Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
uki spune:
Buna!
Noi ieri am fost la zoo si din pacate Mariuca nu era prea interesata de animalele prezente...nici macar de ... calut, favoritul ei, acasa in carti
Nu avea nimic ieri, insa tusea sec, iar azi tuseste in toata regula o tuse cu secretii in gat... si care ii face sila, nici sa pape n-a prea putut, ca sa nu mai zic de vomat... la tot pasul, ca m-am saturat sa spal
Am fost la dr si ma asteptam sa recomande ceva tip Stodal sau paxeladine... insa ne-a dat RHINATHIOL 2% pentru copii si sugari...
Stie cineva ceva despre acest sirop? o fi bun? trece repede tusea de la el?
Paula, pai de ce nu spui ca stai pe langa Herastrau? Ca am intrebat de cateva ori... Si, nu te mai supara si tu, lasa lumea sa zica ce vrea, copilul tau nu trebuie sa te vada plangand
A, am pus cateva poze noi in album... recente
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA
ciuf spune:
Buna, dragele,
Vizionat pozele si placut.
Venera, dar aveti de lucru o gramada in curtea aia. Spor la treaba!
Ref. la restaurant cu cei mici, sa stii ca noi pur si simplu nu ne mai putem duce pentru o perioada ca Luca nu e deloc cuminte. Asa ca preferam sa ne invitam prietenii si sa comandam ceva acasa.
Ultima data am fost la un bufet chinezesc, sotul mare iubitor de paste, i-a dat si lui fiu-sau si nu pot sa spun ce era pe jos. Imi veneasa ma aplec sa adun una cate una ca sa las locul un pic mai curat. De galagie nici nu mai vorbesc.
Asa ca asteptam sa mai creasca un pic si poate mai tarziu o sa ne fie usor cu el. Pana atunci papici acasa.
Paula, ma doare tare cand imi spui cum reactioneaza unii in Ro vis-a-vis de problema micutei. Si stiu ca pentru tine e cel mai dureros. Dar asta tine de intelectul fiecaruia. Asa ca cheer up si lasa-i cu prostiile lor.
Fetita ta e o dulcica si jumate. Am vazut-o in poze.
Nici nu stiu daca te-am felicita pentru progresele ei, daca nu o fac acum. Felicitari! Incet-incet ii prinde pe toti din urma si va da dovada de un copil ambitios si perseverent. Cu o asa mamica nici ca se poate altfel.
Noi, aseara, am fost, pana la urma, la spectacolul Disney pe gheata. Am sunat sa ne interesam daca se returneaza banii in caz ca nu ne ducem la spectacol pe motiv de vreme. Clar NU. Asa ca n-am avut incotro si ne-am dus. Biletul costa $20. Ce-i drept pentru Luca nu am platit, dar ma gandesc cand va face 2 anisori si-l trecem si pe el la plata, un spactacol ca asta ne va costa $60 pe toti trei, basca ce mai cumperi dinauntru, ca vezi Doamne o jucarie cu Mickey sau Minnie, mancarica, popcorn, etc.
In fine, Luku a fost cumintel. Fascinat de jocul de lumini, atmosfera antrenanta, zgomot, tot felul de efecte speciale si de abia apoi de caracterele Disney.
Spectacolul a durat 2 ore, cu o mica pauza, cand am iesit pe coridor ca sa ne dezmortim picioarele si unde el a "admirat" un pick-up truck Ford. Mai ca nu se mai dezlipea de ala. isi punea gura pe caroserie, era negru, iar Luku se oglindea in el si il amuza teribil.
BTW, seara in baie, se urca pe WC si se uita in oglinda. Face niste fete de nu ma abtin din ras. Vorbeste cu el, isi zambeste, se uita intr-o parte, o suferi de narcisism al meu odor.
Astazi trebuie sa fac bagajul pentru sot ca iar pleaca in calatorie si noi ramanem singurei sa ne mai luam un pic de par.
A, ieri, inainte de a pleca la spectacol, fiu-meu a gasit langa televizor o sticluta cu oja si una cu carmin. Le-a aruncat in living, iar cea cu carmin s-a spart si mi-a sarit pe carpeta de pe scari. Sa innnebunesc. Doar ce am schimbat-o acum 4 luni. Si freaca de zor sa se ia, nimic. O sa inchiriem un aspirator ca sa curatam bine locul ala. De o mai iesi ceva. Oricum sunt tare suparata. Ca sa nu mai zic ca atunci cand m-am aplecat sa curat, mi-am patat si blugii. Asa ca am plecat cu un chef la spectacol ... va imaginati.
Anca, dar ce mare e Alexandra. Pare si foarte inalta. Ce inaltime are? Merge pe jos daca o tii de mana?
Sympa, bine ai revenit. Mie imi scapa ceva. Daca nu sunt indiscreta, dar de ce ati stat in Florida? Adica o vacanta asa de lunga?
Pozele sunt nemaipomenite. Mi-e dor si mie de o vacanta cu soare, apa si nisip.
Si mi-ar placea sa-l las pe Luku la putzachele gol ca sa se joace in nisip, dar pe aici nu vezi asa ceva, Doamne fereste!
Dragele, va las, plange fiara.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Ana68 spune:
Salutare,
Mai fetelor...tare frumos mai scrieti de vacante,de mare,nisip,soare...de m-a apucat melancolia si mi-au dat lacrimile.Mi s-a facut dor de acasa...Vreau la mine acasa,la Marea Neagra,la nisip si miros de mare si scoici...!!!!
Uuuuffff!
Elenalove,cred ca e doar astenia de primavara si...fereasca-sfantul!...NU un nou bebe!Stii?!parca as mai face unul,dar ma gandesc ca mi-a cam trecut vremea - am aproape 37 de ani - si in plus nu stiu daca as mai avea rabdare sa mai fiu o data gravida(pe Luana abia asteptam sa o nasc),sa mai trec prin primele 3-4 luni cu nopti nedormite...etc,etc,etc...Poate suna cam egoist ceea ce scriu,dar as vrea sa apuc si eu ziua in care voi sta numai eu si cu barbatul meu,singuri-singurei,fara "mama fac pisu'","mama mi-e foame","mama mi-e sete",mama,mama si iar mama....Eu nu prea am avut ajutoare la crescutul copiilor . M-am cam descurcat singura cu Alex,iar acum cu Luana ma ajuta tatal ei-noroc cu el,ca asa mai gasesc timp si pentru mine.Uite,chiar acum urla de nervi si vine sa isi pareasca papusa,zice ceva pe limba ei si vrea sa urce pe fotoliu cu mine.Ce fac eu aici si ea nu face?
Hai ca vad ca m-am starnit rau la scris si o cam iau prin balarii...
Ven,m-am distrat citind de faza cu restaurantul...Noi asa patim tot timpul...La inceput ne era jena cu Luana care facea ca o maimutica...Dar incet-incet ne-am obisnuit si ne cam doare...undeva daca se uita ceilalti urat la noi.Ce?!ei nu au fost copii?!Sau unii nu au copii?!
Cuif,brrrrr....sper sa vina primavara cat mai curand acolo...Zau ca n-as mai vrea o portie de iarna...
Uki,ma bucur sa citesc ca Mariuca e mai bine!Pupicei multi si sa iasa o data coltisorii aia..
Paula2003...lasa-i mama draga pe prosti sa vorbeasca...Baiatul ala,in prostia lui,o fi zis ca arata ce stie el,se dadea destept in fata fetelor,dar cred ca nu are nimic la mansarda si dupa parerea mea nu a aratat decat lipsa de bun simt si tampenie...Sa stii ca eu mai tot timpul ma uit la pozele Alexandrei si tare mult imi place de ea.Pupaturi la printesica si sa fie sanatoasa!
Mai fetelor...cam atat....Sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre,sa fiti iubite si....DACA MAI SCRIETI DE MARE O SA MA GASITI MOARTA DE DOR IN FATA CALCULATORULUI....(glumesc!!!)
Pupici tuturor!
Ana-Maria
Elenalove27 spune:
Dragelor sunt fericita ca Alvaro a fost ales pentru contest .
Va rog mult sa VOTATI pentru Alvarica www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">VOTATI AICI
Va multumesc mult.
Ana , gata am tacut nu mai zic nimic de mare(ocean)ca nu vreau sa aud ca ai patit ceva in fata calculatorului
ciuf , cred ca a fost superb la Disney pe gheata si 20$ este acceptabil.Si noi ne gandim ce facem cand bebe face 2 anisori mai incet cu spectacole si parcuri de distractie
Poze a-ti putut face? vreau sa vad
uki , nici Alvaro nu a fost interesat de animale nici macar nu se uita la ele iar cand a vazut el mai bine ditamai elefantul sa vezi ce sa pus pe plans de a trebuit sa plecam acasa.Sanatate muulta Mariucai
paula , rasa ca romanul rara.oare de ce nu isi vad ei de treaba lor si incearca sa faca ei pe destepti.
Pupam pe Alexandra care este o scumpete de fetita si felicitari pentru progrese.Este o fetita MINUNATA.
carmen ce mai face Matei cu degetelul !
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
uki spune:
Buna mamici de pitici!
Aseara am crezut ca mor... de frica: dupa cum v-am spus ca Mariuca tuseste rau de tot si se ineaca si vomita, azi noapte pe la 1,30 s-a sufocat saracuta ca a vrut sa tuseasca si probabil avea vreo flegma in gat, si a inceput sa suiere si nu mai putea sa respire
Cred ca nu mi-a luat o secunda sa aterizez la patut si s-o iau in brate, doamne cum imi batea inima... aveam numai inchipuiri sumbre ca daca dormeam dusa puteam s-o pierd
Si mai eram si singure, ca tati e plecat cateva zile... si unde mai pui ca seara pe la 8,30 s-a oprit curentul, am stat la lumanari vreo 2 ore, la inceput s-a cam speriat ea, dar s-a obisnuit cu ideea
Of of...viata mea!
In schimb azi dimineata nu a mai tusit... pana acum!
Sper sa avem o zi mai buna, si voua va dorim numai bine!
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003 cateva recente
MARIUCA
ver@ spune:
Salutareeeeee!!!
Sper ca nu ne-ati uitat!!!
Acum sunt la servici(unde de curand au net)si va pot da vesti despre noi.Acasa nu mai avem netde aceea am "lipsit".
Imi este tare dor de voi si de copilasi si sper sa am timp sa va "vad"
Am o veste pt. voi:l-am intarcat pe Vladutz.O sa va povestesc cum am reusit.
Nu m-ai pot sta.
Va pup.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
anca tanasica spune:
hai ca am reusit sa mai bag poze (data trecuta s-a blocat!!!)
Da, Alexandra e f.inalta pt.varsta ei, are cam 84 cm. sper sa fie inalta si cand va fi mare.
Ciuf, Alexandra nu merge de mana, alearga!!!! ea nu a invatat sa mearga ci sa alerge...e un chin sa iesi cu ea in oras ca nu vrea sa te tina de mana si vrea sa alerge (mai ales dupa catei). In ziua cand am facut pozele s-a intamplat ceva f.amuzant, eram pe bulevard si maimuta alega niste catei vagabonzi (ca ei saracii fug de ea cand o vad asa hotarata) si a aparut un hysky in lesa, bebelina era asa fericita ca s-a dus la el si el...jappp o limba pe fata ei...alexandra a ramas masca (nu se astepta!!!), am ras cu lacrimi un sfert de ora...imi pare rau ca nu era sotul pe faza sa filmeze...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
carmen77 spune:
Elena, aveti un vot de la noi! . Da cam complicat sa votezi la aia pe site .. tre sa te inregistrezi intai ... regulile sunt aceleasi ca la Baby Contest? Adica un vot pe zi de la un calculator?
Unghia lui Matei e bine .. adica a cazut si a inceput sa ii creasca alta noua.
Acuma noi ne-am pricopsit cu o raceala de toata frumusetea, Matei a inceput-o si vad ca eu am luat-o de la el ... asa facem noi doi, impartim virusii ... . Mai nasol e ca nu am prea putut dormi noaptea ... de tuse si nas infundat.
Uki, multa sanatate Mariucai si sa nu mai treceti prin asa ceva!
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adriana_mihnea spune:
Buna, fetelor!
Nici noi n-am mai intrat de multisor...
Zilele astea am tot vizitat medicul ortoped (este chirurgul care l-a operat de hernie inghinala si cu care am ramas buni prieteni) pentru ca Mihnea al meu schiopata si nu preicepeam ce are...
I-a facut si radiografie pentru a putea fi sigur de diagnostic. Adica avea sinovita inflamatorie tranzitorie!
Tratamentul consta in administrarea de Nurofen cateva zile. Cert este ca dupa 3 zile de antiinflamatorii, merge baiatul meu de parca n-ar fi avut ceva vreodata!!
Azi am fost la control si totul este ok. L-am dus si la medicul de familie sa-mi iasa mie cuiul din cap cum ca ar fi rahitic! Si nu este, of course...
Eu nu i-am dat Vigantol deloc, ci am apelat la o varianta mai sigura, dar neplacuta pentru el: injectii cu vit. D3, la un interval stabilit de dr. Si azi i-am facut o doza, urmand sa luam si Ca timp de 10 zile.
El oricum bea cam 600 ml lapte/zi plus branzica, un iaurt sau cascaval...
Are la 1 an si 5 luni: 83 cm si 12 kg.
Acum doarme ca a fost destul de obosit...
Aaaa...duminica l-am dat in tobogan si s-a dezechilibrat fiind impins de o fetitza, si a venit cu pleoapa de marginea de tabla. Are o bubitza acolo. Speram sa treaca fara semne...
Fug acum ca am treaba prin casa...
Si poze daca vreti sa vedeti!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
anca tanasica spune:
sa ma laud...costumasul cu pantaloni roz si plovaras cu roz si rosu e tricotat de mine!!!!-in vre-o 4 luni...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro