Mamici de iulie-august 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
cin spune:
Neata fetelor, chiar daca-i pranz, am ramas setata pe dimineata, poate pt ca inca mai dorm...dar e de inteles dupa 3 nopti de mangaiat burtica, pt ca bebelu' meu a inceput sa faca figuri...n-o mai lasa pe mami sa doarma cum ii place ei (adica pe parti)..se potoleste din lovit (dar loveste cu sete) abia cand ma intorc cu fata in sus si cu picioarele intinse..ori eu in pozitia asta nu pot nici sa stau, darmite sa dorm.. Nu prea inteleg ce nu-i convine...ca doar loc ar trebui sa aiba, dar asta e...nu ma lasa sa stau nici picior peste picior..
Referitor la ligamente... eu ma vait de dureri de multa vreme (as zice chiar ca simt cum ma arde) ...oricum...am inceput sa merg ca o ratza.. si sa arat ca o ratza...cu burtica inainte (incepe sa fie evidenta)
In rest...am avut un week-end tare agitat, am plecat in graba in provincie vineri seara pt ca bunicul sotului meu e grav bolnav (acum e in operatie si speram sa reuseasca)
Nicoleta (23s+)
BB23 spune:
Multumesc Irina, si ca sa fiu modesta, recunosc ca nu este cea mai reusita fotografie....dar acum..el s-a mai implinit cu aproape 10 kg, iar eu.....acum....tot cam cu 10...iar in fotografie aveam...55-56kg...in luna de miere si concedii am mai pus vreo 3-4 kg, le-am dat jos,iar in ultimul am pus, am ajuns la aproape 60 iar de dat...n-am mai apucat....
Oricum a fost un .....final cu puta...
KULTA spune:
Buna fetele,
Ieri s-a terminat saptamina 20, deci am trecut de mijlocul sarcinii, nu? Uraa!!!!!!!!!
Nannina, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si fara probleme iti dorim.
Fetele, eu la prima sarcina, am avut un libidou cit casa iar acum...........mai e putin si fac
de doua ori pe luna. E cumplit de frustrant nu numai pentru sot dar pentru mine. Asta e, va trece. Poate si din cauza ca avem mama la noi de vreo 2 luni si Danuta doarme cu noi...Sper ca va fi bine, e important ca sotii sa inteleaga.
K20+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
acusor spune:
Buna fetele!
Maine termin si eu saptamana 20! A inceput si la mine sa creasca burtica lui bebe ca pana acum a fost doar a mea
!
Pe messenger n-apuc sa vorbesc cu voi ca am de lucru.
Vroiam sa va intreb ceva. A facut careva analize la Cantacuzino? Mai precis, Listeria?
Sotul tocmai mi-a luat rezultatul si e negativ. Intrebarea e ce inseamna? Negativ, ca n-am listeria sau negativ ca n-am anticorpi si pot oricand sa fac?
acusor 19 sapt+
gabirus spune:
Buna fetele!
Noi sambata am fost la iarba verde si gratare. A fost super, doar ca a racita Eva si acuma ne luptam cu o tuse urata. De asta am si chiulit de pe forum. Am avut de rasfatat o copila bolnavioara. Dar deja se vede ca si-a luat-o in cap ...
copii astia sunt asa de parsivi cateodata, o sa vedeti voi ![]()
Eu abia astept sa ajung la 28 sapt. de cand se zice ca daca se naste bebele are sanse bune de supravietuire. Pe mine tare ma streseaza o nastere prematura ... Nu stiu de ce. La prima sarcina nu mi-am pus deloc problema.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
KULTA spune:
Gabi, draga, stiiiiiiiiiiiiu cum e sa te santajeze copilul. Sunt tare smecheri si pprofita de toate slabiciunile noastre dar sunt tare dragalasi, nu?
Scoate-ti din cap gindurile la nasterea prematura pentru ca nu Doamne fereste sa se adevereasca, prin autosugestie. Spune-ti ca va fi bine. Eu la prima sarcina am stiut cu mult tim pinainte ca voi naste inainte de termen, am simtit.
Sanatate
K20+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Ioana75 spune:
acusor, listeria negativ inseamna ca nu o ai acum. Din cite stiu eu, nu exista anticorpi pentru listeria, deci poate sa recidiveze oricind. Esti o norocoasa ca n-ai listeria
.
Ioana
cin spune:
Iar e tare liniste pe aici...dorm burticile??
Eu desi initial ziceam ca voi veni la munca pana in iunie inclusiv, deja ma gandesc ca luna mai sa fie ultima...deja m-am plictisit de munca, dar sunt convinsa ca acasa va fi si mai rau, fara activitate..
Ma tot gandesc...diagnosticul de "placenta praevia" cand e corect? adica incepand cu ce saptamana sa-mi fac probleme? ca deja nu mai am rabdare, desi nu stiu daca nu cumva varianta cezarienei e cea mai buna, indiferent de situatie...voi v-ati hotarat cum sa nasteti?
Nicoleta (23s)
lulu75 spune:
Pe mine ma doare piciorul stang. Simt durerea pe la jumatatea fesei si ma doare mai ales cand stau in pat. In rest sunt bine. Bebe misca de zor si mi-e tare drag de el.
Luminita
22 saptamani
irinabungau spune:
Fetele mele dragi,
in primul rand vreau sa-i urez Sorinei bun venit printre noi, sarcina usoara si cat mai putine probleme. Sorina, mesajele tale apar pe undeva pe la pag 7 cred, am vazut ca s-au postat cu intarziere din cauza ca esti un membru nou si trebuie verificate mesajele de un moderator inainte de toate... Ca sa fii trecuta pe listuta , da-i un PM lui Anis cu datele tale:UM si DPN, ok??
Boga draga, vorbesti despre lapte... eu il astept pe undeva prin ultima luna - eu sper sa vina inainte de a apare bebe ca sa fiu linistita ca nu am canalele infundate. Pana atunci... vad ca stau ok, nu m-am trezit inca patata...
Desi, sincera sa fiu nu mi-ar displace sa vad cum curge... asta m-ar linisti foarte mult, pentru ca as stii ca are bebe de unde sa pape...
Laura sper sa te simti mai bine dupa ce te relaxezi putin acasa in patutul tau... Ai grija de tine!!!
Alina, pai atunci pune si tu ceva poze mai recente!!!! Poze cu burtica nu ai?
Fetelor, am vazut astazi un patutz de mi-a venit sa il cumpar pe loc!!!! Este din cadru metalic, acoperit cu o panza si o salteluta bleu tare dulcica, cu baldachin, patutul este extensibil si se face si balansoar pentru bebe ... Pretul nu-i foarte mare, este 6 milioane, dar eu zic ca merita!!! Vanzatoarea de acolo zicea ca au avut si pe roz, si pe bleumarin, asa ca... pana la urma cred ca acela va fi patutul pentru bebe al meu... Oricum, mai trec pe acolo dupa ce vin de la Baby expo, sa vedem ce au acolo ianinte de toate...
Kulta, da, am trecut de jumatatea sarcinii!!!! Dar gandeste-te ca avem inca pe atat si vine partea mai grea... ![]()
Dar ce-ti povestesc eu tie, tu stii asta deja! Ai experienta...![]()
Va pup dulce burtici,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau