Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza doamnele mele!

Bubu, sper sa aveti noroc sa gasiti o cresa pentru melany, ca sa nu ajungeti la casa de nebuni.

Ciuf, e mortal Luki al tau cu pisu pe tersa. Care va sa zica aveti o litza maaaaare si atotcuprinzatoare. Luca al meu nu cere oala, dar face daca il pun.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen,
am uitat sa spun la celalalt mesaj , multumesc de vizionare si de aprecierea pozelor noastre

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebei/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebei/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc Adriana, esti draguta ca de obicei.
Multumesc si celorlalte fete care m-au incurajat. Este greu sa lupti cu morile de vant si sa ai in suflet durere permanent. Nu pot, nu am cuvinte sa va explic ce simt, ce durere imensa am si as face orice sa fie bine. Am noroc ca sotul ma sprijina si este alaturi de noi si ne accepta asa cum suntem.
V-ati uitat la poze, am altele noi si nu am vazut nici o remarca pe 17.04.2005
Paula

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani ! Elenalove27
Sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care le ai si sa fii fericita.
Paula

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Paula, cand am primul sfert de ora liber la pozele Alexei am sa ma uit. De fapt nici nu e cazul sa ma uit la astea noi ca sa-ti spun ca e o frumoasa. :))

E ziua Elenei azi? pai atuni fata draga iti doresc un la multi ani din tot sufletul, sa ai un copil cuminte, un sotz care sa te rasfete si sa fiti sanatosi. Si sa mai vina si bb2 repede, repede.

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Dragelor iar am racit,dar de data asta a racit si Julia,ea are nasul infundat si face febra,cred ca o doare si gatul ca nu maninca nimic decat tzitzica,iar eu am nasul infundat si ma doare gatul rau.Julia cred ca ieri a racit ca a iesit afara dezbracata dupa ce s-a trezit,ea a invatat sa deschida usile si ieri a facut la fel,m-am trezit cu ea in curte,desculta,doar cu o bluzita pe ea.
Eu nu stiu de ce am sistemul imunitar asa slab ca m-am indopat cu echinaceea,vit C si propolis ca sa nu mai zic ca toata ziua maninc ceapa si usturoi,Julia la fel,ii place mult ceapa verde,salata,castravetii si usturoiul,zilnic maninca o salata cu de toate in ea.
In rest e vioaie,face numai nebunii,ieri mi-a gasit un ruj si era data pe toata fata si pe haine,patul era si el tot rosu,plus fetele de perna.M-a innebunit cu fardurile si parfumurile,tare mult ii plac,deja a invatat sa se dea cu spray sau deo stick.

Mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ,dar imi spunea o vecina ca si ei i-a iesit la fel si era gravida in 2 luni,asa ca trebuie sa ajung la dc,cu toate ca nu am nici un simptom si au mai fost perioade cand imi intarzia si cate 2 luni.

Vikinga,unde o sa stai in Ro?In Gl?Noi o sa venim de paste acolo si poate ne vedem daca esti si tu acolo.

Paula,nu trebuie sa fi suparata ca Alexa e putin mai in urma,tu ai o fetita minunata si frumoasa si in felul ei este unica,iar tu ai facut multe progrese cu ea.

Carmen,cum arata unghiuta lui Matei?A Juliei acum mai este f putin invinetita,in schimb s-a facut o culoare galben-maro si nu stiu daca o sa-i cada sau a inceput sa se vindece.

Ce bine de voi fetelor care aveti pe cineva sa va ajute,mie nu-mi place sa-si bage cineva nasul in lucrurile mele,pe mine ma ajuta sotul la curatenie,la spalat vase,la piata si chiar la mancare il mai pun sa-mi curete legumele.Pay doar el n-o sa stea si eu sa fac totul,facem totul jumate-jumate.
Gata ca ma duc sa-mi termin mancarea,fac o ciorbita de gaina cu stevie si felul doi pilaf.

Elena!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de iubire si fericire in viata!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Am deschis un capitol nou!!!

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput