Mamici de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Saluti buticilor,

vad ca e un pic de activitate pe aici. La Toronto ninge si bate vantul. E un frig de zici ca vine Craciunul nu Pastele. Vreau primavaraaaaa.

Adriana, si aici tot tampoane cer la spital. Nu te lasa cu vata.

Bogdana/Andreea :) ai grija de tine si nu te extenua prea tare. Unde pleci in deplasare?

Anis, pana la urma de cea ai avut pofta? Ai gasit?
Va pup!
, 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Irina, dor de duca? Si eu ammmm. In ultimul timp as tot pleca prin lume!
dar ne expira pasapoartele si de aici dureaza 6 luni sa ti le faca prin consulat!
, 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Foarte linistit weekend-ul asta, nu cred ca a mai fost asa vreodata, poate cu venirea primaverii si verii o sa ne auzim tot mai putin ....sper sa nu ca eu sunt dependenta de DC

AC ma bucur tare mult ca esti bine.Sper sa auzim ceva si de la emaaimee.

Adriana si Aidan 27s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetele, inca nu am recuperat de citit ce ati scris in weekend, dar promit sa o fac cat mai repede.

Vroiam sa anunt ca mi-au scris mail cei de la clinica privata care face nasteri in apa. Cine vrea sa primeasc mailul forwardat, sa-mi scrie PM. Nu l-as pune aici, ca poate se considera reclama. Tot ce pot sa zic este ca sunt conditii VIP si preturi pe masura. Dar! Se poate achita prin rate la banca Destul de amuzant .... nastere pe datorie ....

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

De bine ce m-am bucurat de soare si am mers de parca ar fi ultimile zile de caldura, m-am ales cu o febra musculara la picioare, mai accentuata la piciorul stang de nu mai pot .... Dar vb aceea, cui pe cui se scoate, mai fac ture ca poate ma lasa...

Irina,
stiu ca e frig in Cta de parca vine iarna si bate vantul... Eu vb cu mama zilnic pe messenger si cand mai pun si web cam si vede ce soare e aici.... Dar lasa ca vine si acolo caldura, o sa vedeti voi

Albinutzza,
am vazut ieri fotografiile tale si chiar vroiam sa iti scriu, dar m-am luat cu altele si am uitat, normal
Pai voi ati fost productivi in noaptea nuntii sau in luna de miere, bravo voua

Noi suntem bine, dormim mai mult, nu stiu daca din cauza orei de vara sau de nevoie ...
Maine avem control si suntem foarte nerabdatori, de data asta nu mai vine si sotul ca este dimineata la 10.00 si el e la servici.
Asa ca maine va mai dam si noi stiri despre puiutza noastra, care speram ca tot puiutza este

O saptamana buna si fara probleme,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Neata fetelor!

Nu stiu cum e pe la voi dar in Bucuresti e friiiiiiig. Dupa un we cu vreme frumoasa nu mi-a venit sa cred cand am vazut gheata pe masina de dimineata Ce-o mai fi si cu vremea asta???? ca la mine inteleg ca sunt hormonii de vina.

Cand vroiam si eu sa ma laud ca stau bine cu somnul iar am dat-o in bara M-am trezit azi-noapte la 4 si de atunci m-am foit intr-una pana a venit ora de trezire pt servici. Si abia atunci as fi adormit la loc, bineinteles, ca asa se intampla

Am vazut ca a cam fost liniste pe aici in we. Am profitat si noi de vremea mai frumoasa si ne-am pus pe vizite Aseara am asistat la baita fetitei nasilor mei, care are 6 luni. E o dulceata de copil !!! si cand o vad mi se face asa o poftaaaaaaaa ......... Abia astept sa se nasca si zuza mea

cami si zuza mica din burtica 21s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'NEata fetele,

Am gasit ieri ce cautam.......ufff...gata am scapat si de pofta aia.

Katink..m-ai facut sa ard....iti tin pumnii sa fie bebelina in continuare...stim noi de ce ziceam asta...e obsesia multora ..si sa fie sanatoasa..sa vii cu vesti bune.

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neatza fetele sunt la raport...Am mult de lucru (contab) dar scriu repede si fug la treaba.
Suntem bine...intr-adevar la Bucuresti e destul de rece, dar mie mi-e foarte cald...bebe e foarte activ ca de obicei, trezirea o data cu mine
Katink...intr-adevar noi am fost foarte activi in luna de miere, de fapt atunci s-a si intamplat ...Succes la control...sa fie totul bine

Cam asta e....va pupicesc pe burtici si spor la treaba

Albinutzza 25+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatzaaaaa.......noi suntem inca taare adormiti, nu stiu de ce ca in we am dormit de-am spart ...
Ne simtim bine in general, facem multa miscare la mami la burtik, usoare dureri mai am tot acolo in partea de jos, tot asa cand ma ridic in picioare, daca stau mai mult in picioare insa nu la mers, nu stiu e ciudat. Sper sa fie totul ok. Sapt. vitoare mergem si noi la consult si speram sa ne zica doctorita ca totul e in regula.

Va urez o sapt. linistita, fara batai de cap sau dureri de nici un fel, bebei saltareti si veselie!!!

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai sa va baraii cu intrebari " a la Anis" ...stiti voi ...piticii de pe creier.

Voi mai simtit asa ca niste intepaturi jos..in spre zona pubiana? Sunt asemanatoare cu cele de la implantare.Si daca va dor oasele intre picioare.......sa nu radeti....pe mine ma dor de cateva zile de zici ca as fi stat cracanata non stop. Olalala ce mai descrieri fac si io..Care sunt motivele????

Altceva , pe bebelina o simt cam in fiecare zi, dar diferit ca intensitate, e normal din cauza placentei..asta nu ma ingrijoreaza.Altceva vreau sa stiu, e normal uneori sa o simt cam f jos cand misca si asta a fost cateva zile...e ok? E sarcina prea jos sau se plimba ea?Chiar am simtit vagi dureri asa pe partea aia unde dadea ea cu ce dadea..si era un pic mai tare..

Vad ca azi e prin preajma buricutzului...uf...daca as ajunge mi-as pupa burtica non stop

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput