Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf fara sa ma laud si cu toata modestia iti spun ca sunt destul de "talentata" la gatit. Dar la ciorbe Dumnezeu cu mila . Stiu eu sa fac asa, dar nu am simtzul ala, stii tu sa le faci sa iasa ceva super gustos. Si ce nu fac bine nici nu gatesc, ca la mine tre sa se lase neaprat cu bravo si adulatii Am eu retetle mele preferate pe stilul moldoveano-italian si de ele ma tin. Cind descopar vreo ciorba buna am sa zic, promit ca nu o tin secretVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

vikinga si ciuf va rog sa nu discutati de mancare ca eu lesin de foame la ora asta (cica sunt la dieta...iar)

Vikinga reteta o pun si eu in functie de pasti ca o sa cumpar si eu o pulpa de miel ...cand am citit cum o prepari tu am salivat.

Ciuf cand am citit cate face Luca cu floriile nu imi este de mirare sa nu il faci Botanist sau o sa fie un cavaler tare romantic

uki , sanatate lui Mariuca si cu intarziere La multi ani pentru tine si multi ani sanatosi.

adameasca ce bine ca ai gasit bona buna si pe gustul lui LUCA.felicitari

anca , sanatate multa alexandrei.

despre Alvaro va pot spune ca este cumintel de catvea zile si vrea sa stea cel mai mult cu mine si normal la mine in brate.

Ieri am fost cu el in parc si o alta mamica cu 2 bebelasi mai marisori erau acolo si se jucau cu jucariile lui Alvaro(eu ii las masina si minhea mereu in parc este dupa colt la noi in complex dar scrie Alvaro pe jucariile lui) cand a vazut Alvaro ca se juca cu jucariile lui a alergat repezit la masinutza lui si baietul celalat mare pumn in ureche ce i-a tras
Alvaro a venit la mine plangand tare rau si era vanat saracutzul ...
nu am zis nimik l-am ridicat in brate si l-am pupam si m-am asezat cu el pe banca ...dupa cateva minute vine baietul care la lovit spre mine si se repede la Alvaro sa ii smulga mingiuta din manutza...atunci cand am vazut il trag de camesa pe baiet si ii spun ca nu are voie la mingie si poc ce mi-a tras mie una in cap...apai cand am avzut asa ceva l-am prins de tricou si l-am zgaltait putin ...si dupa l-am tras dupa mine spre mumasa care citea ziarul.
Eu ma tot alarmam acolo la ea ca de ce nu are grija de copil si ea ca nu intelege engleza doar spaniola ...apai de ce nu ai spus asa ca stai ca stiu eu si ceva spaniola si vai ce a iesit din gura mea cand am vazut pe alvaro cu ureche vanata si eu cu un pumn in cap de la copil...dupa ce am tacut a luat baietul sub brat si pe celalat de o mana si a fugit ...

...in rest este baiet cuminte si face nanica singurel la el in pat si noaptea se trezeste pe la 2 si striga AMA mik mik (mama milk milk)ma trezesc ii spun sa astepte si sta cuminte in pat pana ma duc eu la el cu lapticul cald si dupa somn de voie pana pe la 7 ...vine la noi in camera si ma trage de ce apuca si ma trezeste cu pupicuri sau palme

Va pupam si va dorim multa sanatate la toti bebelushi si voua la mamici si tatici.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc mult Adriana. Am intrat si astept un raspuns.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, ca ma intrebati de unghia lui Matei ...azi cred ca o sa cada ... se mai tine doar intr-un colt, in rest e desprinsa complet. Eu nu am avut inima sa trag de ea, ca i-as fi putut-o desprinde aseara la baie, dar am zis ca o las sa pice singura ...
Oricum, discomfort nu mai are, ieri i-am dat chiar o pereche de adidasi moi in picioare si am iesit in parc . Dar, vorba Elenei, si noi am fost un pic bruscati in parc de alti copii, nu chiar asa rau ca Alvaro, dar Matei s-a dus si el la niste lopatele la nisip (recunosc ca nu erau ale noastre, ca anul asta e prima data cand iesim in parc si nu m-am gandit ca ne trebuie, ca inca e destul de frig aici, 11-12 grade) si baiatul caruia ii apartineau ustensilele de nisip o venit si i-o smuls din mana jucariile, noroc ca nu l-a si pocnit pe Matei! Oricum, saracul Matei a fost tare derutat, ca el e super generos, niciodata nu s-a batut pe jucarii, da la toata lumea tot ce are el ... ne hraneste cand are mancare in mana ... e un copil bun si nu e posesiv cu jucariile. Si cand am vazut eu din astea, am vorbit cu al meu sot la servici si cand a iesit s-a dus si a luat jucarii de nisip copilului , sa nu mai avem incidente in parc.

Va las ca plecam in curand intr-o excursie mica ... la o plimbare la vreo 40 de km de Montreal ... si trebuie sa mancam si apoi sa ridicam ancora.

Un weekend placut si insorit!!

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vikinga, sa'na pentru secretele unei fripturi de miel reusite, mi le-am printat si eu! Mai hai cu retete din astea, ca tare mai duc si eu uneori lipsa de idei! Dar sa nu fie tare elaborate, sa nu petrec 1/2 de zi in bucatarie, ca asa nu-mi place!

Fetelor, Markus de cand s-a incalzit e zilnic in curte, unde e cel mai harnic baiat, lucreaza cu grebla, lopata, harletzul, matura, farasul tot ce se gaseste Iar cand intram in casa, dupa 3-4 ore, dau hainele jos de pe el si le bag direct in masina de spalat (inclusiv adidasi), pentru ca se murdareste ca un porcusor, baga pietre in gura, ii da si la Big (amor mare intre ei, am pus si poze sa-i vedeti in action), daca gaseste o balta, se balaceste cu mainile in ea, apoi se aseaza cu fundul in ea, ma rog, va imaginati voi..........
In ultima vreme a inceput usor-usor sa treaca la un singur somn pe zi, dar deocamdata e cam prea devreme, adica de pe la 12,00 pana pe la 15,00. Pb. e ca se trezeste la 7 dimineata, si de aia nu rezista mai mult de ora 12. Dar poate cu timpul se regleaza, sa adoarma si el pe la 13-14, ar fi mai bine! Insa se pierde o masa, ca inainte de 12, cand se culca, de cele mai multe ori nu vrea fructele+biscuiti. Asa ca raman doar 2 mese solide, nu stiu, o fi destul? El nu pare a duce lipsa mancarii (n-a dus-o niciodata, de altfel), iar daca l-as lasa afara toata dupa-amiaza, n-ar cere nimic de mancare pana pe la 20,00. Intr-o zi asa a facut, a mancat amiaza pe la 13, si apoi a stat afara pana la ora 20 (si prin oras, prin parc, si prin curte, cu "treaba"). Si n-a cerut de mancare. La 20 l-am bagat eu cu forta in casa si i-am dat laptele.
Da, ca tot veni vorba, atata urla cand il bag in casa, groaznic, zici ca-l omoara cineva, oare cand vor trece de faza asta?
Ah, si cu laptele, nu mai mananca nici el asa de mult, adica biberonul s-a redus la 210 ml (unul dimineata si 1 sau 2 seara, depinde cat de tarziu adoarme). Deci intre 420-630 ml /zi. Destul, zic io, si ma bucur tare ca e fan lapte inca (Nan Junior).

Gata, ca v-am innebunit!
Azi cica vrem sa iesim la plimbare, dar e cam innorat la B-ta!
We placut everybody!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Ileana,felicitari pentru bona!Ce inseamna ca dai 600.000?!Adica pe luna sau cum? Mama prietenului lui Alex are bona si ii da 50.000 pe zi.Spune ca e tare multumita si ca prefera alternativa asta cresei.Mai ales ca cea mica tine tare mult la femeia care sta cu ea...si in plus,bona,are grija si de baiat,adica de prietenul lui Alex.Oricum,bravo tie!
Fetelor,sa aveti un weekend placut!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Tot eu ,ca tare aiurita mai sunt...Eu nu apucasem sa citesc pagina 4...Oi fi indragostita,mai stii?!Sau e astenia de primavara?!In fine...
Ciuf,iti doresc multa rabdare...daca nu muti florile s-ar putea sa ramai fara ele!Si eu am patit-o cu pamantul,asa ca florile mele stau acum la inaltime...Si apropos de ciorba de miel:eu fac bors de miel,dar banuiesc ca si ciorba se face la fel.Eu fierb carnea sau oasele de miel inainte,spuia o pauzasc si daca e prea murdara apa ,o arunc si mai pun o data carnea pana fierbe bine.Apoi adaug toate zarzavaturile care se pun in ciorba:morcov,patrunjel,pastarnac,telina,toate radacinoase,iar ca ceapa pun ceapa verde tocata marunt.Le las sa fiarba,cand sunt aproape gata pun la fiert si o cana de orez.Cand s-a fiert orezul adaug borsul(eu nu il fierb inainte,dar cine doreste poate face si asa)si cand a dat in clocot adaug patrunjel,telina si leustean,toate frunze,tocate marunt.Cam asta ar fi.Altfel nu stiu sa fac,dar daca cineva cunoaste alta reteta sunt gata s-o citesc,caci as vrea sa mai incerc si altceva.
Vikinga,tare inspirata a fost Ciuf sa te intreba de friptura de miel...Yam-yam!Tare gustos mai suna...Multumesc ca ai scris-o,ca,marturisesc sincer , mie nu prea imi iese friptura de miel si am sa incerc si eu reteta ta.
Ven,imi pare rau ca trebuie sa iti spun ,dar nu va trece prea curand faza cu urlatul la intrarea in casa.Si Luana face la fel.Noi stam la etajul 2 si vreau sa spun ca vecinii stiu cat e ceasul dupa cum urcam noi in casa.Daca poti sa-ti imaginezi ca vecina de la parter,de pe partea noastra,m-a intrebat de ce Luana urla seara pe la 10,ca ea o aude....Ma rog,vroiam sa mai adaug ca pana si Alex ,care are 9 ani deja,daca il chem in casa face aproape ca Luana,cu comentarii si proteste,bine ca nu urla ca ea...Ce scriu eu nu-i o regula pentru toti copiii,asa fac ai mei...Si am mai vazut si alti copilasi protestand cand trebuiau sa mearga acasa.Si chestia cu hainutele murdare....ma terorizeaza si pe mine...Eu spal de la doi,iti dai seama...Ca si Alex tot ca un purcel vine de afara...Mi s-a intamplat sa raman fara haine la ei,odata,ca nu am avut timp sa spal...Trebuie sa spal macar o data la 3 zile...Asta e!Asa sunt copiii!Bine ca sunt sanatosi si voiosi.
Weekend placut fetelor!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

carmen , drum bun si vacanta placuta si pupam degetelul lui Matei sa treaca cat mai repede si sa nu il mai doara.

Ven , eu zic ca este destul de bine cum mananca Markus.Cat despre laptic de ce este pe nan junior ?intreb si eu(si aici au laptic pentru juniori dar eu l-am baga pe lapte normal de vaca )
sa ii faci poze lui Markus in curte plizzzz

Ana , indragostita ... deci vrei sa faci pe bebe nr.3
...si reteta ta este

Noi azi i-am cumparat lui Alvaro un mini bazin sa il pun afara pe terasa sa se balaceasca si este super incantat.
Am facut si ceva poze

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Bine v-am regasit mamici de nazdravani si nazdravane,

Am fost intr-o mica vacanta, la cabana unor prieteni aici in nordul provinciei, si ne pregatim sa mergem cateva zile si la soare. Speram sa reusim ca mai avem cate ceva de aranjat pana e sigura plecarea.
Au fost si aici cateva zile faine asa ca am stat mai mult pe afara. Fetele sunt bine, cresc, Maia face pozne destule dar in general e cuminte si asculta. E cam prea mamicoasa, ca si soru-sa, si tare as mai vrea si eu un pic de respiro.
Ma duc sa va citesc din urma sa vad ce mai spuneti si revin,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce ma bucur ca plecati in concediu. Si eu caut bilete si sper saptamana viitoare sa le si cumpar. Astept sa se termine cu targul ca sa se limpezeasca si agentiile si plec in goana dupa "vacanta de vis"

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput