Mamici mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, gasesti aici citeva tabele cu masuratori de la eco:
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

M-am gandit eu ca asa trebuie sa se intample la sarcina.....dar iainte era destul de nasol cu transpiratia, si zau faceam dus de 2 ori pe zi , foloseam deodorant de subrat...si nu ma imbracam cu plastice, voi ce deo folositzi?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu nu transpir foarte tare nici acum, inainte de sarcina slabe sperante.
Eu folosesc Dove crema si inainte foloseam lady speed stick gel dar de la ala cand transpiri chiar ca parca ti se uda toate hainele de pe tine.
Cred ca toate contin bicarbonat si de aia pateaza hainele.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Crissi, freza pt. nastere ti-o vor face la spital, stai fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dragele mele si voi imi veti lipsi , dar promit sa intru din cand in cand, ca sigur sunt internet cafe-uri prin zona.

Pe 12 apr. merg la eco si poate va scriu dupa ce mai face bebitza.

Mercedes, nu e o regula ca daca primul copil se naste la 38 sapt al doilea va fi la fel.
Soacra mea imi spunea ca sotul meu sa nascut la 40 sapt. si 3 zile, iar cumnata la 38 sapt.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Luluku, eu nu transpiram mai deloc inainte de sarcina si foloseam Rexona dry stick fara probleme. Mi se pare cel mai "eficient". Insa dupa ce am ramas insarcinata am avut surpriza sa constat ca nu mai face fata Rexona pentru femei, insa cel pentru barbati functioneaza de minune!! La mine, cel putin. Poate il incerci si tu.
Mickyyy, sa-ti traiasca Malina!!! Sa fie si mai frumoasa, si mai desteapta si sa te bucuri de ea! De amandoua, in curand!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Luluku la mine cel mai bine isi face treaba deo stick , Lady Speed Stick sau roll-onul de la Bourjoais (nu stiu exact cum se scrie corect).

Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

La multi ani Malina
Sa fii cumintica, sa o asculti pe mami, sa o iubesti pe sora ta mai mica si sa fiti o familie fericita.

Multi pupici dulci pentru o fata duuulce si frumoasa.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Crissi, pe mine ma rezolva tati cu "frezatul". Se chinuie vreo jumatate de ora de amortesc stand acolo, dar face treaba buna, trebuie sa recunosc. Mai incercati si voi ca, stii tu, repetitia mama invataturii.

Crissu, eu eco de trim 3 o fac la 36 de saptamani si 1 zi. Asa ca eu nu cred ca 34 e tarziu. As indrazni sa spun ca e un pic devreme, ca de obicei e ultima eco (daca totul e in regula) si aici se estimeaza cat va fi de mare, se vede cum e pozitionat, cum e colul, cum e cordonul etc. Eu am vrut sa imi mai fac o eco pe la 32 de sapt, dar am renuntat, asa ca astept aia de 36 de sapt (de luni in 2 sapt, hurray!!!).

Luluku, eu folosesc in perioadele cand transpir mai abundent (sau mai mirositor, eventual) deo-ul lui barbatu-meu. Nivea roll-on (unul bleumarin) sau deo spray Energy de la Dior. Asta ultimul e graoznic de scump (1 mil), dar ffff bun si tine f mult.

Ieri mi-am facut si eu analizele. Pana la urma m-am dus la Romar cu trimitere de gratuite de la med de fam si a fost f OK. Am nimerit si o asistenta cu o mana fina, de acum nu se mai vede nimic pe bratul meu. Marti dupa-amiaza sunt gata analizele si miercuri ma duc la dr. Sunt curioasa ce mai face mai ales colul meu, ca bebele stiu ca e bine dupa loviturile bine tintite pe care le executa. Eu spun ca e cu capul in jos de o vreme, sa vedem daca imi confirma si dr cu experienta ei.

Dupa eco de pe 18 apr (36 sapt) ma mai duc inca o data la dr si atunci stabilim exact treaba cu nasterea pe care eu o sper naturala, cu epidurala si nu de Paste.

Eu nu stiu daca ajung la BabyExpo ca va fi inghesuiala si eu cam prea gravida. De altfel, am tot ce imi trebuie, asa ca nu cred ca merita sa ma obosesc asa numai ca sa casc gura.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

ei, acuma macar m-am lamurit...o sa incerc si sprayurile cu pudra, ca poate poate...si eu folosesc Lady speed stick dar nu ma ajuta deloc...asa ca o sa incerc si alte chestii

[LA MUTI ANI MALINA!!!!!!!!!!s]

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput