Mamici de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Oana, nici la noi nu-i altfel. Sotul munceste iar la mine intra doar banii de mama.
Asta e.
Va fi si mai bine.
K19s+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta,
sanatosi sa fim ca banii se duc mai devreme sau mai tarziu.
Si la noi tot sotul lucreaza si bani de mama aici nu voi primi ca cica e prea mare salariu sotului si nu mai am nevoie de bani in plus . Doar alocatie bebelusei va mai intra, atata.
Dar cum ziceam si la inceput, sanatate sa fie ca restul le facem noi pe rand

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Ai dreptate Katink. Cit este alocatia la voi? Aici pentru bb1 100euro, pentru bb2 110euro, pentru bb3 130euro etc.
K19+

Poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corbioana

E cam jos insa toata durerea cam acolo unde va fi taietura de cezariana, si cam puternica a fost ieri. Si mai ales la miscari bruste, cand ma ridicam de pe scaun de ex. De obicei simteam mai pe parti, in mijlocul burtii se intarea, se relaxa apoi si nu durea prea tare si nici nu dura prea mult, de asta ma tem putin.

Ioana

Exact asa m-a durut pe mine, stai linistita si gandeste pozitiv, nu te speria. Se mai mareste uterul, creste puiul tai, mai apasa pe organe... important e sa nu te tina multe zile sau sa sangerezi sau altceva Doamne fereste.
Te incurajez si eu, si imi dau cu parerea, ca medic nu-s... incearca sa te relaxezi

Numai bine,

Mergi la inceput

Kulta,
alocatia aici e 154E/luna.
Primii trei copii primesc fiecare 154E/luna si abia de la al patrulea se mai mareste la 179E/luna.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!

Am si o nelamurire. Explicati-mi si mie ce inseamna IR-urile astea. Vineri cand am fost la ecografia morfologica nu mi-a spus nimic de chestia asta si nici nu a scris in foaia care mi-a dat-o.

acusor 19 sapt+

Mergi la inceput

Merci, Katink.Dar stiu ca voua va da bani frumosi.
Aici pe linga alocatie, se mai dau ceva bani, pina se ajunge la cam 500euro pe luna.Poate de aia alocatia e asa mica. Chiar daca sotul are salar mare, afecteaza prea putin banii de mama.
La voi, fetele, cum e?
K19s+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Netza burtici... cu chiu cu vai, am reusit sa ma trezesc si eu pe la ora 10... Azi noapte bebe al meu avea program de gimnastica, cred ca protesta pentru ca eu ma uitam la Tuca show , referitor la jurnalistii rapiti si eram tare indignata de ce se intampla... mi se pare tare dubioasa chestia asta cu arabul care a sponsorizat plecarea lor. Cred ca si bebe era in asentimentul meu...

Ioana si Katink, si eu simt tot asa, ca o greutate in josul uterului, cand ma ridic cateodata de pe scaun imi vine sa merg aplecata, daca ma indrept parca ma doare... Eu cred ca-s bolnava cu capul...

Kulta iubito... stim bine cum este cu banii... macar acolo, aveti!!! La noi, ma intreb cum traiesc unii oameni cu un salariu de 5-7 milioane??? Doamne, sper sa nu aflu niciodata... Cat depre cum se duc banii, sa stii ca suferim de aceeasi problema.

Fetelor, vroiam sa va intreb daca se plateste cumva vama pentru carucior??? Pentru ca a gasit al meu iubit un carut fain, la numai 150$ cu tot ce-i trebuie...

Cat despre legatura dintre noi, poate ca ar trebui sa punem un nr. de tel in profilul personal, daca dispare vreuna pentru mai mult timp sa stim care-i treaba, daca este bine...

va pup,

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Da' vad ca se "lundeste" listuta cu fetele care merg la intalnire, nu gluma!!!!!!! Sa puneti poze, ca de nu.......

Ioana, sa sti ca si eu am dureri de burta, dar le simt ca pe niste intepaturi, ca o gheara care ma tine de partea dreapta; initial am crezut ca e de la ficat, ca da bebele in ficat, dar acum nu mai stiu ce sa cred, vad ca ma doare si cand ma ridic de pe scaun, vorba ta. Merg la dr. peste 2 saptamani si vom vedea ce este. Cand nu mai pot de durere iau un No-spa, dar de obicei ma lasa fara medicament.

Eu m-am hotarat sa intru in maternitate incepand cu 1 iunie, asa ca mai am 2 luni de venit la servici. Parca e mai bine acasa....

Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, la noi adica in Romania??? Pai... bietul copil nu primeste mai nimic de la stat, nu stiu exact cat, dar in jur de 200 de mii lei. Mama primeste bani pentru concediul de intretinere al copilasului cca 8 milioane / luna timp de 2 ani, daca este salariata si a platit cotizatia lunara la stat. Asta pe scurt... Dar alocatia pentru copil, este o gluma proasta!!!

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput