Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Loreena,
cine face crema asta REDUCELL THERMO ?
e de la Contrast cumva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

pe eticheta scrie Contrast impex srl - probabil importatorul si pe ea scrie ca e fabricata de XIMART S.A - SPANIA

azi si maine fac pauza ca mi-a venit menstruatia..apropo voi ati facut electrostimulare cand erati la ciclu?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna fetele,
Mi-am cumparat si eu un aparat pentru electrostimulare de doua saptamani. L-am folosit in fiecare zi in special la burtik ca acolo sunt straturi de grasime.
Ce sa va spun, cantarul arata cu 1 kg in minus desi nu am tinut dieta si parca burtika nu mai e asa lasata. O sa revin cu amanunte peste doua saptamani, sper sa functioneze!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Loreena,

da, stiu crema; e f. buna, eu am folosit din aia roz; chiar maine-poimaine am sa mai primesc o cutie

eu am facut electro la ciclu, doar masaj anticel. si termo nu

Mergi la inceput

crema de la Contrast (Thermo Reducell - cea roz pt celulita) costa tot 570,000 in magazin la ei

Anca2207,
nu pot nicicum sa intru pe site la Body Temple

(desi risc sa par snoaba sau mai stiu eu cum, ma gindesc si io : ce draq de salon e asta care nu are nici macar un site accesibil pe care sa vezi o adresa, un nr de tel, serviciile oferite si preturile ?) - am dat inclusiv cautare pe google, salonul apare, datr site-ul lor nu poate fi accesat

Anca, deci salonu' asta mai exista ? ; imi dai un nr de tel. ? mai au vaccum, masaj anticelulitic ... ?

multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by teo1970

crema de la Contrast (Thermo Reducell - cea roz pt celulita) costa tot 570,000 in magazin la ei

Anca2207,
nu pot nicicum sa intru pe site la Body Temple

(desi risc sa par snoaba sau mai stiu eu cum, ma gindesc si io : ce draq de salon e asta care nu are nici macar un site accesibil pe care sa vezi o adresa, un nr de tel, serviciile oferite si preturile ?) - am dat inclusiv cautare pe google, salonul apare, datr site-ul lor nu poate fi accesat

Anca, deci salonu' asta mai exista ? ; imi dai un nr de tel. ? mai au vaccum, masaj anticelulitic ... ?

multumesc mult !

Nu stiu cum de n-ai reusit, poate n-ai scris corect, mie imi intra din prima.
Iar pe google daca dai cautare cu body temple si selectezi "pagini din Romania" n-ai cum sa nu-l gasesti.
Daca ai dat cautare fara sa selectezi romania te-o fi dus in balarii...

De existat exista, ca am fost eu saptamana asta si nu dadeau semne ca l-ar inchide.....
da clik aici www.bodytemple.ro si te duce direct, am verificat acum si merge , eu intru saptamanal ca mi-e mai comod sa-mi fac programarile on-line ca-mi vine email de confirmare si asa nu le uit.
Daca nu merge de la tine ce sa-ti zic, sigur ai si alte optiuni, da-i tot pe google search cu remodelare si gasesti zeci (da' si aici selecteaza tot Romania ca iar iti spune ca nu exista).

PS. am facut modificarile ca am mancat o gramada de litere, de la dieta mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

De luni incep si eu electrostimularea. M-a programat o prietena si ea dupa doua sedinte e multumita. Din cate am inteles i se face electro si apoi o da cu crema care i-o intinde cu ajutorul unui aparat la curent. Asa mi-a explicat ea. Stiti voi cumva despre ce e vorba?
As mai avea o intrebare. Cum e recomandat sa se faca electro zilnic, din 2 in 2 zile? Sa stiu cum sa-mi fac programarile mai departe. Eu stiu ca masajul e rec. din 2 in 2 zile. Problema mea e in zona coapselor. Partea superioara a piciorului arata oribil. Ce-i drept am facut acum o luna jumate un tratament cu hormoni si cred ca din cauza asta a luat-o razna celulita la mine pe picioare.
Am inteles ca e rec. sa se tina in aceasta perioada si o dieta. Eu m-am gandit la aceea in care in fiecare zi mananci un anumit tip de aliment.
Ah, si inca ceva, din ce stiti voi, eu am aripioare inestetice, oare ar avea mai mare efectul vacumul in aceea zona exterioara a coapsei?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu am facut si una dupa alta sedintele, dar de fiecare data a aranjat altfel electrozii, are niste scheme si au fost si tipuri diferite de programe.ultimele 2 au fost mai usoare de tonifiere.....eu saptamana asta cat am fost pe ciclu nu am mai facut; ma duc saptamana viitoare.........si cred ca renunt la masajul pentru burtica sa nu imi ramana vanatai ca sambata plec la mare

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

gata, Anca, am reusit, nu stiu ce se intimpla, ca si inainte intram pe adresa scrisa de tine, adica accesam adresa direct din mesajul tau ... cine stie, in fine ...

zi-mi si mie, te rog, ceva despre vacuum; stiu ca are contraindicatii,
parca ziceai ca ai facut, nu ?!

multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

loreena, de unde ai cumparat crema? ca ma chinui sa gasesc ceva pe net si nimic

Mergi la inceput