Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Loreena

eu merg la mine in zona in Colentina

adica unde mai exact ?

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

am facut si eu 12 sedinte electro + 4 termosauna.
dupa primele 8 slabisem la coapse 5cm si la talie doar 2cm. insa la burta nici unul. chia eram suparata pe fetele alea ca nu masoara si burta ca pe mine acolo ma interesa nu talia.
desi eu pe picioare imi dadeam intensitati 1/4 iar pe burta si fese 3/4.
am facut de 3 ori / sapt. de 2 ori doar electro si 1 data electro+termo. ca eu termo nu prea suport.

cand am vazut ca nu sunt rezultate spectaculoase si se apropie concediul la mare, m-am apucat si de dieta daneza de 13 zile. de la care am slabit 4kg.

in final desi n-am avut timp sa ma masor, mi se facuse abdomenul super plat eram f incantata. imi veneau hainele de dinainte de a ramane insarcinata.
eu cred ca la mine s-au dus mai greu de pe burta si pt ca erau muschii cam atrofiati de la sarcina.

oricum am ajuns la concluziile urmatoare:
1) electro mai mult tonifiaza muschii si elimina celulita si-ti da un tonus bun
2) termosauna mai mult slabeste
3) daca vrei rezultate bune este bine sa tii cat de cat si o dieta pe care sa o continui pe termen lung
4) tehnicile astea sunt bune doar pe termen scurt insa apoi trebuie continuat cu miscare pt intretinere

eu dupa am fost la mare unde nu am mancat exagerat insa am baut ceva bere si s-au pus 2kg inapoi. si parca si abdomenul nu mai e asa de plat ca dupa dieta desi vad ca blugii imi cam cad de pe mine.

eu acum vreau sa continui cu abdomene la greu, niste sedinte de masaj, si parca m-ar incanta si niste infraterapie pt ca am ramas cu niste dureri de solduri dupa nastere si am si o sinuzita cronica.

mamica de maria, 10 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

in Colentina Dna Ghica - Kiki Style Salon

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Loreena,
multumesc !

poti sa-mi zici 2 vorbe despre el ?
tu esti multumita ?
ai facut masaj acolo ? manichiura ?
niste preturi (orientativ) ?

si, de fapt, unde-i "Colentina nr. 51" - adresa asta e pe google -? (fata de magazinul Bucur Obor) ?

multumesc inca o data !

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

este in dna ghica nu la bucur si sincer habar nu am ce numar e acolo; mi-am facut o singura data manichiura si pedichiura acolo; cam 200 si ceva de mii; masaj nu am facut, decat in cadrul tratamentului putin la burta si a durut si acum am si vanatai (am inteles ca asa se face) si acum ma dau cu crema diclofenac ca nu prea mai suport masajul in zona respectiva

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Azi am fost la cea de-a 4-a sedinta de elctrostimulare; azi a fost alt program, de tonifiere, mai usor, adica nu asa solicitant (primele au fost de slabit); am inteles ca alterneaza programele de slabire, tonifiere, drenaj limfatic...; azi am rezistat la masajul anticelulitic la burtica si mi-am luat si crema sa ma pot da acasa.....se numeste REDUCELL THERMO - emulsie termoactiva multifazica cu liposomi de cafeina si cu aminofilina; pentru efectlipolitic termal, stimuleaza eliminarea lichidelor si reduce retentia de grasime; imbunatateste microcirculatia in zonele cu celulita
a folosit cineva crema asta???

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

M-am hotarat sa merg la Bodyshape si as fi curioasa daca a mai fost cineva la ei.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Loreena ,crema este fantastica ,este fffff buna.
In aceasi gama exista si crema antivergeturi ,la fel de buna!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Fetele, am si eu o intrebare: am facut, mai mult intamplator, o sedinta de electrostimulare si in noaptea urmatoare am patit o chestie care mi s-a parut tare ciudata: am avut o durere teribila la un genunchi (cu care simt oarecum ca ceva nu e in regula, dar nu m-a durut niciodata atat de tare), iar restul piciorului - si celalalt picior - m-au cam durut si ele. Stiti ceva, daca tensiunea electrica antreneaza vreo durere de oase de felul asta ? Subliniez ca nu era durere de muschi, ci de oase !

Tx

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by nuschu

Fetele, am si eu o intrebare: am facut, mai mult intamplator, o sedinta de electrostimulare si in noaptea urmatoare am patit o chestie care mi s-a parut tare ciudata: am avut o durere teribila la un genunchi (cu care simt oarecum ca ceva nu e in regula, dar nu m-a durut niciodata atat de tare), iar restul piciorului - si celalalt picior - m-au cam durut si ele. Stiti ceva, daca tensiunea electrica antreneaza vreo durere de oase de felul asta ? Subliniez ca nu era durere de muschi, ci de oase !

Tx

Pisica, zambind

Cred ca nu ti-au fost montati corect electrozii si ti-au solicitat cumva articulatiile. In mod normal nu trebuie sa simti nimic, eventual o usoara febra musculara.

Mergi la inceput