Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?
Raspunsuri - Pagina 13
catrinik spune:
Eu am o prietena care s-a ingrasat ...bine de tot. De ceva vreme merge la electrostimulare si a slabit vizibil.
oana_s spune:
quote:
Originally posted by anca2207quote:
Originally posted by oana_s
Fetelor, as vrea sa merg si eu la vacuum, la BODYTEMPLE...ca e aproape de serviciu.
Poate sa-mi dea cineva detalii (noi)? Adik..cum se poarta cu tine, cat dureaza sedinta, ce preturi mai au?
Multumesc.
Oana si Mara 11.08.2004
Oana,
de obicei au oferta completa de preturi pe site.
Mie mi-a placut cum se poarta, sedinta dureaza 30 min dar asta e de fapt timpul efectiv cit functioneaza aparatul, cam 40-45 min. stai.
Poate ne vedem pe-acolo...
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
Eu o sa incep undeva, dupa 24 iunie.
As vrea 10 sedinte, dar intensiv...adica in 2 saptamani...crezi ca e posibil sa ma programeze in fiecare zi?
Oana si Mara 11.08.2004
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by oana_squote:
Originally posted by anca2207quote:
Originally posted by oana_s
Fetelor, as vrea sa merg si eu la vacuum, la BODYTEMPLE...ca e aproape de serviciu.
Poate sa-mi dea cineva detalii (noi)? Adik..cum se poarta cu tine, cat dureaza sedinta, ce preturi mai au?
Multumesc.
Oana si Mara 11.08.2004
Oana,
de obicei au oferta completa de preturi pe site.
Mie mi-a placut cum se poarta, sedinta dureaza 30 min dar asta e de fapt timpul efectiv cit functioneaza aparatul, cam 40-45 min. stai.
Poate ne vedem pe-acolo...
Eu o sa incep undeva, dupa 24 iunie.
As vrea 10 sedinte, dar intensiv...adica in 2 saptamani...crezi ca e posibil sa ma programeze in fiecare zi?
Oana si Mara 11.08.2004
De ce sa nu poata? Eu stiu ca doar la impachetari nu e voie sa faci in fiecare zi, din cauza ca te poti deshidrata/demineraliza.
Singura chestie e sa gasesti loc pentru programari in fiecare zi, mai ales daca te duci dupa 17.00. Cel mai bine ar fi sa-ti faci toate programarile de la inceput.
oana_s spune:
quote:
Originally posted by anca2207
De ce sa nu poata? Eu stiu ca doar la impachetari nu e voie sa faci in fiecare zi, din cauza ca te poti deshidrata/demineraliza.
Singura chestie e sa gasesti loc pentru programari in fiecare zi, mai ales daca te duci dupa 17.00. Cel mai bine ar fi sa-ti faci toate programarile de la inceput.
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
O sa ma programez in pauza dee masa...deci pe la 12-13 (de-aia intrebam cat dureaza).
Multumesc mult pt detalii!

P.S. Ai fost multumita? Se va vedea ceva dupa 10 sedinte (ca plec la mare)?
Oana si Mara 11.08.2004
anca2207 spune:
Oana,
Eu cred ca o sa se vada. Depinde si de intensitatea pe care o suporti, o sa ti-o creasca progresiv, de la o sedinta la alta.
Eu nu m-am invinetit deloc, la primele doua sedinte mi s-au inrosit un pic porii dar mi-a trecut repede, dar am vazut tipe care au facut vanatai mititele dupa primele sedinte. Cred ca depinde foarte mult de tipul de piele, daca ai vase sparte sau la suprafata, etc. Oricum, mai ales pentru ca pleci la mare sa fii atenta la chestia asta iar in caz ca iti apar vanatai sa ai un tub de Lasonil in casa, sa te masezi pe locurile afectate ca sa-ti dispara vanataile.
Dar poate n-o sa faci nici tu....
Anca
Helenutza23 spune:
anca2207 nu mi-a trecut piticul dar s-a facut mai mic (asta apropo de subiectul deschis de mine).
m-am hotarat sa iau 5 sedinte de impachetari cu fango + 10 de vacuum la www.bodyshape.ro. sper sa fie ok salonul. eu am facut la un mom dat electrostim dar din 10 sedinte nu am fcaut decat vreo 6-7 ca nu vedeam rez si nu m-am mai dus.
as fi luat acum parafango dar nu are la salonul asta decat cu fango. nu stiu care e diferenta (parafango = fango + parafine, nu?) in rezultate. am vazut ca e o dif de pret la alte saloane, parafangoo fiind cu vreo 200 mii mai scump!!!
ma mai gandesc, mi-e teama ca nu voi avea rezultate si o sa ma oftic pt ca e muuult mai scump decat electrostim.
Loreena spune:
buna,
eu de ieri am inceput sedintele de electrostimulare si impachetari cu ciocolata; per total sunt 12 de electrostimulare si 6 de ciocolata
sunt tare curioasa ce efecte vor avea.....tipa de acolo mi-a recomandat regimul atkins si sa iau fibre pastile cate 4 pe zi
ce stiti despre impachetarile cu ciocolata si fibre?
Poze cu toata Familia
andreeacc spune:
Astazi merg la a 3-a sedinta de electrostimulare, insa problema mea este ca nu suport o intensitate f mare, abia ajung la 5 , ceea ce inseamna jumatate.Sper sa ma obisnuiesc pe parcurs, pentru ca asa am senzatia ca dau banii de pomana.Mie procedura in sine imi place, simt cum se contracta musculatura, dar nu ma astept sa pierd centrimetrii dupa fiecare sedinta.
In paralel fac si parargil plus gimanstica si dieta, sa vedem daca toate astea la un loc m-or ajuta.
Va tin la curent.
Andreea
teo1970 spune:
Loreena,
la ce salon mergi ?
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Loreena spune:
eu merg la mine in zona in Colentina
eu suport destul de bine intensitatea mai mare.mai greu e pana ma obisnuiesc; ieri mi-a facut si masaj cu crema anticelulitica la burta si doareeeee....si acum ma doare si am si febra musculara un pic la picioare de la electrostimulare
apropo m-am uitat si aparatul este marca ultratone ..pro 20
Poze cu toata Familia