Copilasi de oct-noi-dec 2003 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Ana68 spune:
Salutare!
Uki...!!!LA MULTI ANI !!!
Iti doresc tot binele din lume si...petrecere frumoasa !!!!
Apropos de Mariuca ,scumpa de ea , sa stii ca foarte multi copilasi fac temperatura cand apar dintisorii sau maselutele.Ma gandesc ca mai bine trebuia sa te uiti cu atentie in gatul fetitei si apoi sa ii dai Ospem...Stii?! antibioticele astea,oricat ar fi de usoare sunt tare pacatoase,ca....cred ca stii deja...s-ar putea sa aiba nevoie copilul de antibiotic vreodata pentru ceva mai serios,DOAMNE-FERESTE,si atunci va trebui sa-i dai ceva mai puternic si nu e prea bine pentru ficatul micutilor.
Ma rog,nu vreau sa iti tin teoria batului de chibrit,zic si eu doar....
Revenind la oile noastre,Alexandru,baiatul meu de 9 ani,la vremea cand i-au aparut dintisorii nu a avut problemele Mariucai.Insa cand i-au rasarit maselutele si eu m-am confruntat cu temperatura si kk moale-apos...Am tratat cu putin algocalmin(5 picaturi) fiola dizolvat in putin ceai...In schimb,Luana,fetita mea de 1 an si 5 luni,nu a avut nici un fel de probleme cand au aparut dintisorii si nici cand au iesit maselutele sau caninii.Pur si simplu ma "trezeam" ca i-a mai iesit cate ceva prin gurita....
Cam asta ar fi ,sper sa te fi ajutat cu ceva....
Inca o data LA MULTI ANI !!!. Sanatate si noroc cu carul.
Pupici Mariucai!
Ana-Maria
Ana68 spune:
Draga Vikinga,
Multumesc de informatie....sunt un pic suparata pe chestia cu olita...Alex,la 1 an si 5 luni cat are Luana acum,cerea singur deja la olita,chiar daca se mai scapa uneori pipi pe el...Luana...vorba ta,tine olita pe post de adapost pentru papusile ei sau si-o pune pe cap,zice ca e printesa...Am incercat s-o punem,dar a stat biata de ea degeaba pana i s-au imprimat marginile pe fundulet.Cum i-am pus scutecul...a facut de toate.oricum,multumesc inca o data!
Ve doresc sanatate multa...!
Ana-Maria
vilma spune:
Ola, bebeluselor. Stiu ca n-am mai dat de muuuuultaaa vreme pe "acasa", puteti sa ziceti ca fiul ratacitor. Avem cateva poze noi aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/dysimi/album?.dir=1324&.src=ph
Tudor s-a facut si el bine dupa un sezon intreg de raceli, viroze, alea-alea, ca m-au disperat, la un moment dat si docotorita mi-a zis: "Doamna, dar nu puteau sa le faca si eu amandoi deodata?" Ei bine, nu puteau. A fost si gripa pe la noi, cea mare n-a mai mers din februarie la gradinita. Ne-am luat o bona noua , careii scoate zilnic afara la plimbarica. Tudor e cel mai mare calator pe care l-am vazut in viata mea, e disperat sa iasa afara, iar cand e in casa, ar vrea sa stea numai catarat la geam. Ii plac mancarurile tzaranesti, ggen varza, fasole, daca se poate cu usturoi si ceapa cat mai mult.
La multi ani celor care au mai dat contorul inainte, sa fiti sanatoase!
La capitolul olita, Tudor ar sta pe ea, nu foarte mult, dar foarte rar daca ramane si ceva inauntru. O mai vede pe Anca uneori si probabil ca de aia nu e asa de ofuscat de ideea de olita. Oricum, ne-a udat canapeaua in toate circumstantele cand a ramas fara pampers. Cel mai naspa e ca nu-l deranjeaza absolut deloc sa stea cu caca la fundulet, asta e o nota proasta.
Va pupam si va uram sanatate si sa auzim de bine.
Vilma, Anca (3.10 ani) si Tudor (11.12.2003)
vikinga spune:
Vilma ce a mai crescut Tudor! oho ai baiat mare! Abia astept sa ne revedem! Pe 17 aprilie vin acasa, voi sta 5 sapt, avem timp destul:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Ellie spune:
Draga Paula felicitari voua,parintilor si fetitei voastre scumpe care se dezvolta normal pentru varsta ei.
Sunteti puternici si asta o face si pe ea puternica.
sa aveti rabdare si sa credeti intradevar ca totul va fi bine\.
Ne bucuram foarte mult pentru voi.
Pupici
adameasca spune:
fetelor, va pup. Am asa de multa treaba la birou ca uneori nu apuc nici sa descid forumul... Rusinica mie. Incerc sa indrept situatia. Si dupa amiaza cand ajung acasa evident ca ma ia de proaspata Luca si ne jucam, ne plimbam, gatim, etc. Io as vrea sa zac in pat, dar nu se poate. :))
Uki, la multi ani!!!! sa fii sanatoasa si sa ai puterea sa cresti copilul, sa-ti aduca multe bucurii si cat mai putine probleme.
Paula, felicitari pentru progrese, sunt absolut remarcabile. ma bucur cot la cot cu tine.
Ven, vazui tunsiliciul. Mmm, e frumusel foc. :))
Vilma, ce mare s-a facut Tudor!!! Bine ca a trecut sezonul virozelor, poate nu mai ia nimic de pe la alti copii.
Luca s-a acomodat extrem de bine acasa doar cu mama. ii cam face mofturi la mancare, o tine in priza toata ziua de seara cade lata biata de ea. Mama a fost dintotdeauna o fire mai comoda, dar acum Luca scoate untul din ea. Las' ca ii prinde bine. Ma gandesc sa caut totusi o femeie care sa vina cateva ore pe zi sa stea cu el, sa-l scoata la plimbare mai ales, dar nici nu stiu de unde sa incep cautarile...
Am fost ieri la controlul de un an jumate, are 86 cm si vreo 15 kile si cateva sute de grame, bate in 15 kile jumate. In rest e ok, am completat acolo un chestionar in afara de faza cu cerutul olitzei deja, face toate chestiile pe care tre sa le faca un copil de un an jumate.
Hai va pup
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
uki spune:
Fetelor bine v-am gasit si saru' mana pentru urari
Mariuca a avut aseara 39 si dr mi-a spus sa-i dau supozitor cu algocalmim, pt copii...asa ca am avut oarecum noroc, peste noapte febra a scazut. N-a dormit ea prea bine dar... asta e
Bine ca a mancat, a, cu o singura exceptie...laptele de culcare l-a vomat pe tot, in jet
Am mai asteptat un pic si apoi n-a mai papat decat 170 ml...ee,
Acum de dimineata n-a mai avut febra si e vioaie, insa preventiv i-am mai dat Nurofen
Paula - felicitari pentru Alexandra, cred ca iti umple sufletul cand ii vezi reusitele...
Vilma - bine ai revenit, vreau sa te intreb, cum e la gradi asa devreme? ca totusi daca ma gandesc bine Tudor e cu 3 sapt mai mare decat Mariuca...si eu care ma gandeam sa astept pana la 2 ani cel putin
Sanatate la pui
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA
uki spune:
Tot eu is
Mai, acum am o nedumerire...oare pot sa scot copilul afara?
Ca daca n-a mai facut febra si afara-i cald...?
Sau ce sa fac?
Gabriela si Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
MARIUCA
adameasca spune:
Uki, eu nu as scoate-o, chiar dc vremea e asa frumoasa... Mai stati si voi in casa o zi sa vezi ce se intampla... las' ca rece repede.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
paula2003 spune:
Uki, la multi ani!
Multumesc fetelor, progreseaza pe zi ce trece si tare ma bucur. Azi a mers catva pasi si ce-i place. Astept o comisie sa ma viziteze de la primarie si sper sa fie ultima pe anul acesta. Cine stie o cresa prin Dr. Taberii, mai buna. Daca incepe sa mearga bine de la toamna vreau sa o duc in colectivitate.
Ma bucur de voi si de copiii vostri si citesc cu nerabdare ce mai povestiti, nu uit de poze.
paula2003 &
Alexandra