Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
vilma spune:
Uki, ai fost simpatica, da sa te pup! Nu de Tudor era vorba, ci de moaca aia mare, Anca, care face 4 ani acum, in aprilie.
Laura, abia astept sa ne vedem si noi pe indelete, sa stam mai mult de vorba.
Adameasca mama, chiar daca nu ia de la alti copii, o ia de la noi si tot face ceva, o raceala mica acolo, daca chiar vrea...
Eu azi am avut o zi super plina, am avut un interviu de bone, din pacate nu am prea avut din ce alege. Mai incercam odata saptamana viitoare.
Eu vreau sa-mi iau o pereche de jeansi, si nu sunt sigura ce culoare sa mai iau, parca as vrea ceva usor spre gri, nici intr-un caz albastrul ala tare. Ce se mai poarta? Talia joasa? Parca stiu ca nu mai sunt la moda evazatii, nu?
Sanatate maxima la copii, va pupam.
Vilma, Anca (3.10 ani) si Tudor (11.12.2003)
Ana68 spune:
Salutare,
Adameasca,am citit ca ai fost la controlul de 1 an si jumatate cu Luca...Eu sunt tare aiurita si poate nici nu ma pricep sau nu stiu,asa ca te rog lamureste-ma si pe mine:te-ai dus de buna voie,ca asa ai vrut sau te-a chemat doctorul la control?!Eu nu am mai fost cu Luana la dispensar de cand a facut vaccinul la 1 an,dar nici nimeni nu m-a mai chemat pe acolo.De obicei,cand era ceva,contol sau vaccin,ma suna asistenta si imi spunea sa merg.Cate controale se mai fac si la ce varste?Stii cumva daca e ceva obligatoriu?Ar fi cazul sa mai trec si eu pe la dispensar,macar asa de curtoazie?Te rog lamureste-ma si pe mine,daca stii mai multe.
Uki,insanatosire grabnica Mariucai...!Dau si eu cu parerea : mai stai o zi-doua pana s-o scoti pe Mariuca afara...sa nu faca recidiva,daca a racit ,vezi cum se mai manifesta bilibistrocii aia de bantuie copilasii cand vine primavara...
Paula,felicitari printesei tale pentru progrese si bafta la comisie!Am revazut pozele Alexandrei...tare dulce este!
Luana ma terorizeaza:orice hartie,hartiuta,coperta...confisca!Si ,bineinteles,vrea creion ,ca sa scrie.L-a vazut pe Alex facand temele si vrea si ea pe scaun,la masa,sa scrie.Uf!Greu e sa fi mic si sa nu te inteleaga nimeni!Oare ce-o fi in mintea lor de prichindei???!!!
Multa sanatate la bolnaviori si o primavara frumoasa tuturor.
Ana-Maria
carmen77 spune:
Ana, eu stiu ca la 1 an jumate se face si control, si un vaccin, cel putin asa e aici ... dar cred ca si in Romania e le fel. Asa ca nu ar fi rau sa tragi o fuga pe la medicul de familie, cand ai vreme. Voi stati in Calea Sagului? Ca noi acolo aveam medicul de familie ... dr. Bugeac, care e o doctorita exceptionala.
la Luana.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
'neatza
M-a termina copilul meu cu maselele pe care le plnage de 2 luni si nu mai ies... Baleste la greu, azi noapte a urlat in 2 reprize de nu stiam ce sa-i mai fac, se trage de fata si urla...
Ana-Maria, teoretic un copil tre sa faca niste controale obligatorii la 12, 15, 18 si 24 de luni (sunt niste pagini tipizate care se adauga la fisa lui medicala). La 12 si 18 luni am completat si un chestionar legat de ceea ce face si ce ar trebui sa faca un copil de varsta respectiva. Plus masurat si cantarit.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Paula, imi pare rau ca nu te pot ajuta...
De unde ma vaitam ieri ca nu stiu de unde sa incep cautarile pentru o bona cu part time, azi am o intalneala cu o doamna recomandata calduros de niste oameni tare pretentiosi... Tineti-mi pumnii sa fie ok sa-mi iau si grija asta de pe cap...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
Ileana, mult succes cu bona! Ca e o persoana taaaare importanta pentru "fericirea familiei"
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
adriana_mihnea spune:
Paula, intra www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14" target="_blank">aici si pune intrebari vis-a-vis de crese in zona ta. Poate mai gasesti si subiecte privind acelasi lucru...
Sanatate multa,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
uki spune:
buna!
noi am avut o noapte de kk si nu prea am dormit, mariuca a plans mult si a facut din nou febra aseara si cred ca o dureau toate alea, ca nu te lasa sa o atingi deloc...a si vomat tot ce a mancat, noi ne-am cam speriat aseara pe la 11 ne-am echipat de plecare la spital, ca nu se mai oprea din plans si voma...
abia pe la 1 noaptea am reusit sa-i dau niste nurofen, ca de supozitor nu putea fi vorba... si a baut ceva laptic, apoi din nou la 3 noaptea... dupa care febra a mai scazut, inssa nu si starea ei de nervi...
Sper ca azi sa-si revina, sa vad cand iese nenorocita aia de masea sau ce-o fi, ce-o bat
Va pup si sanataet
Gabriela si mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA