Buna dimineata!
Nici noi nu am dormit prea bine, m-am tot foit si mandra mea m-a tot ciocanit cand pe o parte cand pe alta
, doar poate la pranz sa furam un pui de somn...
Noaptea ma trezesc de 2-3 ori pentru la baie... dar cum va spuneam, m-am obisnuit ca adorm imediat cum ma urc in pat...
La ora 10.00 avem control, asa ca va scriu dupa ce ma intorc cum a fost.
Multa sanatate la burtici si succes la control!
Numai bine,
Katink
cu dulcineea mea 22sapt + 6zile
cin nu iti face griji ca si eu am nopti in care nu imi gasesc locul, iar cand il gasesc, trebuie sa ma ridic sa merg la baie
.Ma gandesc insa ca baietelul meu poate sta mai incomod decat mine si imi mai trece supararea.
Katink asteptam vesti bune de la tine despre bebe.
Luminita
22 saptamani
Neata, burtici!
Am fost in concediu o sapt - simteam nevoia sa ma odihnesc. N-am citit ce-ati mai scris pana acum, o sa incerc sa recuperez. La toaleta si eu ma duc de 2 ori/ noapte si in ultimul timp nu mai dorm bine. Azi m-am trezit la 4.30 si am stat de vorba cu puiu ca nu ma mai lua somnul. Am aflat ca o cunostiinta a pierdut sarcina in 5 luni, cum suntem noi si m-am speriat, cica i s-a deschis colul! E ca un babau colul asta pt. mine! Acum ma supara spatele, mai bine zis noada - scuzati limbajul dar nu stiu cum sa-i spun - cat am stat acasa mai mult la orizontala ma simteam super, ieri cand am ajuns acasa am avut contractii si dureri de mijloc urate de tot. Dimineata m-am trezit ok. Maine mergem la eco si apoi la dr.
Zina
CONTINUAREA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46617
AniS
si bebelina mea dulce 22+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Imi pare bine sa ma aflu printre voi.....si ca in cele din urma am reusit sa ne descurcam ....Sarcina usoara tuturor gravidutzelor!!!