Mamici de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nannina,
bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare!

Ce multe fete avem maine control!
Eu, Irina, Monica si Irda! Numai vesti bune sa fie maine scrise aici!

Irina,
iti tin pumnii pentru maine sa se vada ce e puiul tau din burtica si sa fie sanatos. Eu am o presimtire ca e fetita, la fel am spus si la Anis si la Irda si s-a adeverit, sper sa nimeresc si la tine

Laura,
scumpa, ai mare grija de tine, mai bine cateva zile libere in pat, relaxata, decat la servici pe scaun. Multa sanatate!

Gabi,
insanatosire grabnica Evei tale.

Noi am fost harnicute azi, am facut o mancare taaare buna (nu spunem ce ca sa nu starnim burticile...) si ne-am mai cumparat floricele de pus in balcon, o sa cada balconul de cate flori avem , dar inca mai e loc si de altele.

Numai bine si pe maine,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, mult succes si tie, te asteptam cu vesti bune!!! Eu sper din tot sufletul sa ai dreptate, sper sa fie fetita... Imi doresc cel mai mult sa fie sanatoasa, conteaza cel mai mult!!!

Cin, parca pana in sapt. 25 trebuie sa se ridice placenta, nu??

Pupici,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut burticilor!

Bafta maine la control la cele care aveti maine.
Si bine ai venit Sorina!.
Va pup,
, 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by BB23

Multumesc Irina, si ca sa fiu modesta, recunosc ca nu este cea mai reusita fotografie....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina19931995/album?.dir=/4fcc

Vai, ce mireasa sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mai stiut preotul ce sa citeasca in biserica?

Andy si 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata,
iata ca m-am intors la treaba. Ma simt mai bine azi, cred ca de vina a fost oboseala, duminica am fost la pescuit si m-am agitat acolo cand tragea pestele, apoi am facut ceva de mancare (nu spun ce ca nu se stie cui fac pofta, poate chiar mie ) si cred ca m-a obosit atata aer si liniste si soare. Important e ca suntem bine; va multumesc tuturor pt grija si sa avem azi rezultate bune de la controale; fetelor va asteptam cu carucioare albastre sau roz, cum o fi, dar sa fie sanatosi.

Gabi sanatate Evei.

In legatura cu activitatile casnice , sa va spun sincer ma bucur ca m-ai sunt fete in situatia mea; ce-am ajuns: sa ma bucur de necazul altuia????????!!!!!!!!!!! oricum e bine sa vad ca nu sunt singura in situatia asta. Va multumesc pentru raspunsuri.

Bun venit Sorina printre noi si sarcina usoara.

Daca am uitat ceva o sa revin.

Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Neata burtici!
Nu v-ati trezit inca sau unele nici nu s-au culcat?
Fetele, cum stati cu mersul la toaleta noaptea? La mine este cumplit pentru ca tre sa ma trezesc de cel putin 2 ori sa fac p...
Burta mea pur si simplu a explodat, nu mai intra in nimik si ma dor tare ligamentele, diafragma, simt ca nu-mi mai incap in piele. Cu Danuta, asa o burta aveam in luna a saptea.
E cumplit!
K20+2

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Neata burtici!
Kulta si eu merg la toaleta noaptea do doua ori.
Bafta celor care mergem astazi la control.
La mine deja am hotarat cu doamna dr cum voi naste - cezariana.

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata, fetelor!

In primul rand bafta la control tuturor fetelor! Va asteptam cu vesti proaspete.

Bun venit pentru Sorina! Te asteptam cu detalii despre bb.

Fetelor, pe mine de cateva zile ma incearca o durere in soldul stang. Vad ca si Luminita se plange cam de acelasi lucru. Initial nu stiam cum sa interpretez ceea ce simt (era o durere vaga), dar ieri, dupa o zi agitata, m-am prins. Seara, deja nu mai puteam sa merg bine. Voi ati mai auzit de asa ceva?

Andy si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata, fetelor..
mor de somn......sunt treaza de la 3.30 ..simt ca-mi plesneste capul..iar nu m-a lasat fi-miu sa dorm...nu stiu ce pozitie sa-mi gasesc sa pot adormi..lui bebe nu-i place sub nici o forma pe vreo parte..e ciudat...dar se simte deosebire intre cand misca ca are el chef si atunci cand misca pt ca nu-i place pozitia in care stau.. singura pozitie acceptata de el e pe spate...cu picioarele intinse... daca-mi pun si mainile pe piept.... am incercat cu perne sub picioare, intre picioare...nimic...si treaza fiind, am inceput sa ma gandesc cum va fii cand se va naste...atunci voi putea dormi mai bine??
Of...parca trimestrul al doilea trebuia sa fie cel mai lipsit de probleme, dar vad ca somn nu, sex nu, oasele ma dor...toate ma dor... ma vait ca o baba...dar ce sa fac? cred ca voi ma intelegeti..
Nicoleta (23s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

'Neata, fetelor!

In primul rand bafta la control tuturor fetelor! Va asteptam cu vesti proaspete.

Bun venit pentru Sorina! Te asteptam cu detalii despre bb.

Fetelor, pe mine de cateva zile ma incearca o durere in soldul stang. Vad ca si Luminita se plange cam de acelasi lucru. Initial nu stiam cum sa interpretez ceea ce simt (era o durere vaga), dar ieri, dupa o zi agitata, m-am prins. Seara, deja nu mai puteam sa merg bine. Voi ati mai auzit de asa ceva?

Andy si 23+

Si la mine a inceput durerea usor-usor, iar acum de vreo 2 zile am momente in care ma doare rau. Daca ar fi ceva normal, nu m-as plange, dar mi-e teama sa nu patesc ceva.

Luminita
22 saptamani

Mergi la inceput