Mamici de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Desi eu nu pot bold incerc sa scriu asa: vreau si eu la intalnire!
O singura sugestie: ar fi de preferat nu in ziua care mergem la targ ca nu vom putea rezista ata de mult ...unele dintre noi.
Fetelor vreau si eu niste linkuri despre cantare electronice daca imi poate da cineva ca la cantar mai am sa ma documentez.
Anis: ma bucur ca totul e bine ...acum stai si tu mai linistita!
Va pupacesc dulce pe toate!
aaa, si neaparat sa ne instruim sotii cat vom fi la spital sa intre in locul nostru cu vesti, nu?

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata burticutelor,

e a 3 oara cand incep sa scriu si mi se blocheaza calculatorul, cred ca o sa-l arunc pe geam....
Anis, felicitari pentru perseverenta in ceea ce priveste sexul!!!!!!!!
Stati, nu ma intelegeti gresit; de fapt trebuie sa o felicit pe bebelina, ca ea e perseverenta si nu si-a schimbat sexul...ha,ha,ha!!!

Noi suntem bine, ne hranim cu multe bunatati, inclusiv cu prajiturica sfarmiciosa ca a Ioanei .
Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Neata, fetele,
Pe la toata lumea se duc banii cum se duc la noi?
Noi ieri aveam in conturi 2000 euro si dupa plata tuturor facturilor, mai avem..........200. E cumplit de frustrant sa muncesti pentru a plati facturi.
Scuze, mi-am spus si eu of-ul.
Anis, ma bucur de bebelina, e super sa ai fetita.
Ma duc sa-mi pling de mila.
K19s+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza ...greu mai e sa te trezesti si cu vremea asta....
Eu aseara m-am simtit cam aiurea cu durerea aia jos localizata spre anexe ca sa zic asa, nu am mai avut pana acum acolo. Irina vad ca si tu te plangi de ele. Insa asa din astea intepaturi si dureri care veneau si plecau si simteam ca sunt de la extinderea uterului am mai avut si nici eu nu luam Nospa de fiecare data pt ca recea mai repede. Dar asta a fost cam toata ziua asa sub burta jos de tot si o durere permanenta mai ales cand ma ridicam de pe scaun la munca, o burta umflata rau de tot...Nu am facut mare efort. Am mers la serviciu unde stau pe scaun si acasa de ziua soutlui meu poate am stat putin mai mult in picioare...stiu si eu, dar alte alea nu am carat eu nu stiu zau...Cand ma ridicam de pe scaun parca se ducea ca un plumb durerea jos sub burtik acolo. Ce parere aveti? Mi-am facut un stoc de Nospa dar nu iau decat la nevoie, ieri am luat 2 una dimineata, una seara. Azi vad ca e mai bine. Sper.
Laura ma bucur ca ti-ai facut pofta ca aveam mustrari de constiinta ca ti-am facut eu pofta de dulce. Daca eu nu poftesc la nimic nu stiu cum e.
O zi buna

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis ce valori ti-au iesit la IR-uri? Ca si mie mi-a iesit putin crescuta una din ele, dar Pop m-a asigurat ca nu e cazul de tratament. Plus, cum ti-a zis si Irina, daca nu e pe partea cu bb-lusha, nu e chiar nici o problema. Cat de mari sunteti, cum a ramas cu DPN-ul? Stiu ca beblul tau era cam cu o saptamana inainte...

Kulta nu mai pune intrebari din astea despre bani... la noi cand luam salariul, platim ce se poate din datorii, iar restul...mai asteapta. Acum mi s-a pus pata pe aparat aer conditionat, ca de maine mai aplica o acciza de 30% si nu stiu cum vom face sa reusim sa il luam.

VREAU SI EU la intalnire

De dimineatza n-a sunat ceasul, dar m-au trezit loviturile bebelushei mele si am ajuns la timp la munca. Ieri tanti care sta cu Miruna a scos toate hainutele mici si le-a sortat in functie de varsta, urmeaza sa treaca si prin sortarile mele si sa le pun in toate solutiile posibile plus clatit de n-ori. I-am promis Mirunei ca cele care se rebuteaza vor ajunge la papusa ei Maria. Apropos, de cand a aflat ca are o surioara, fata mea se joaca de-a nasterea cam de 5-6 ori pe zi...si vin pe lume numai fetite.

Va pup,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 22 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Anis,
ma bucur pentru voi ca e tot bebelusa micuta ta! Felicitari!

Si eu ma uitam ieri pe lista noastra si la cea din iulie sunt doar cateva fete care nu au aflat inca ce ascund burticile si majoritatea sunt fete pe care nu le-am vazut scriind niciodata. Sper sa fie bine si sa ne citeasca in continuare si poate daca au putin "curaj" ne vor scrie si cateva randuri.
Emaimme cred ca o fi in continuare in Spania, de nu a mai dat nici un semn de viata...

Vad ca lista pentru intalnire prinde contur, bravo voua! Sa faceti multe fotografii si sa le puneti aici la vedere.

Noi suntem bine, ieri am fost iar la plimbare si am mancat bine cand ne-am intors de afara si am dormit si mai bine - normal cu trezit de 2-3 ori noaptea, dar nu-i nimica, deja m-am obisnuit
De abia astept si eu controlul de marti, si asa a mai trecut o luna... ce repede trece timpul...

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kulta ....
Si voi platiti abia jumatate din cheltuielile pe care le avem noi aici ... Noroc cu sotul care cistiga destul, ca altfel, cu mine fara servici, am sta in strada.

Oana C si 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata burticutze...am venit si eu la munca dupa o zi libera si abia reusesc sa citesc ce ati scris intr-o singura zi...
ieri ne-am luat liber si eu si tati, sa mergem sa facem contractul pt termopan pt camera bebelului...ne apucam s-o amenajam (avand in vedere ca stam tare prost cu finantele ne rezumam doar la camera prichindelului)restul casei...sa mai astepte
Profitand de ziua libera am fost si la un film...
In principiu, in functie de zi, VREAU SI EU LA INTALNIRE...(in 9-10 aprilie nu-s in Bucuresti si probabil la fel in 23-24 aprilie)
Bebestrumfitza, ai mare grija de tine si de bebe...multa sanatate iti doresc...
Anis, felicitari ...aveam emotii pt tine in legatura cu sexul bebelinei tale...ca doar eu sunt patita...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monicutz,
ai aflat ceva de AC? M-am uitat acuma si ultimul ei mesaj e pe 4 martie... sper sa fie bine ea si bebelusul.

Peca,
tu ce mai faci? Esti bine? Cum ati petrecut de Pasti?

Ioana,
si eu am sitit asa ca o greutate in partea de jos, si parca ma tragea in jos... cum spui tu ca un plumb. Dar asta pe la 16-18 sapt. si dr. mi-a spus ca e de la marirea uterului. Vad ca aici toate durerile sunt de la marirea uterului
Incearca sa te relaxazi, pe mine m-a tinut numai o zi, nu am luat nimica pentru durere... a trecut de la sine.
Multa sanatate iti doresc si sper sa nu fie altceva.

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink iti multumesc si tie la fel iti doresc si la toate mamicile sa fim sanatoase. Sper si eu sa fie tot de la marirea uterului si nu altceva. E cam jos insa toata durerea cam acolo unde va fi taietura de cezariana, si cam puternica a fost ieri. Si mai ales la miscari bruste, cand ma ridicam de pe scaun de ex. De obicei simteam mai pe parti, in mijlocul burtii se intarea, se relaxa apoi si nu durea prea tare si nici nu dura prea mult, de asta ma tem putin.

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput