Mamici mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
crissi spune:
ce sa mai incercam.. ca am stat" capra" data trecuta 40 de minute si tot cu iordanescu semana..![]()
Nu e , unde nu se pricepe , nu se pricepe si gata..
Ce zicetzi.. daca nu maninc io nimik 2 zile inainte de spital, scap de clisma? ORI BA? ca ma ia cu transpiratii cind ma gindesc la furtunu' ala...
pupici!
crissi
mikka spune:
Neatza! Sau ma rog...
Crissu, pe mine m-a trimis medicul la urmatoarea eco in saptamina 36, adica pste 2 saptamini. Deci nu e deloc tarziu, poate chiar devreme. Dar fiecare dr cu parerea lui...
Pot sa recunosc acum ca fiica-mea are o personalitate destul de hotarata... aseara la control, dr a apasat mai tare cu palniutza aia de ascultat pe burta
, si se pare ca a deranjat-o, ca i-a tras un sut lui Badiu de i-a intrat trompetzica direct in ureche...
Pai daca a deranjat-o... Mi-a fost si rusine, dae el era tare amuzat.
Cu transpiratia, mi se intimpla de mult, si cel mai eficient mi se pare un stick de la Forever Living, cu aloe. Nu este perspirant, dar nu miroase absolut deloc si nu se pateaza hainele.
DPN 15 mai
nefertari spune:
Luluku - transpiratia ta zici ca pateaza ?
simonaeus - ce fericita esti ca te poti gandi la o asa mare perioada de stat acasa !!!!! Mie mi-e teama sa nu ma cheme din maternitate !

crissu - nu e tarziu sa mergi in sapt 34 - eu sunt deja in 33 .
Aseara eram asa de emotionata la reintalnirea cu bebelina - dar ea n-a vrut neam sa-si arate fata - era asezata cu spatele si tragea la aghioase - sau poate se rusinase de nenea doctoru'care iar s-a uitat la
si a decretat ca nu s-a petrecut nici o schimbare de sex . Tati mai ca nu i-a cerut declaratie scrisa !
Dr.Iosup era asa de obosit aseara - fara chef .Nu mi-a spus cate kg are .Credeti ca e posibil sa scrie pe undeva prin masuratori ?
Totusi sunt bucuroasa ca e totul normal - copil dezvoltat normal , placenta gradul 2 spre 3 , col lung si inchis , lichid normal , de data asta nu avem cordonul infasurat (dar acum e in zadar ) , e cu capul in jos -exact cum banuaim -dar pe stanga .
Doar mama e obosita - cu tensiunea crescuta pe ambele artere si trebuie sa intre in prenatal . 

Aaaaaaaa - si vestea bomba - are dr un cantar in cabinet si n-am rezistat ispitei mastere si rele
AM LUAT IN TOTAL 17 KG - sa-mi traiasca !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Ile spune:
buna, fetelor! Eu acum m-am trezit ca am avut o noapte nashpa.De 8 ori numarate pe degete am fost la pipi.Burta mea se pare ce e amplasata mai jos si ma apasa pe vezica.
Si eu am net non stop acasa,asa ca pot fi de folos celor care intrerup serv si nu au.Deja am inceput sa am curiozitati,cine o sa dea startul la nasteri.Am mai citit la mamici de martie apilie si am vazut ca majoritatea au nascut mai repede.Si pe mine m-ar incanta sa fie pe la 38,39 sapt,ca nu mai am rabdare!
Ile 33+ dr Nayel
nefertari spune:
Da , eu sunt treaza de la 2 !!!!
mikka - pe la ce ora ai ajuns la Badiu ? Eu am avut programare la Iosup la 19.30 - era f aglomerat si ma gandeam ca poate ne intalnim .
DPN-ul mea a ramas acelasi .
Zici ca asculta cu trompetica ? Haios ! Mai vreau detalii - ca vineri avem intalnire
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Ruxel spune:
Nefertari, uita-te in hartiile care le-a printat cu dimensiunile bebeului...si vezi daca scrie pe undeva EFW....aia este greutatea.
29 + 6 zile
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
crissi spune:
Ile , ai vb . cu Nayel? cum nasti?? vad ca ai 2 saptamini inaintea mea.. !
Crissi, 31+, Dr. Nayel
crissi
mikka spune:
Nefertari, am ajuns acolo pe la 20.30. Deci nu aveam cum sa ne vedem...
Pai da, are exact o palnie mica cu care asculta bataile inimii lui bb. O loveste o data de palma ca sa trezeasca kupilu (la mine nu era cazul) si apoi palpeaza un pic burtika si asculta cu acea palniutza. Mi-a dat trimitere la eco pt saptamina 36, si apoi mi-a spus sa ma duc la el cu rezultatul. Si data viitoare o sa-mi ia probe de secretie vaginala si nu mai stiu ce albumina (sper ca nu aberez) si din nou hiv si alea de la inceput. Aaa, si trebuie sa beau 2.5 l de paa pe zi
. Poate doar daca maninc numai saratzele.
DPN 15 mai
Ile spune:
Crissi,la ultimul control,la 31 sapt,bb era cu capul sus inspre ficat.Nayel a zis ca e prea devreme sa vorbim de nastere,ca mai e timp.In cazul in care nu se intoarce,azis ca facem cezariana,prin sapt 39.El este adeptul statului cat mai mult cu bb in burta.Eu mai mreg la control pe la 36 sapt.Cam asta e.
crissi spune:
Ile , si baietzelul meu era tot cu capul in sus spre ficat dar la ultima echo, adika in saptamina 29 se intorsese deja , spre 'disperarea"
mea, care vroiam cezariana si aveam si motivu' .. atunci..! acum am de ales.. adika trebuie sa aleg.. oricum si mie mi a zis la fel, ca e prea devreme ptr. a vb. despre nastere.. poate ne vedem la urmatorul control , io mai merg in saptamina 20-25 aprilie.. cam atunci mi a zis sa vin..
Crissi, 31+, Dr. Nayel
crissi