Mamici de iulie-august 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
KULTA spune:
Nimeni pe forum azi?
Sunt singura si ma plictisesc.![]()
K20s
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
corbioana spune:
Buna tuturor burticutzelor, liniste rau azi pe forum!!! Se doarme, se papa, se plimba burticile? 
Noi am dooormit si ieri si azi muuuuuult
pana la 11....hihihi daca tati nu a fost acasa ne-am facut de cap si noi.
Acum facem papica sa-l asteptam si vad ca si vremea afara parca parca incepe sa se imbunatateasca. Nu mai e asa de frig.
O duminica frumoasa!!! Pupici.
Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
irinabungau spune:
Dar chiar ca-i liniste, nu-mi vine sa cred... o fi din cauza burticilor care cresc si cer mai mult somnic???
Kulta, cand povestesti despre zilele lungi, imi amintesti de Alaska unde apusul se vedea si la ora 1 dimineata inca... Mi-este dor de apusurile lungi de soare , cand soarele se inroseste si sta asa cu orele... nu-i ca aici, unde apusurile minunate se sfarsesc in cateva minute... Am o fotografie cu o aurora boreala , era in jur de 1,30 noaptea , s-a format aurora chiar in dreptul apusului, nu mi-a venit sa cred ce culori minunate pe cer la ora aceea din noapte... Mi-e doooorrrrr!!!!! Mi-ai facut o pofta de duca.... dar n-am cum sa mai plec acum, in curand imi expira si pasaportul si nu vreau sa-mi fac unul nou decat dupa ce nasc, sa-l pun si pe bebe in pasaport...![]()
![]()
Anis, ma bucur mult sa aud ca esti mai bine, eu zic sa-i lasi pe pitici in concediu pana nasti...![]()
ce zici? Cum sunt injectiile, dureroase? Daca or fi uleioase ca Gravibinonul, stiu cum sunt...
Trebuie sa ti le faca incet ca sa nu simti...
Eu vreau sa cumpar patut din acela de voiaj, sunt ok pentru cca 3 ani si la mine... bebe va sta cu noi in camera...
pana cand ne-om lua alt apartament... sau casa... vrabia malai viseaza....![]()
Eu am fost la Metro pentru cumparaturile mai en gros... si apoi m-am oprit cu mama mea la Scapino, am mancat o portie imensas de coktail de paste... 
. Ieri mi-era pofta si am incercat sa-mi fac singura, da-s afoana in ale bucatariei si... nestiind sa fac un sos de paste, am inventat ceva... dupa care am hotarat ca data viitoare voi merge la restaurant, ca nu le am...

Va pup,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Monica-Elena spune:
Frumos ce spui tu Kulta. Si noi am prins noptile albe in Suedia acum 6 ani si tare frumos a mai fost. Si mie mi-ai facut pofta de duca dar vara asta ne sare la anul cand bebe e maricel si poate pleca in calatorii.
Irina ce pofta mi-ai facut de paste. Plec si eu acum la restaurant cu sotul meu si niste prieteni.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
AC spune:
Fetelor multam mult de ingrijorare... cu job-ul si cea mica sunt facuta praf... galusca scoate ultimii dinti, un proiect trebuie terminat.....si tocmai o sterg la ultima intalnire stiintifica pe care mi-o mai permite ghemotocul:):) Sper sa nu nasc in deplasare ...Moni pup:):)
Am mai intrat sa citesc dar cu scrisul...n-am avut timp nici sa suflu...
Pupici pentru burtici......
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
irinabungau spune:
Ce-am dormit.... si ce bine a fost!!!!
AC, bine ca esti ok, ne faceam griji in privinta ta, nu ai mai dat nici un semn de viatza de atata timp!!!! Mult succes in deplasare, sa mai intri sa ne zici de tine din cand in cand!!!
Monica, n-am vrut, zau asa!!!! Daca ar fi dupa mine, n-as manca decat paste... dar lui bebe ii trebuie din fiecare cate putin, asa ca le mai vine randul pastelor pe saptamana viitoare...
Va pup,
Irina si bebe 21 sapt.
Katink spune:
Buna!
Noi asa cum v-am spus de vineri ne-am bucurat de zile calde si ne-am plimbat de avem febra musculara.
Ieri am mers pe la niste castele si am colindat printr-o cetate foarte frumoasa si azi pe la noi prin padure ca ne dor putin picioarele de ieri, dar nu am stat in casa.
Suntem bine, dulcica noastra e activa, acuma o mai simt si mult lateral, probabil cand se intinde ajunge cumva pe sub coaste si loveste asa incetisor, draga de ea.
AC,
ma bucur ca esti bine si ca ai reusit sa ne scrii cateva randuri.
Numai bine la burtici si pe maine,
Katink
cu dulcineea mea 22+
anis spune:
AC bine ai revenit, ma bucur ca esti bine!!!
Eu am o urgenta maxima de o anume pofta...nu va zic...sa nu se ia
...si fiindca nu am de ales trebuie sa ma urc in masina si sa caut...acel ceva
sper sa gasesc...ca mor de pofta!
AniS
si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Noi azi am fost la nasu' ca este ziua lui, asha ca l-am sarbatorit asha cum se cuvine
Iar bebelika a fost foarte activ, pt ca toata lumea vb de el. Am obs ca atunci cand vb de el, incepe sa miste, parca ar stii. La voi cum e?
Anis ai gasit
???
O sa revin si cu poze cu burtica 
Albinutzza
25+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
irinabungau spune:
Katink, ce bine de voi!!!! La noi este cumplit de frig, azi in Cta au fost intre 2-4 grade... cumplit pentru aprilie. Dar nu ma mira, sotul meu zicea ca si-n Miami a fost racoare azi, asa ca nu ma mira. De-abea astept sa se incalzeasca si la noi, sa pot iesi la plimbarici...
Anis, ai cam tras chiulul azi... ai gasit acel...
ceva??? Pofta buna!!!
Noapte buna burtici,
Irina si bebe 21 sapt.