Mamici mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Nefertari sa te uiti si sa ne spui cate kg are bebe tau la 33 saptamani ca sunt curioasa. Stii cumva cate kg ai luat in ultima luna?
Eu am luat 14 pana in saptamana 29. Oare cat as putea sa ma mai ingras lunile astea care mi-au ramas?
Ruxel de ce ai scris 29 saptamani +6 zile ca eu dupa calculele mele azi implinim 29 saptamani, adica terminam saptama 29 si intram de maine in 30, asa nu? Si mai avem, draga surioara, 10 saptamani sau mai putin cine stie

Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticutze.

Multumim frumos de urari! Io's adormita rau de tot in dimineata asta, azi-noapte ama vut insomnii asa ca nu cred sa fi dormit mai mult de 4 ore in total.....asa ca o sa ma retrag frumusel la nani (cam incomod scaunul de la birou, da' ma descurc io cumva )!

Mickyyy (30 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Pentru raspunsuri !!!
O sa va spun luni detalii ca nu am fisa la mine .
In ultima luna am luat vreo 3 kg - dar n-am nici o restrictie - bag in mine dulciuri la greu .

mikka - din cate stiu eu albumina se "vede" la sumarul de urina .Aceeasi problema cu apa si la mine - poti sa ma bati si nu beau mai mult de 1 l

Oare m-am grabit eu cu echo ??? Ar mai fi 3 sapt pana la 36

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Nefer, se prea poate sa fi retinut eu aiurea numele analizelor, ca si asa uit si unde trebuie sa ma duc cind am vreo treaba... Nu-ti face probleme cu echo, ca daca dr crede ca e prea devreme, te mai trimite la una. Numai $$ sa fie...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Crissu, cred ca o sa mai luam in greutate in ultimul trimestru+ ca o sa retinem si mai multa apa

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor eu in ultimele doua luni am luat doar 2 kg (total), iar acum sunt in sapt. 34.

Eco de trim III stiu ca se face la 34-36 sapt., iar eu voi face la 36 sapt. chiar la inceput.

Ca analize mie mi-au dat pt. sapt. 34-35 : cultura secretie pt.streptococ B si examen secretie.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Simonaeus, si cate kg ai in total acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor, s-ar parea ca astazi este ziua noastra norocoasa si ne merge net-ul. nu stiu daca va ajuta cu ceva dar bb al meu cantareste 1400 g la 29 de sapt implinite. din pacate eu am la placenta gradul 3 de maturitate. sper ca bb si placenta sa reziste cat mai mult. zilele trecute am facut o concesie si i-am cumparat lui bb un body pe care scrie "nascut in 2005" e tare haois! in rest bb mai sughita (s-a vazut la echo) dar cica tresaririle de metronom pe care le simt sunt si un semn de descarare nervoasa in urma fenomenului de mielinizare care are loc. voi simtiti tresariri ca de metronom? adica loveste rtimic in acelasi loc cam 5 minute?
si eu voi fi prezenta pe forum pana cand nasc - numai sa ma lase net-ul!

monu si bb 29+

Mergi la inceput

Monu, am avut si astfel de evenimente gen lovit in acelasi loc ceva mai mult timp dar, ce nu inteleg eu este: ce e acela proces de mielinizare?

Mergi la inceput

m-am lamurit cu mielinizarea........traiasca dex-ul

Mergi la inceput