pe net atita timp si cind ma gindesc ca am sa trec la citiva km de multe dintre voi, pe linga adameasca oi trece prin fata blocului prin buzau cine stie in drum spre galati. pacat ca imi e anevoios sa fac drumuri prin tara.. Julia daca vii pe la galati da un pm din timp, poate ne intilnim. Sa aduci iedu, mai da sa fie viu!!puuupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
super mami spune:
Hello fetelor !Ne-am intors si noi...acum vreo doua zile...dar am avut in vizita un bebe pana azi si nema timp.
dar am citit si eu acum si vad ca toata lumea e bine.
Carmen ce a patit baiatul meu la unghiuta ? Adica cum a patit-o...ca am vazut poza.Am pus pozulici cu noi...sunt cam amestecate. Mai am multe din vacanta dar a incarcat calc meu de la 11 am pana la 3 pm...nu stiu ce a tot avut. Mai punem poze zilele astea.A invatat bebe si vreo 2 cuvinte in catalana (spre rusinea mea care n-am avut bunul simt sa ascult macar ceva in catalana pana acum).Ieri am fost la Aquarium si am pierdut copilul...a intrat intr-un submarin pe o usa si a iesit pe o alta...de care eu nu stiam. Am crezut ca lesin cateva secunde pana a aparut puiul.
Noroc ca eram trei pers si am ocolit repede minunea....oribila senzatia.I-am cumparat un bebe foarte frumos . Isabel super incantata, cu bb in sus si jos. Acasa ne dam seama ca bb e un baietel de toata frumusetea cu totul in dotare....de' cand mama nu casca ochii asta se intampla. Pana una alta bb sta imbracat, nu face baie si probabil o sa se faca putin pierdut pt un timp...ca nu sunt pregatita pt explicatii de genul asta.
Intru mai tarziu sa va povestesc mai multe, Isabel vrea la nani...
Va pupam tare, ca ne-a fost dor de voi.
Alex si bebelina bulinaPoze:http://community.webshots.com/user/isabel_23
Am fost la Roma, la Vatican (chiar ziua cu nenorocirea si o zi inainte) si in Mallorca.
Isabel a fost o dulce ca de obicei...stiu ca o laud tot timpul dar e asa de cuminte si ascultatoare...toata lumea se minuneaza.
Cum ai zis ca nu e voie, ridica degetelul si face nu, zice nu,nu,nu e voie si ...gata...nu mai face. Fara exceptie.....nu dati cu pietre
Alearga toata ziua, nu prea mai vrea in carut.
super mami spune:
Nu stiu de ce a aparut asa mesajul, o sa mai scriu o data dar mai tarziu ca nu e copilul de acord acum.
Pupici.
Alexandra