Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ileana, multa bafta. In Buc. sunt centre de la care poti inchiria bone.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

salutare fetelor
scuze ca nu am mai dat pe aici, dar am fost ocupata rau...bebelina sta peste zi la soacra-mea si eu alerg toata ziua...

alexandra a avut pneumonie si a trebuit sa luam klacid 10 zile...a trecut si acum e ok.

alearga toata ziua si peste tot...cauta si strica tot...in parc ia jucariile de la toti copiii si face ordine cu ei...e lidera deja...a capiat-o pe soacra-mea care alearga dupa ea prin parc...vrea tot timpul pe tobogan sau in leagan.

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Carmen,multam' de lamurire.Nu stiu ce vaccinuri se mai fac.Din cate imi amintesc,Alex a facut unul pe la doi ani...Dar,vorba ta,n-ar fi rau sa mai ma duc si eu pe la dispensar,macar de curiozitate.De locuit ....am locuit din 2002 pana in mai 2003 in Piata 700,dar de atunci si pana in prezent locuim in zona Moderna-Dorobantilor(spre iesirea din Timisoara spre Lugoj),pe strada Lalelelor.Iar ca medic de familie,pentru mine si nazdravanii mei,o avem pe d-na doctor Malaiestean.E super tare tipa!Luana a venit din maternitate cu furuncule (avea micuta furuncule si pe cap) si doctora asta mi-a facut-o bine.Chiar mi-a zis ca am avut curaj si a apreciat increderea mea vis-a-vis de ea.Zicea ca ce a avut Luana era caz de internat.Inca o data mersi de lamurire si pupici...Va dorim si noi tot ce-i mai bun pe lume si trimitem pupicuti lui Mateiutu.
Ileana,iti multumesc de raspuns...foarte precis...Multam'!Am sa ma interesez si eu de ceea ce mi-ai scris .Eu nu am fost informata de chestionare,iar la Alex nu am completat asa ceva.Poate o fi numai in Buzau asa...?!(Alex e nascut in Constanta).Si BAFTA la intalnirea cu bona pentru Luca!
Uki,tare rau imi pare de Mariuca...Zau!M-am intristat citind de necazul ei...N-ar trebui sa o vada,totusi ,un medic?!Pupici la printesa si insanatosire grabnica!
Numai bine tuturor,

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Intalnirea cu bona a fost ok, deci de luni fi-miu are o bona 4 ore pe zi... Sper sa fie ok, femeia pare de treaba, v-am zis ca am recomadari bune despre ea... La bani ne-an inteles la .600.000, eu eram dispusa sa dau un milion jumate, dar nu ma mai uit la o suta de mii... E ok ca mama o poate supraveghea, mai poate iesi cu ei afara uneori, deci n-am griji prea mari. Fi-miu a placut-o, la sf a si pupat-o. :))

va dorim weekend placut.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileana, felicitari pentru bona! . Stiu si eu cat e de important, cat e de fericit Matei acum la tanti asta, care de fapt e bona, avand in vedere ca are grija numai de el si de baiatul ei.

Uki, sanatate si sa treceti repede peste episodul asta. Eu am avut noroc ca Matei nu prea s-a chinuit cu dintii si maselele, dar al meu face alte nazdravanii .

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Carmen, merci, sper sa fie ok si Luca sa se simta bine cu ea... Ce face degetelul lui Matei?

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Uki, nu-ti doresc decat rabdare multa sa treci peste perioada asta si Mariuca sa nu se mai chinuie atata.
Carmen, ce mai face Mateiutzu cu unghiuta? Cum se mai simte? E gand sa cada?
Ileana, ma bucur ca ai gasit bona pentru Luca. In felul asta vei sta mai relaxata ca vei stii ca si mama ta e mai linistita si ca o poate supraveghea pe bona. Iar Luca va fi un fericit cu o asa asistenta.
Noi ne chinuim cu pacatosii astia de canini. Deja se vede gingia umflata asa ca-i asteptam "dupa colt". Luku se trezeste in fiecare noapte, nu mai vrea lapticul la el in pat, e musai sa-l bea la noi, apoi il mutam cu grija si soapte la dumnealui in camera.
E marait, ma cam satur de stat toata ziua cu el in casa, mai ales acum ca l-a apucat tusea. L-am trecut pe medicament.
Ieri, pur si simplu, m-a disperat. A capatat iar pasiune pentru florile mele (Venera, parca ai cobit mai. Ah, ca ziceai de obiectele decorative de la mine din casa. Nu s-a vazut in poza ca toate lumanarile de pe suportul ala au amprentele dentare ale domnisorului) si a inceput sa scormoneasca in pamantul lor. E ok. Mi-l insira pe parchet, asta e, dau repede cu matura, il pun in faras si inapoi in vas. Procesul reciclare. Dar ce sa te faci cand mi-l insira pe scari, sub scari, pe carpeta.
De doua ori mi-a facut figura asta.
Eu eram in baie, faceam curatenia, Luca isi vedea de joaca lui pe fundalul CD-ului "Clopotelul magic". Cand cobor jos, camera plina de pamant. Si spune-i cu frumosul, mama nu e voie, floarea o sa moara, o sa-i cada frunzele... Stiti voi, ton din ala cand ai rabdare, cica dai educatie frumoasa la copil. Dau cu matura, apoi aspiratorul si fa lustru.
Cam la o diferenta de vreo ora jumate, vorbeam la telefon cu o prietena si zic sa ma duc sus in camera ca sa nu-l aud pe Luca trancanind si muzica. Deodata silence. E clar. Luca pune de alta prostiuta. Deschid usa la camera, Luca cu amandoi pumnii plini de pamant, cred ca vroia sa faca castel in fata usii la dormitor. Am simtit ca pica cerul pe mine. deja eram scorpia, nu mai eram mamica cea rabdatoare, care explica frumos la copil ce e voie si ce nu. urlete, nervi pe mine, dat peste mana, inchis copilul la el in camera, nu mai stiam ce sa fac. Simteam ca imi explodeaza capul.
De multe ori simt ca cedez. Si pana la urma am mutat vasul cu pricina in camera de jos unde am tot timpul usa inchisa.
Chiar ma bucurasem ca nu mai era interesat de pamant, ca de frunze inca e captivat, botanist il face mama, ca doar saptamana trecuta mi-a jumulit o floare. Si macar daca ar fi rupt frunzele mai palite. Dar nu, el le vrea pe cele mai crude, eventual inima.
Noi am cumparat miel cu niste prieteni cu care vom petrece Pastele. Si-l facem la noi acasa. Vai de mine si de mine, cum le am eu cu gatitul, nu stiu ce o sa ma fac. O sa vad. Apelez la ajutoare.
Va doresc un we cat mai placut si mai insorit,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf vezi ca sunt niste aparatori pt pamintul din ghivecele de flori. garantat exista pe toate dimensiunile. Cine stie, or fi bune de ceva. Mielul sa-l pui la macerat cu o noapte inainte daca nu iti place mirosul prea puternic de oaie. Hai sa-ti spun cum fac eu Faci intr-un castron asa un amestec(asa generos) din usturoi pisat, sare, piper si rosmarin(da f bun gust la oaie) si cu ulei de masline. Ungi peste tot pulpa de miel sau ce ai tu, faci si niste gaurele in carne si impanezi cu niste catei de usturoi, torni o cana de ulei de masline si apoi juma de l de vin rosu sec neaparat. In vinul ala mai arunca si citeva crengute de rosmarin si niste catei de usturoi ce mai ai rest pe acolo. A dousa zi la cuptor la foc mediu, mai intorci, mai stropesti cu ce e in tava. Aaaa inainte sa pui in tava de cuptor, trece bucata de miel prin ulei incins bine intr-o cratita pe foc normal pe aragaz, pina se schimba culoarea din rosu in albicios usor aramiu, asta asa ca sa "se inchida singele", asa carnea nu fierbe in cuptor sa-i iasa sucul afara ci se va frige. Si nu intepa cu furculita cind o intorci sau o manevrezi. Alaturi un piure de cartofi si un spanac cu usturoi(se face fuga, iei din ala congelat, putin unt, ustuori si gata). Asta nu e reteta chiar romanesca e asa mai adaptata ca italienii.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Uki cum se simte fata? Speram ca o sa aveti o noapte mai linistita!Ileana cum e la munca? Iti place? hai baga aici amanunte Super ca ai gasit bona buna!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, o mie de pupicei. Sa stii ca m-ai salvat cu chestia asta. Uraaaaaaaa.
Dar ciorba stii sa faci? Hai ca acum sunt de-a dreptul obraznica. Nu ma supar daca nu-mi spui.
Saru'mana mult.

Mergi la inceput