Mamici de martie - aprilie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
adrianafedorca spune:
gia22 sa-ti traiasca grasanul sa fie santos si tu sa te refaci repede si sa ne povestesti cum a fost
oanamc spune:
Felicitari, Gia, pentru bebelusul tau maricel!!!! Sa-ti fie sanatos si cuminte si sa va bucurati de el!

oanamc spune:
Fetelor, iar am avut probleme cu forumul
.Ce se tot intampla?
Azi am avut parte de momente minunate
.Sotul meu m-a invitat in oras la ultima intalnire in doi inaintea marelui eveniment...
...si bineinteles am mancat o portie extrema de inghetata 

, dar m-am simtit excelent, apoi am venit acasa si am montat patutul bebelinei, am filmat momentul si am avut emotii...dupa aceea au aparut durerile inghinale si gata...dai cu masaje la spate, la glezne si multe perne in pat
.Bebe misca foarte mult in partea de jos, in apropierea perineului si e un disconfort groaznic (suna naspa, dar nu mai stiu cum sa exprim starile prin care trec)
Toata lumea e bine?
Ce faceti?Dormiti sau aveti si voi probleme cu forumul?
Chiar toata lumea a scapat de insomnii numai eu nu?
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 39)
andira spune:
Oana, si eu am probleme cu forumul, se intampla din nou.... 
Felicitari sotului, un gest foarte frumos!! 

Noi am trecut ieri pe la un Mc sa halim dimineata ceva, inainte de a pleca dupa cumparaturi, si sotul meu mi-a zis si el: "tu iti dai seama ca asta e ultima iesire in 2?"...
Dureri inghinale naspa am si eu, tot mai ales noaptea... uf...
Miercuri ma duc la control din nou, sa vad ce-mi mai zice, abia astept!
ocrainic spune:
Dragi fete, noi tot in asteptare, mai avem 14 zile!!! Am inceput sa le numar invers!!!
Felicitari Gia pt grasunel, sa-ti traiasca si sa-ti aduca doar bucurii, si tie refacere grabnica!
Am inceput si eu sa numar invers, desi nu simt inca nimic special, nici tu dureri inghinale cum zicea tiza mea, nici diferite discomforturi...oare chiar o sa nasc la vreme? Tare mi-as dori, nici prea repede, nici prea tirziu!Singurul lucru nou este ca simt bebele uneori prin jurul vezicii, ceea ce-mi da niste fioruri uneori!
La noi e o zi minunata azi, o iau pe mama si mergem sa ne plimbam pe plaja si pe urma fuga la piscina.
Oare ce o mai fi cu HIRORAL, sigur a nascut, Doamne sa fie bine si ea si micuta! Te asteptam sa ne spui ca e bine cu tine si sa ne povestesti!!!
Va pupilesc pe toate acum, si multa bafta fetelor carora li se intimpla minunea zilele astea,
Oana si David (38 sapt)
teodora racz spune:
Buna dimineata!Si eu am avut ieri probleme su forumul!
Cand am mai multa pofta de comunicat cu voi atunci se produce evenimentul!
Se pare ca sunt cocosul desteptator al grupei sau mai bine zis gaina
Voi cum va simtiti?Eu nu stiu ce am de ma trezesc la asemenea ore!
Adriana ce surpriza minunata ti-a facut sotul!Ce bine ca avem toate niste soti care ne ajuta si ne inteleg!
Astazi ma duc sa-mi cumpar halat si un sutien de alaptat in plus si pot sa trag si eu linistita fermoarul la geanta de spital;
Ne mai vorbim dupa!
Gia felicitari pt.grasunel!
clio spune:
Buna dimineata, fetelor!
Teodora, vad ca esti harnicuta rau!Te-ai trezit cel mai de dimineata...Sau nu te lasa bb sa dormi???
Sa stii ca si mie continua sa mi se intareasca burtica frecvent, uneori am si vagi dureri, dar deja m-am cam obisnuit...Mai rau este cu durerile de bazin, cred...Ma tortureaza!Mai ales in timpul noptii!
Mamacita, Adriana,ma simt extraordinar pentru ca am inceput cumparaturile.Of, de m-ar lasa bebelusa mai mult!Acum imi este ciuda ca nu m-am apucat mai devreme.Ar fi fost acelasi lucru!Stateam si ma intristam cand va auzeam ca voi ati cumparat aproape tot ce va trebuie si eu nici macar nu incepusem...De fapt, cred ca incepusem sa intru in panica pentru ca imi dadeam seama ca sunt o gramada de cumparat!!!Va anunt cand mai achizitionez cate ceva!!!
Mamacita, ma bucur ca soarele de afara ti-a dat pofta de viata.Ai grija!Ca esti de baza printre noi!Sa nu cumva sa te apuce cine stie ce depresii!!!
Oana, bravo sotului tau!!!Si iti facem si tie galerie 

Din nou...incurajari si pumni stransi pentru Giliutza, Gabrianah, Andira, AdelaP, Geta Sava

Mai fetelor, Coral si Hiroral oare ce fac?!
Nicoleta si bebelusa +37
clio spune:
Am uitat 

Felicitari, Gia pentru bebelus!!! 

Sa creasca mare si voinic si sa-ti faca numai bucurii!!!!!

Nicoleta si bebelusa +37
lantana7 spune:
De cind n-am mai intrat pe forum iata ca s-au produs evenimente!
Felicitari noilor mamici: Fancy Baby cu bebe Alessia Maria,Kathywsha cu Iosif, Carmisis cu Rada si Gia22 cu bebe Nicolas David. 

Sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
Tot mai multe mamici vin sa ne povesteasca de problemele si bucuriile lor. E asa de emotionant! Citesc mesajele voastre si ma gindesc ca nu mai am mult nici eu. Parca nu-mi vine sa cred!
Dragele mele, mie mi-e din ce in ce mai greu si, nu stiu de ce dar am o presimtire ca bebe vrea mai repede afara! Burta sta sa explodeze parca, noptile nedormite sint deja ceva obisnuit, mi-e din ce in ce mai anevoios sa ma deplasez din cauza durerilor inghinale, parca sint mai sensibila ca niciodata, s.a.m.d. Si ma mai incearca de ieri niste dureri de burta ciudate pe care nu le-am mai avut pina acum! Am avut o stare de spirit deplorabila zilele astea! Na ca mi-am varsat si eu of-ul! Eu sper ca bebe mai sta macar o saptamina, doua acolo la caldurica, dar poti sa stii? oricum pina pe 26 aprilie mai e ceva...
Astazi a fost superb afara, dar cu greu m-am urnit din loc... mi-e greu pina si cu imbracatul, iar de incaltat... sotziorul meu sa traiasca! Si nu ma mai incape nimic... cred ca am trei numere mai mult la picior din cauza ca sint umflate, doar o pereche de cizmoace mai lataretze cu care mergeam de obicei la ski... dar ce ma fac, ca se incalzeste vremea si o sa fiu ridicola incaltata asa!

Ma bucur ca voi mai iesiti la un restaurant, o inghetzata... Poate imi vine si mie cheful pina la sfirsitul saptaminii, ca de trei zile trage hazbandul meu de mine... o plimbarica prin fata blocului, pe faleza, mie mi-a fost de-ajuns...
hai va pupacesc,
, iertati-ma ca am fost cam plingacioasa de data asta, dar deja parca ma simt mai bine! Si asta pentru ca stiu ca am niste prietene virtuale care ma inteleg (din experienta!)![]()

clio spune:
Lantana7, cred ca cea mai buna ideea ar fi sa faci ceva ce iti place tie cel mai mult sa faci...Nu stiu...sa faci o plimbare, sa asculti o muzica care iti place, sa mergi la cumparaturi (pentru tine
), sa mananci ceva bun ![]()
Cu venirea pe lume a bebelui nu-ti mai face probleme.Si eu m-am stresat o perioada ca va veni mai repede decat trebuie.Acum deja sunt in faza in care imi spun ca se va naste atunci cand va fi sa fie!Ca oricum stresul meu nu ar mai tine-o pe bebelusa in burtica.Deci si daca ma enervez si daca nu ma enervez cu asta, tot asa va fi...
Si mai asculta-ti si hazbandul
!!!
Nicoleta si bebelusa +37