Mamici mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
crissu spune:
Simoneus o sa-ti simt lipsa............sa mai intri totusi din cand in cand sa ne spui ce faci. Sa ai grija de fetitza mica din burtica. 
Gabitzam cum fac si eu sa-ti dau telefonul meu sau cui trebuie sa-l dau ca nu prea am fost atenta cand ati discutat subiectul..........concentratie nexam. Aaaaaa stiu iti scriu pe YM?
Fetele m-am programat si eu ptr eco de trimestrul III abia pe 5 mai.............mai am o gramada. Nu stiam ca CMU are sediu si in Bulevardul Unirii...........voi tot acolo ati mers?
Criss si
azi implinim 29 saptamani
Mercedes spune:
Salutare burtici si bebei burticilor
Bine v am regasit. Se pare ca bebe-ul meu este fetita
gabitzam - avand in vedere ca avem acelasi UM 30.08 te rog daca ai cumva la indemana ultimele masuratori de la eco( si bineinteles daca ai fost zilele trecute la eco) sa mi spui daca exista ceva diferenta intre noi . Mi ar fi folositor deoarece vad ca la tine s -a modificat dpn-ul din 6 iunie in 31.05.2005 iar eu am uitat sa intreb de DPN ieri
Deci iata rezultatul meu de la eco
sarcina 30/31 sapt
DBP 84 mm
LF 57.3mm
LA normala
insertia placentei posterioara fundica
gr maturare placenta 1
Stiti cumva daca primul bebe s-a nascut la 38 de saptamani ar fi obligatoriu ca si cel de al doilea sa se nasca c am in aceeasi perioada?
Eu incerc sa nu -mi iau prenatal pe cat e posibil si chiar nu stiu din ce data sa mi iau concediul de odihna inainte de nastere bineinteles
30+
Luluku spune:
nu suna rau Herastrau ( wow , am facut o rima) dar nu o sa ne putem plimba la infinit, ca deh, o sa ne fie mai greu si sunt cam scumpe terasele pe aici, stiu ca lucrez in zona, si o sa vrem sa ne asezam si noi la o masa rotunda, sa sporavaim...ar fii frumos la beraria Beker, ca au o terasa mare.....oricum, poate reusim de data asta sa mergem La Mama...cu o rezervare din timp
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
babygirl spune:
Nu,n-o sa ne plimbam la infinit prin Herastrau, dar exista acolo o terasa mai curatica, aproape de intrarea principala si nu cerd ca ar fi o problema sa ne asezam cand obosim. Va mai ganditi.
crissu spune:
Luluku si transpiratia asta in exces cica e normala in sarcina. Eu de exemplu putea sa fie afara 40 de grade ca nu se vedea strop de transpiratie pe mine iar acum ma ia niste valuri de caldura de nu mai stiu ce sa fac. Remediul ar fi sa aerisesti camera bine inainte de culcare si nici sa nu o incalzesti foarte tare si sa porti hainute din bumbac sau ceva moale si lejer si subtire.....asta pentru noapte iar ziua, ce sa zic, sa iei aer de cateva ori pe zi.
Cand o sa fac eco de trimestrul III o sa am 34 saptamani e prea tarziu?
Criss si
29 saptamani
lucas spune:
LA Multi ANI !!!!!!!!! MALINA!!!!

Mickyy sa-ti traiasca fetita sanatoasa si voioasa. si bebe si burtica ( si pentru el )
sa fiti fericiti!!!!!
gabitzam spune:
Mercedes, eu am facut ultima ecografie in saptamana 26, si nu am ultimele masuratori de la eco la mine. DPN-ul chiar mi l-a decalat si mai mult, pe 25.05.2005.
Eu mai merg la servici pina la sfirsitul saptamanii 33.
Crissu, poti sa-mi scrii pe YM sau aici un mesaj privat. La CMU la ecografie am fost in sediul din Bdul.Unirii.
Luluku Acceasi problema o am si eu cu transpiratia. Intr-adevar e mai abundenta ca inainte si pateaza. ieri am facut un sutien din alb in rosu, s-a luat de la bluza, n-am patit niciodata asta pina acu, Am incercat sa curat cu Vanish, nimic, parca am pus apa chioara.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Buna burtici!
Ce frig dimineataaaaaaaaa, mi-au inghetat urechile.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Mercedes spune:
gabitzam - multumesc -, am luat DPN ul tau de la semnatura ta
Eu incerc sa merg la servici pana in sapt.37 sa vedem daca voi reusi
Stiti cumva un link cu masuratorile de la eco?
30+
crissi spune:
Fetelor, am descoperit o problema "importanta" ![]()
NU MAI REUSHESC SA VAD MITZIMAUL.. decit in oglinda.. nu mai reusesc sa i fac freza.. si tre' sa stau la mina lu' tati care e dezastrous, data trecuta ne a facut o freza stil "iordanescu" cu carare pe mijlok.. ![]()
nu, nu glumesc, dar asta e chiar nashpa , ca nu mai vad mitzimau'.. ma intreb atunci cind o fi de nascut.. cum naiba fac sa mi fac tunsoarea cintaretzei chele.. o sa vad.. chem vecinii sa ma ajute..
In rest n am probleme.. am fost la control.. acum sintem in saptamina 31 , doamne ce repede trece..timpu'.. si ma ia o frica cind ma gindesc la nastere.. ![]()
Crissi, 31+, Dr. Nayel
crissi