Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Elena, am facut ceva poze in curte, in fata padock-ului lui Big, sunt in ultimul album.
Noi suntem acum in mari de lucrari de amenajare prin curte (am sapat si schimbat teava de canalizare care traverseaza curtea, am facut o portiune cu gazon, urmeaza sa finisam garajul si sa mai pavam o parte de curte cu pavele. Asa ca momentan nu e o priveliste prea frumoasa curtea noastra, dar la vara, cand va fi gata si frumos, o sa ma laud cu ea
Despre lapte, stii ca Markus a avut pb. cu refluxul gastro-esofagian cand era mic.....a ramas si acum cu o aciditate crescuta la stomac (drept pentru care el n-a mancat niciodata inca portocale, manadrine, grapefruit etc. si nici suc de nici un fel!). Asa ca deocamdata laptele asta formula e cel mai bun pt. stomacelul lui sensibil, treptat o sa trecem si noi la lapte de vaca, dar nu ma grabesc, pana ne mai tin buzunarele Oricum, v-am zis ca a inceput sa bea mai putin decat inainte, banuiesc ca cu timpul vor ajunge sa bea maxim un pahar/o cana de lapte pe zi si gata, nu? Fetele cu copii mai mari, cam pe la ce varsta se intampla asta?

Ieri am fost cu prietenii nostri cu copiii la restaurant/pizzerie. Teroare. Au rezistat cu greu 1 h. Noi, parintii am mancat pe rand. Cand ne era lumea mai draga, si ne-am fi intins si noi la un pahar de vin si unul de vorba, gata! Copiii au inceput cu urletele.....Alicia vroia san de mama-sa , iar Markus vroia sa umble pe la toate mesele Se uita lumea urat la noi deja, asa ca desertul l-am servit la noi acasa.....
Asta este! Radeam cu prietenii nostri ca luam toate restaurantele din B-ta la rand, pana ne vor cunoaste peste tot si nu ne mai primesc nicaieri cu copiii

Noa, gata, pa, ca mergem si noi la plimbare!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
am trecut numai sa va spun ca avem frutuna de zapada. Si eu care credeam ca a venit vara la ce temperaturi am avut sapt. trecuta.
Asa ca iata-ma consemnata in casa, nu vad ce e afara ca imi sunt geamurile pline de zapada. Am impresia ca stau intr-un buncar.
Va pupicesc,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna seara dragi mamici!

Multumim pentru ganduri si urari inca o data!

Am citit toate pataniile puilor vostri, de Alvaro cum si-a luat-o la urechiusa, ...apoi de Markus cum se joaca el asa in balti si pamant si cu catelul... e tare liber dupa cum se vede, cred ca ii place

Noi am avut nopti albe si cu Nurofen le-am tratat, se pare ca ies niste colti jos, se simt la deget dar nu se vad inca...
Mariuca se simte ca are ceva discomfort dar ... sa fim optimisti!!!

ne consoleaza faptul ca nu suntem singure... avem colegi de suferinta dar si de bucurii - voi

E maraita acum, asa ca tre sa va las

Gabriela si mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am pus poze noi in albumul alexandra la 1 an si 5 luni.
veti vedea diversele prostii pe care le face bebelina in casa si afara (inclusiv alergat cateii)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cam asa arata casuta de dimineata http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=318969957&photoID=318976183&security=taiZqL.
Sunt curioasa cum va fi pana diseara.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Dragele mele, bine v-am regasit...
Ne-am intors la cuibusorul nostru din Montreal...asa ca pasarelele calatoare, odata cu primavara.Ce sa va spun???Am avut o iarna de vis..care o sa o pomenesc multe ierni de-aici incolo daca nu ne razgandim sa ne mutam si noi pe undeva pe unde e cald si bine iarna.Nu am ajuns sa citesc decat asa pe sarite ce-ati scris pana acum....si nici nu stiu daca o sa reusesc, ca tare harnicute ati fost..ati umplut vreo 25 de capitole pana acum.
Oricum...vad ca au aparut multe mamicute si le urez bun venit.Sarcini usoare pentru cele care deja sunt pregatite pentru urmatorul bebelin.
Am reusit sa pun si niste poze in ultimul album (Liliana, te rog sa-mi adaugi si mie pe prima pagina adresa ultimului album..mersi anticipat).
O sa va povestesc mai multe despre noi....Andrea a fost cea mai fericita ca a putut alerga toata ziulica prin gradina, pe plaja, e innebunita dupa apa .Desi a avut o perioada cand se criza cand vedea apa, acum o scot de la baie cu plansete.Cand mergeam la ocean numai la apa fugea...a luat-o valul pe margine de vreo ori, dar nici ca o interesa.Ii place apa sarata ca vroia numai cu gurita in apa.Are toti dintii si un rand de masele, acum cred ca o sa-i iasa altele ca a inceput sa fie mai mamoasa, si nu o caracterizeaza.Acum nu e prea multumita ca ne-am intors aici..nu mai poate iesi afara din casa cand vrea ea...sta in tricou in fata usii si trage de ea in disperare sa se duca afara.ma asteptam sa fie mai rece dar e acceptabila temperatura.Si azi a fost superba vremea.
Carmen, imi pare rau pentru Matei, sper sa-i treaca repede unghiuta..am vazut si eu poza .O sa vorbim noi zilele astea si poate ne vedem .
Hai ca s-a trezit Andrea si merg sa-i dau sa pape.Va pup si mai vorbim....

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Valeria, arata ca-n povesti casa voastra.....dar totusi, in aprilie??? Brrrr.......

Mariana, welcome back! Mai, Andrea e o blondina superba , m-a dat gata in pozele in care e cu maioul ala sexi vernil! Bestial!
Scrie mai des!

Noapte buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf , vai tu ce zapadaaaaaaa...vorba lui ven ca in povesti de necrezut cat a putut sa ninga si cat va mai ningezici ca vine craciunul.
...cred ca trebuie sa veniti si voi in vacanta la Florida ca asa ceva nu se poate trebuie sa se joace si Luca in nisip la ocean nu numai in pamantul de la flori

sympa bine ai revenit pe forum.

ven , acum am inteles problema lapticului.
cand m-am uitat eu in album nu erau pozele din curte erau decit cele unde este tuns (nu stiu cum sa va explic :) )
ce sepcuta frumoasa are markus despre restaurante stim si noi povestea ca si noi suntem la fel...macar aici au tupeul sa vina la masa sa iti faca observatie daca nu se potoleste copilul...dar ne-am obisnuit si noi cu balamucul lui Alvaro.

uki inca putin si trece si problema dintisorilor.O pupam pe Mariuca

anca , alexandra este inalta sau nu vad eu bine.Pozele unde are caciulita cu urechiuse rosi sunt superbe

Noi azi iar ne-am balacit pe terasa afara si acum trage un mic pui de somn ca a obosit de la atata caldura

va pupam si sa auzim de bine.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Sympa, bine ati revenit! M-am uitat si eu pe pozele din Florida si cred ca a fost o vacanta de vis . Totusi iarna asta a fost destul de acceptabila si in Montreal, sper sa fie asa si urmatoarea . Poate ne intalnim intr-o zi sa le facem cunostiinta in sfarsit nazdravanilor .

Ciuf, maaammma mia, eu cred ca ma crizam rau daca incepea iar sa ninga aici. Dar sa nu zic hop ... ca nu se stie niciodata , poate ne calca si pe noi vremea rea, cu toate ca prognoza arata temperaturi de 12-15 grade si soare .

Anca, am vazut pozele cu Alexandra, sunt super, a crescut mult si e o frumoasa .

Ven, am vizionat si pozele cu Markus si Big, sunt mortale , cred si eu ca e amor mare acolo, si Matei daca ar avea un catel ar fi cel mai fericit copil, numai ca noi deocamdata stam la bloc si nu prea merge ... dar in parc innebuneste cand vede catei, azi l-a lins un pui de catel pe maini si pe fatza si a stat la lins Matei ... chicotea numai . S-a mirat si proprietarul catelusului ca nu s-a speriat ... ca de obicei copiii incep sa planga cand se suie un animal pe ei.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu am pus poze noi pe 10.04.2005. Sa nu uitati sa le vizionati ca sunt frumoase foc.
Am avut si un incident in parcul Herastrau. Au trecut un grup de 2 fete si un 1 baiat si fetele au si sarit "ce dulce e, ce frumoasa...." - eu o dadeam in leagan. Tipul foarte cunoscator si falos ca stie ..."fetita are boala....aia" si eu de colo " da, e down" Au mutit si au plecat. Nu stiu daca stia sau a vrut sa se dea mare. S-a jucat si cu 2 fetite, a fost superb. Am plans putin ca m-a durut si mi-am sters lacrimile si ne-am jucat pana seara tarziu. Nici nu a vrut sa se culce(am fost de la 13 - 19).
Asa ma bucur ca a venit caldura.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput