Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

NicoletaB, acelea sunt niste paturi simple ,care doar incalzesc ,nu poti regla temperatura sau timpul ,sunt fff subtiri si le gasesti si in Metro ,Cora ,etc. , si s-ar putea sa ai mari surprize ,dupa cateva folosire (au fost cazuri char dupa prima !) sa se strice.
O patura electrica profesionala ,mai exact o Termocuverta costa mult mai mult!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vreau sa incep si eu ca nu mai merge, dar as cauta un salon mai pe langa Gara de Nord.
Pana acum am gasit Bellissima, e pe 1 Mai, nu foarte departe de mine, dar nu stiu cat de bun e. A fost cineva acolo? Preturile cum sunt?

Vad ca multa lume recomanda Vacuum. Fast slim in ce consta? Ma gandeam sa fac o combinatie de electrostimulare, fast slim si vacuum.
Vreau sa scap si de cm si de celulita, ca tare pacatoasa e.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu m-am apucat de vacuum si impachetari cu parafina. Eu ma invinetesc dupa fiecare sedinta, asa e normal? Voi patiti la fel? Eu ma simt mult mai bine (a se citi usoara) dupa o astfel de sedinta de masaj ... dar ma doare de fiecare data destul de mult.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lgireada

Si eu m-am apucat de vacuum si impachetari cu parafina. Eu ma invinetesc dupa fiecare sedinta, asa e normal? Voi patiti la fel? Eu ma simt mult mai bine (a se citi usoara) dupa o astfel de sedinta de masaj ... dar ma doare de fiecare data destul de mult.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Rezultate ai? Ma refer la cm sau kg in minus.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Liliana, nu stiu unde faci tu tratamentul de te doare si te invinetesti...
eu am fost pentru prima oara vineri la www.deea-center.ro
am facut electrostimulare si body vacuum si mi-a placut. nu m-a durut, nu m-am invinetit.
mi-am ales pachetul 10 sedinte electro si 10 vacuum care ma costa 4 milioane.
daca accesati pagina de net o sa gasiti si descrierea aparatelor si preturile.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Am ales SlimArt si am fost deja sambata.
La vacuum m-a durut ceva la inceput, dar cred ca e normal. Dupa sedinta de vacuum am facut electrostimulare si nu m-am invinetit sau altele.
Sa vedem mai departe.
Eu am ales pachetul de 12 electro + 10 vacuum + 5 bonus presoslim= 5,5 mil.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am venit de la a doua sedinta. Mama ce m-a durut la vacum, dar si intensitatea a fost mai mare.
Probabil ca celulita mea e mai profunda, mama ei ca o si bat, dar in primele minute doare crunt, iar cand ma obisnuiesc si eu trebuie sa schimbe piciorul.
Oricum, e cea mai buna metoda de combare a celulitei, asa ca rezist ca vreau sa scap.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deladitza spune:

Bun fetelor dragelor,
Va rog sa imi spuneti daca doare electrostimularea. As vrea si eu sa incerc dar imi e frica de durere. Acum cativa ani am incercat sa folosesc niste electrozi acasa dar am ramas cu o teama - fie nu am stiut cum sa ii pozitionez fie ... oricum nu suportam intensitatea mai mare parca pisca tot timpul
Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

Buna

Este o diferenta foarte mare intre electrostimulatoarele de care vorbesti tu si cele profesionale.
Nu-ti fie teama, electrostimularea nu doare. Mare atentie la modul in care sunt asezati electrozii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MonicaS

Buna

Este o diferenta foarte mare intre electrostimulatoarele de care vorbesti tu si cele profesionale.
Nu-ti fie teama, electrostimularea nu doare. Mare atentie la modul in care sunt asezati electrozii.

Monica, multumim de sfaturi. Inteleg ca lucrezi in domeniu? Poate ne mai zici cate ceva.

La ce te referi sa fim atente cum sunt asezati electrozii?

Monica S.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput