Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Nicoleta,
firma Contrast se afla pe strada Mamulari nr. 2, acolo au si magazin
(sunt furnizori de produse profesionale pt toate cabinetele si saloanele)
da cautare pe google "contrast impex srl"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

saru'mana
vreau sa-mi cumpara paragyl, ca-i mai convenabil decat 700.000 sedinta la salon, si aici am de 10 tratamente la aproape acelasi pret

Mergi la inceput

la un calcul usor pt: patura electrica, peeling corporal, crema termosudatie, crema antivergeturi, paragil ajung la 7.000.000 exact cat 10 sedinte si mai raman si cu patura pt a o lua de acasa.
nu mai pierd timpul pe drumuri, nici nu mai stau dezbracata in fata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

NicoletaB, o patura electrica (termocuverta) cu reglarea temperaturii si a timpului costa intre 600-1500 euro /fara TVA!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Buna Loreena am si eu o intrebare cat costa o sedinta de electrostimulare . Sau cat costa un pachet pentru slabit?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

pe mine 12 sedinte de electrostimulare si 6 sedinte de impachetari cu ciocolata ma costa 7 mil

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

lulu pe site-ul lor patura e vreo 3.5 - 3.7 milioane

Sau mai era un 0 in plus, nu cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by Loreena

pe mine 12 sedinte de electrostimulare si 6 sedinte de impachetari cu ciocolata ma costa 7 mil

Poze cu toata Familia

Eu am tot citit de impachetarile cu ciocolata dar sincer nu-mi inspira incredere, cred ca e mai mult o moda decat o metoda care sa ajute la ceva. Poate gresesc eu, cred ca am si probleme in a asocia ciocolata cu slabirea sau cu lupta impotriva celulitei mai ales cand stiu ca e una dintre cauzele "cojii de portocala".

In plus si pretul e cam mare. Nu stiu cat costa numai electrostimularea pentru ca nu ai dat preturile separat, probabil ti-ai luat un "pachet".

Adix27, un abon de 11 sed de electrostimulare acolo unde merg eu este 195 RON.
Acum au o oferta cu 12 sed de electrostimulare la tunel cu infrarosii si 12 sedinte de vacuum cu 630 RON dar eu de-abia am terminat un tratament intensiv si o sa plec in concediu asa ca nu ma mai apuc de inca unul pana nu ma intorc si nu ma redresez financiar dupa vacanta, ca intotdeauna spun ca nu o sa cheltuiesc ca disperata si niciodata nu se intampla asa.
Sper sa tina oferta mai mult ca nu cred ca apuc sa ma duc din nou pana la sfarsitul lui august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by teo1970

gata, Anca, am reusit, nu stiu ce se intimpla, ca si inainte intram pe adresa scrisa de tine, adica accesam adresa direct din mesajul tau ... cine stie, in fine ...

zi-mi si mie, te rog, ceva despre vacuum; stiu ca are contraindicatii,
parca ziceai ca ai facut, nu ?!

multumesc mult !

Am facut vacuum, cred ca e singurul tratament la care n-as renunta, in rest le-am cam incercat pe toate, fiecare in parte e bun la ceva dar la nici unul n-am avut rezultate asa de spectaculoase ca la vacuum. Chiar se vad progrese de la o sedinta la alta.

Contraindicatii am inteles ca nu sint mai multe decat la masajul anticelulitic pentru ca de fapt e tot un masaj numai ca mult mai profund.
Fragilitatea vasculara si varicele sint principala contraindicatie, eu nu am asa ceva dar pentru cine are vase de sange sparte nu e indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

sa stiti ca eu dupa 7 sedinte sunt multumita de rezultate......la mine a avut efect

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput