Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Draga Paula
nu trebuie sa te mahnesti, nici sa te superi. Alexandra este o dulce si ai facut cu ea progrese remarcabile. Nu trebuie sa o compari cu un copil care nu are SD, asta nu ar face decat sa te intristeze.
Sunt sigura ca ea sta foarte foarte bine la dezvoltare: merge, stie sa-si exprime starile de nemultumire sau placerea, intelege tot ce-i spui, ai vazut ce repede mi-a raspuns la salut? Imediat a ridicat manuta sa faca pa. E foarte dornica de comunicare, asta a fost impresia mea. Iar daca o sa o dai si la cresa, asta o va stimula si o va obisnui cu colectivitatea.
Nu pare o fetita inhibata, dimpotriva, si eu cred ca va fi o luptatoare
Si sa stii, oricand poti conta pe sprijinul nostru

Cat despre Olguta, ma mir si eu cateodata ce repede invata, dar asta cred eu, pentru ca este al doilea copil.
Codrin la 1 an si 4 luni nu dadea semne ca face kk sau pipi, nu-l deranja deloc sa stea ud, nu vorbea, imi aduc aminte ca primul lui cuvant mai inteligibil a fost pe la 1 an si 3-4 luni si era : egish , de unde-l luase, ce insemna, nu stiu...

Iti spun cinstit acum, fata ta este precoce.
Nu mai fi mahnita si mergi mai departe

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebei/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebei/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna dimineata dragelor!

Pai cum ne-a fost vorba nene?
Unde sunteti? ma rog, cred ca fiecare aveyi motivele voastre pt care nu ati intrat...

Noi am fost in parc si ieri, ne-am intalnit cu niste mamici tot de pe forum da la sept 2003 si burtici de aprilie 2005... a fost fain

Ma cam deruteaza vremea asta, nu stiu cum sa imbrac fata astfel incat sa nu-i fie nici cald si nici sa nu raceasca...

SuperMami - multa sanatate Isabelei si multi pupici (noi tocmai ce-am terminat cu virozele sau ce-or fi fost)

Paula, ma amenintai ca vii prin parc... hai ca te astept cand se hotaraste vremea sa ramana "VARA"!!! si lasa tristetea deoparte, ca n-ai ce povesti de Alexandra... pai ce? noi avem mereu ceva de povestit? de aia suntem aici sa ne sprijinim si sa ne bucuram (cat mai des) sau intristam (cat mai rar) alaturi de bebicii nostri dragi![copil
]

Noi va pupacim si... va asteptam, ca de nu... plecam la alte mamici
Mama!!! Sa vezi ce mi-o iau...

Gabriela si Mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Hai sa mai semnez eu condica, sa mai avem si noi un pic de activitate pe subiect, ca "picam" pe pagina 2 . Meey, mai scrieti si voi cate ceva!

Noi am fost ieri la picnic, a fost tare frumos afara, 22 grade . Matei a alergat prin tot parcul, apoi l-am plimbat cu caruciorul vreo jumate de ora si a adormit intr-un final ... de am putut si noi sa mancam.

In rest ... crestem, facem tot mai multe prostii si cam atat.

Paula, bine zice Adriana, nu fa comparatii ... e mai bine si pentru tine, si pentru Alexandra. si smile!

Am mai pus si noi cateva poze noi ... mi-am mai facut o adresa pe webshots, ca aia veche era cam plina. Sper sa se vada la semnatura.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am vazut ca tot vorbiti de vacante... mai e pan' la concediu si la noi... Am gasit o oferta excelenta de vacanta la mare in Bulgaria, tare ne bate gandul sa mergem acolo la vara. Este mai ieftin decat in Ro si sigur conditiile sunt mai bune. Preturile sunt cam asa: 129 euro de pers plus 56 euro copil la hotel de 2 stele "all inclusive", 7 nopti. Am mai scazut comisionul de agentie ca doar le luam prin agentia la care lucram si am ajuns la vreo 11 milioane cazarea si mancarea si beuturile pt toti 3. Oferta este in perioada 1-14 iunie. Nu e nici asa de cald, nu e nici varf de sezon, probabil ca nu o sa fie super aglomerat. Statiunea se numeste Albena. Oare fac reclama?

Paula, te rog sa nu mai faci comparatii intre Alexa si ceilalti copii. Eu zic ca trebuie sa fii absolut incantata de progresele pe care le face.

Noi suntem ok, Luca e un nazdravan si jumatate, ne alearga de ne ies ochii din cap. ma amuzam aseara ca a invatat sa sufle in mancare daca i se pare lui prea fierbinte. :)) A ajuns sa manace la masa cu noi, nu se mai pune problema de pasat mancarea, papa orice e permis pentru varsta lui.

La birou am treaba de regula, sau daca nuam sufar de asa o lene ca nu am chef nici sa deschid forumul sau alte pagini de net pe care mai bantui eu de obicei. O fi astenia asta? :))

Va pup si promit ca incerc sa postez mai des...

Laura, drum bun spre Ro, fetelor care mai plecati in vacante va doresc distractie placuta si copii cuminti.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!

Noi ne-am intors ieri dupa-masa de la Paltinis. A fost ok, cam frig, dar deh, e la 1450 m altitudine. Mai era si ceva zapada!
Markus a stat cu 3 persoane cat am lipsit, dar a fost foarte cuminte, a mancat bine, a dormit bine, s-a comportat exemplar. Azi isi ia revansa pt. cat am lipsit - numai la mine in brate a stat pana acum (doarme momentan, ca e vreme cu ploaie la Bistrita, ca-n Bacovia...) Dar nu ma supar , ca si mie mi-a fost dor de el, simteam uneori un dor de el asaaa......fizic, parca-mi lipsea o bucata din mine......
Ma enerveaza ca vin iar Pastele cu curatenie si hamaleala si agitatie, eu ajung in ziua de paste obosita moarta, nu vreau decat sa ma odihnesc! Drept pentru care anul asta am hotarat sa devin "moderna": covoarele le duc la spalatorie sa mi le spele, prajituri imi face tanti, la curatenie chem o femeie care s-o faca in 2-3 zile (o casa cu parter si etaj, cam 100 m patrati fiecare, asta va zic doar ca sa imi intelegeti "lenea" )
Mie imi ramane shmotrul in bucatarie, unde nu-mi place sa se bage altcineva, si poate geamurile de la etaj (7 duble , plus luminatoare laterale - ca e stil mansarda)
No, gata, ca v-am plictisit! Ideea era ca nu mai mai strofoc ca in alti ani, ca n-are rost, si in plus am inca de invatat garla, asa ca.........

Mi-am pus marti niste grau intr-un vas, in pamant, sa fac aranjament frumos de Paste cu oua rosii in iarba verde. Numai ca n-am stiut ca creste asa repede! Deja are are 25 cm,e asa de fain, mortal, dar trebe sa-l tund de vreo 3 ori pana la Paste, ca se face de 1 metru, numa' bun de pascut!

Cam atat nou. Markus tot numai 4 dinti are, a inceput sa vb. mai mult pe limba lui, si-i place daca ii raspunzi, dar pe limba noastra tot nu vrea sa comunice inca, cre' ca-si da drumul doar la 3 ani si face fraze din prima!
Ma duc sa bag cornu-n perna si io, poate prind 1/4 de ora de somn pana se trezeste 'ubitu'!

Mai pove!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, felicitarile mele sincere pentru decizia pe care ai luat-o. Sa-ti spun cum e la noi: la curatenie vine o femeie o data pe saptamana, mancarea de pasti o face mama, prajiturile mama soacra. Daca mai pui ca avem si bona part time la copil, poti sa ne declari o familie de oameni comozi.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Mai-mai, ce activitate slaba pe aici. Intru si eu cu gand sa citesc pagini intregi si ... niika.
La noi azi sunt vreo 24 de grade, asa ca iesiram afara in pantalonasi scurti, tricou, palariuta.
L-am lasat sa stea pe terasa si el tot arata ca vroia sa iasa de acolo sa se duca in afara ei. Asa ca l-am luat si am mers in parc. Incantare totala. Vremea super, el in forma si uite asa pierduram cateva ore bune. Ne asiguraram pielea cu crema protectoare si puturam sa stam.
Altefl, la altitudinea noastra de aproape 2000m te arde rau de tot soleil-ul.
De dim. ne duseram in Denver sa-l lasam pe tata la avion, acum astept sa pun la culcare odorul, sper sa doarma mai mult si apoi seara mergem la sala.
Ah, mi-am plantat chiparoasele. Am emotii mari. Am auzit ca sunt niste bulbi destul de pretentiosi. Sper macar unul sa-mi infloreasca si mie.
Luca are acum o pasiune cu baloanele. Ma pune sa umflu la ele, vai de mine si de mine, apoi le sparge.
Il lasai la poponeata goala, descult si vad ca e tare fericit. Stiu sa faca pisu pe terasa si nu in casa. Baiatul mamii al cuminte.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara tuturor,
Mai fetelor...harnice sunteti...Bravo!
Eu tot codasa si pe fuga.De cand cu vremea asta de toamna din Timisoara(ati vazut la stiri ce dezastru e in Timis?ploua de 2 zile intr-una) s-a stricat si calculatorul,s-a dus naibii si reteaua de cablu(si noi suntem tot la RDS cu 9$ pe luna ).Si cand am gasit si eu o portita libera sa intru pe DC sa vad ce mai faceti,na ca i s-a facut Luanei somn si acum urla si nimic nu-i convine.
Pupici multi la prichindei si printese,sa fiti sanatosi cu totii si tot ce-i mai bun pe lume....

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Si noi suntem bine. Nu am iesit afara astazi decat cateva minute pentru ca vantul acela era periculos si, cum abia am iesit dintr-o viroza, nu mai vrem si alte virusuri prin preajma!

De saptamana trecuta, de cand cu febra, adoarme iar singur noaptea, dupa ce papa laptele cu cereale din biberon. Eu ma pregatesc de fiecare data sa-l iau cu mine in pat si el imi face figura ...Frumoasa de altfel!

Si-a revenit si cu mancatul; refuzase cateva zile banana. Acum o cere singur si o tzine asa frumos, de coaja. Ma striga daca nu mai poate musca, ca sa i-o curat mai mult...
Si caca este normal.

Ciuf: iar ati ramas singurei?? pentru voi!

Carmen: unghia ii creste normal? Saracuztul de el...Cat a suferit! Sanatate multa!

Ileana: please, nu ma uita!

Merg la culcare acum ca sunt tare obosita...Ma resimt dupa cheful la care am fost sambata! Dupa multa vreme!
Mihnea a ramas cu sora-mea; este innebunit dupa ea! Si reciproca este valabila. Asa ca nu am nici cea mai mica grija daca plec si-l las cu ea. Traiasca sora!!

Pup you,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna mamicilor si dracusorilor.
De mult nu am ami intrat si nici nu ama vut timp sa citesc ce ati scris.
Au trecut asa de repede saptaminile, am fost raciti pe rind si deodata. Marcel a facut un fel de alergie la polenul de flori, 2 saptamini a stat sperind ca ii va trece dupa care s-a hotarit sa mearga la medic. Mi-a dat pentru o luna medicamente.
Noutati; de la 1 aprilie Aki merge la camin/cresa si Melany sta acasa cu mine. Aki s-a obisnuit cu timpul. In prima zi l-am dus iar dupa o ora m-a sunat sa ma duc dupa el. Dar acum plinge doar cind il duc. Mananca foarte bine(cica) si doarme. Merge la aceasi cresa unde a mers Melany. Doar ca acum cit e acasa se urca peste tot, bacanele se tine il lant. Nimic nu mai pot lasa de el. In bucatarie umbla peste tot, de la farfurii la oale. Calculatorul a ramas totusi placerea lui. Melany cum sta acasa se plictiseste. Sper ca din mai sa ii gasim si ei un loc la camin, altfel cred ca ajuns la casa de nebuni. Nu mininca, nu asculta, cu toate ca eu incerc sa ii fac placerile, sa o duc in parc sau intr-un loc de joaca dintr-un magazin.

Mergi la inceput