Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

Buna

Va ajut cu cea mai mare placere.

Electrozii trebuiesc asezati pe capete de muschi, dupa o schema bine stabilita, si nu doar asa sa fie simetric. Se intampla ca uneori, daca persoana care monteaza electrozii nu are cunostinele necesare, sa va prinda sciaticul, iar dvs sa nu mai fiti capabile sa va miscati cateva zile de durere de spate.
Un alt aspect ar fi ca in cazul in care electrozii nu v-au fost montati corespunzator, rezultatele dvs sa lase de dorit.
Pentru rezultate optime va recomand sa optati pentru un tratament mai complex alcatuit din impachetari calde sau reci, masaj sau vacuum. In paralel tineti si o dieta usoara.
Cand alegeti sa urmati un tratament intr-un salon de gen, va recomand sa intrebati ce produse profesionale folosesc. Conteaza foarte mult si acest aspect.
daca mai aveti si alte intrebari, va stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Foarte interesant.
Pentru cineva care vrea sa slabeasca dar si sa scape de celulita, ce pachet recomanzi?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

pentru cineva care vrea sa slabeasca si sa scape de celulita..eu as recomanda un pachet care sa cuprinda aproximativ 10 sed. electrostimulare cu 10 impachetari fango, 10 sed. vacuum sau masaj anticelulitic urmat de tratament cu ultrasunete.
Contrandicatii:

epilepsie, sarcina, boli cardiace, tija metalica, boli de piele, leziuni dermatice, hipertiroidie, menstruatie, boli febrile, interventii chirurgicale recente, varice, fragilitate capilara.daca aveti varice sau fragilitate capilara nu este indicat sa faceti vacuum sau masaj anticelulitic. De asemenea daca aveti varice este indicat sa nu faceti impachetari la cald.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MonicaS

pentru cineva care vrea sa slabeasca si sa scape de celulita..eu as recomanda un pachet care sa cuprinda aproximativ 10 sed. electrostimulare cu 10 impachetari fango, 10 sed. vacuum sau masaj anticelulitic urmat de tratament cu ultrasunete.
Contrandicatii:

epilepsie, sarcina, boli cardiace, tija metalica, boli de piele, leziuni dermatice, hipertiroidie, menstruatie, boli febrile, interventii chirurgicale recente, varice, fragilitate capilara.daca aveti varice sau fragilitate capilara nu este indicat sa faceti vacuum sau masaj anticelulitic. De asemenea daca aveti varice este indicat sa nu faceti impachetari la cald.

Monica S.

Am inteles, dar cam cat ar costa pachetul asta?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Pretul variaza de la salon la salon. depinde de ce produse profesionale foloseste fiecare salon in parte.
Intrati pe siteurile saloanelor si faceti o comparatie.
Undeva pe acest topic este o lista cu saloanele din bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ramonika, eu merg la Club D, dar am rezultate, la inceput (primele 5 sedinte) m-am invinetit si ma gandeam ca niciodata nu ma voi putea acomoda cu durerea. Dar am depasit momentul.
Monica, eu cred ca am un inceput de varice, ar trebui sa nu continui cu aceste sedinte? Ma simt totusi extraordinar dupa ele. Si am si rezultate frumoase.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Salutare,
am fost si eu o sedinta, azi e a doua la electrostimulare.

M-a durut putin pana m-am obisnuit cu senzatia noua...oricum cand am plecat de acolo deja aveam senzatia ca sunt mai ' mica' :))
Ce ma deranjat pe mine mai tare - in dreptul stomacului si in dreptul ficatului - azi am sa spun sa imi mute electrozii in alta parte..
Am luat 10 sedinta a cate 30 min.
Eu as vrea si la brate sa fac insa am inteles ca e mult mai dureros.

Monica pentru recomandari.

Mergi la inceput

Unde merg eu sedinta este de 45 de minute, atat la vaccum cat si la electrostimulare.
Vacuumul ma doare rau in primele 5 minute, e groaznic, dar dupa aceea e ok, iar electrostimularea nu ma doare. E o senzatie mai aiurea, mai ales cand dai la o intensitate mai mare, dar nu e durere, si nici nu suporta comparatie cu durerea pe care o am la vacuum.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Ramonika, eu merg la Club D, dar am rezultate, la inceput (primele 5 sedinte) m-am invinetit si ma gandeam ca niciodata nu ma voi putea acomoda cu durerea. Dar am depasit momentul.

unde e Club D? ce alte centre din Iasi mai stii?
eu merg la Deea center. in general is multumita, dar deja aproape is la jumate din sedinte si nu prea vad cine stie ce schimbari la corp
aici sedinta de vacuum tine 25 de minute si nu ma doare.
de fapt tanti aia poate sa dea aparatul la ce intensitate doreste, dar ea zice ca daca doare, trebuie sa dea mai incet, ca sa nu se invineteasca pielea. ea a mai zis ca nu inseamna neaparat ca daca doare si lucreaza celulita.
care o fi adevarul? sa-i zic sa dea o intensitate mai mare? trebuie sa ma doara ca sa am rezultate?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Ramonika, vacuumul trebuie sa doara.
Nu e nenorocire daca ramai cu cateva vanatai, dar altfel e apa de ploaie.
El doare pentru ca "suge" celulita din profunzime si apoi o "sparge" prin rola aceea.
O minima dieta ai tinut? Trebuie sa faci si miscare. Daca nu faci, cum vrei sa se dreneze si sa se consume shunca pe care o disloci?

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput