Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Fetelor nu am mai avut timp nici sa scriu nici sa citesc in ultima saptamina.
Am intrat sa va salut.Sa transmit pupici copilasilor care au pacut progrese,celor cumintisi celor nazdravani!
David este bine, a inceput sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte si este un dulce!
Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Gata, am culcat copilul...pot sa scriu si eu ca omul.Sa va povestesc patanii mai intai :In primul rand angajatii Alitalia...FURA.
Am dat carutul copilului la imbarcare strans de mana noastra. In cosul de jos erau mai multe: ap foto, camera video si cateva prostiuare.
Nu avea cum sa cada nimic pt ca se inchide totul f bine. Cand nenea ne-a adus carutul la aeroportul Fiumicino...lipsea ap foto. Care e imens si e pus intr-o gentuta imensa (din cauza asta si facem poze atat de rar, e prea mare si greu de carat).
Bunnn, noroc ca a verificat tati, s-au intors dupa el si...l-a gasit. Cica nu se stie cum dar a cazut din cos. Prima data intr-un an si 3 luni cade ceva de acolo si e taman ap foto.
Nu ne-am obosit sa-i aratam ca era imposibil, dar imi venea sa-i zic vreo doua....La intoarcere, tot angajatii alitalia au pierdut carutul cu totul (dar cu cosul gol de data asta...na' ne-am invatat...norocul nostru).
Si uite parintii lui Isabel, cu copilul adormit inbrate alergand prin tot aeroportul, de la banda de bagaje...la 100 de ghisee cu 300 de angajati totalmente inutili...fara rezultate.
Dupa vreo 30 de min apare o angajata care imi da din umeri si imi zice ca n-are cum sa ma ajute. Eu transpirata, disperata dupa o toaleta.....in fine....in urmatoarea ora s-a rezolvat. Doar ca a aparut carutul demontat, murdar, vai de el...fusese jos la bagaje....daca a mai pomenit cineva asa ceva.
Dar important e ca drumul a fost de nota 10....trebuie sa fiu corecta.Bunn. Vacanta a fost superrrrr. Ne-am plimbat, ne-am bronzat...Isabel e neagra neagra.
In Italia....nu pot sa zic ca mi-a placut teribil. Cam multa mizerie, taxiurile....ca in Bucuresti, oamenii ffff agitati....dar admosfera vesela.
A fost ok totusi. Si daca nu va suparati pe mine...nu era deloc tristetea de care vorbeau pe la tele zilele alea. Chiar un taximetrist a inchis nervos radio...cica nu mai suporta sa mai auda subiectul cu pricina. O tona de turisti (si multi romani am intalnit), copii multi...
Asta chiar in Vatican cu o zi inainte de nenorocire.In mallorca....super. Ca acasa ma simt acolo. Daca vreti o vacanta intr-un loc super...recomand Mallorca.
Isabel mananca acum la restaurant (v-am ascultat). E deja fun paella. Ii place si crema catalana...un fel de sarlota/crema de zahar ars.
Am pus niste poze, dar din vacanta sunt destul de putine puse. A fost o nebunie azi cu calculatorul. A trebuit sa raspund la multe mesaje, iar pozele s-au incarcat ffff greu. S-a si blocat de cateva ori...o sa completez zilele astea ca azi nu mai am rabdare...sau timp. Hai ca termin acum, ca va plictisiti si nu mai cititi nimic.Ma bucur ca ne-am intors si ca v-am gasit bine pe toti.
Pupicei
Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele mele, fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mie chiar mi-au placut, dar nu am postat nimic din lipsa de chef , m-a lovit astenia de primavara, va citesc .. ma uit la poze .. dar mai greu ma urnesc sa postez ceva. Ati fost in vacanta in Germania? Si am vazut si ceva poze cu oceanul ... pe unde is facute? Oricum, sunt superbi amandoi, ti-am mai zis eu o data ... cred ca cei mai frumusei fratiori care i-am vazut .

Super Mami, am vizionat si pozele voastre, Isabela o frumoasa ca intotdeauna, faina vacanta ati avut .. si cu multe peripetii . Matei si-a scapat o conserva cu suc de rosii pe picior, de aia arata asa unghia, dar evenimentul s-a petrecut acu 2 saptamani, acum arata OK, adica a picat unghia si incepe sa creasca alta.

Ce sa va mai zic in rest? Adriana, felicitari pentru gradina de legume ... si sa ne zici daca e cu ochi intarzierea .

Vikinga, drum bun si vacanta placuta in Romania! Te invidiez! .

Zeeva, si voua va urez vacanta placuta si fara peripetii, si sa puneti multe poze la intoarcere.

Sunt sigura ca uit sa mai zic multe chestii, dar e cam tarziu si mi-e somn ... mai intru maine sa completez ce am uitat .

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Multumesc Elena si tuturor mamicilor dragute pentru vorbele de incurajare. Plecam maine dimineata si speram sa fie totul bine.
Sa va fie totul insorit si frumos.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Drum bun, Laura si Zeeva! Asteptam sa reveniti cu impresii.
Pupicuri
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Feeeteloooor!

ce aglomeratie e pe-aici...sunteti plecate ha?? Va distrati ha??
bravo domne!!! Asa si trebuie, acum a venit caldura mult ravnita si e normal.

Cateva au povestit ce au mai facut in vacanta, of of, la noi e mai dificil cu vacantele astea, poate la vara

Noi am fost golance mari azi - am stat afara muuult si ne-am intors seara la 8, de foame... ca altfel mai stateam!
Mooaaama si ce de copilasi in Herastrau... m-am speriat! si role- sa nu le stai in cale, ca...

Pai deh' ce sa facem... acum suntem singure o saptamana, tati e plecat in Franta...o sa ne fie cam urat... da' am luat azi din parc de la tiganci, niste prostii de ursuleti si stelute care cica sunt fosforescente si le-am lipit pe perete la patut la Mariuca

Sa vedem efectul - si al jucariilor si al Mariucai!
Daca ii place mai iau si delfinasi si soare si luna... ca sunt "eftine"!

mai, daca intru si mai scriu singura ma supar pi voi!

Va pup si distractii placute oriunde sunteti!

Gabriela si mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Uki - pe ambele le-am luat de la Help si acum a primit si la Help-Net. Cei de la Help sunt foarte aprovizionati si daca nu au iti aduc a 2 zi.
Adriana - multumesc pt. tot ce ai facut pt. Alexa si sanatate multa intregii fam. Am vazut si pozele si sunt superbe.
Nu am mai intrat ca nu a functionat netul cand am avut eu putin timp si a fost si multa treaba prin casa. Luni plec in cautarea unei crese si sper sa reusesc sa o inscriu.
Paula

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata'
Eu sunt suparata rau, rau.
Isabel are 38, se vaita tot timpul, e suparata si plangacioasa si sta cu mana pe urechea dreapta non stop.
Sper sa fie vreo masea pe acolo, desi in stanga e una gata sa iasa.
Nu stiu ce o mai avea, mergem la pedi mai tarziu.
Acum, desi abia s-a trezit (si a dormit bine noaptea)...doarmne pe jos in mijlocul camerei.
S-a fatait de colo colo si a adormit pe jos.
Asa face cand nu se simte bine.
Ma calca pe nervi si termometrele astea.
Aveam unul de la Brown, de ureche care incepuse sa cam faca figuri. Trebuia sa potrivesc f bine aparatoarea de plastic. Daca nu sta bine imi arata 35 cu ceva.
Am luat altul, cica model mai nou...eu zic ca primul e mai bun...
Normal ca acum verific cu ambele si normal ca nu arata la fel....asa ca sa inebunesc eu !!!!!
Nu stiu ce o mai avea copilul asta, ca din 31 dec si pana acum 2 sapt a fost in permanenta cu viroze si gripe.
Va povestesc ce a zis pedi cand ne intoarcem.
Pupici
Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu pot sa va mai spun nimic de fetita mea. Ea este rau in urma. Am vazut fetita Adrianei si este o dulce, foarte desteapta, frumoasa...nu am cuvinte decat de lauda si ce fratior frumos are. Olguta este o artista, are aliura de vedeta si dulcica foc. Alexandra mea are doar inaltimea aceeasi in rest....
Va multumesc cand mai intrebati de ea dar pt. mine ca nu am termen de comparatie este cea mai cea dintre toti.
Paula

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput