Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor,
acum vin de la monitorizare...si stau in felul urmator:
uter de 59x33mm
,endometru de 9mm,
ovare marime normala de 33 x 23 mm ,
pe ovarul stang am un folicul de 23mm,
iar oe ovarul drept foliculi mai mici de marime mijlocie.
Se pare ca in zilele urmatoare, azi, maine,poiamine urmeaza si ovulatia si bineinteles munca.
Cat despre dorinex maria, uite ce scrie in prospect:" Deorece cabergolina din medicament favorizeaza fertilitatea, la femeile care nu doresc sa ramana insarcinate se recomanda folosirea unei metode adecvante de contraceptie"...deci..cine ce sa mai inteleaga de aici..
va
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bravo Cristinel

Valorile tale sunt foarte incurajatoare! Da-i bataie cu prestatul.
dulce

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna esti beton...ce bine ca nu ai ovulat inca...inseamna ca o sa mai vedem o modificare de temp. in graficul tau...cu asa folicul eu cred ca te asteapta niste zile fierbinti...da-i bataie...cred ca si al meu are acum 19 mm si endometru peste 9 mm...astept si eu minunea..sa speram fetelor si va fi bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristina, e super rezultatul tau !!
Luna asta cu siguranta ne vei da si in continuare numai vesti bune !
E incurajator sa afli ca tratamentul chiar da rezultate. Azi il incep si eu

Din pacate, vizita mea la medic n-a decurs la fel de bine. Inflamatia anexiala [sau cum se va fi chemand pe limba lor] inca mai e pe-acolo.
Apoi endometrul e de 6, nici un folicul mare, numai chistulete (nu prea multe totusi, mi-a zis ca nu sunt tocmai ovare polichistice)
Azi e z.13, de obicei temperaturile mele arata a ovulatie in z.15-16, dar se pare ca tot degeaba, cel putin luna asta nici o sansa.
Asa ca nici n-o sa ma mai stresez cu Dostinex-ul, il iau si pace.

Tot e bine ca am inceput investigatiile si tratamentul. Mergem mai departe.
Pupici pentru toate fetele dragi

PS. Sa nu uit: doctorul era tare tanar si cam neexperimentat [parerea mea], iar echograful nu tocmai recent. Totusi, masuratorile sunt masuratori.

Mergi la inceput

Maria Alexia...mergem mai departe...ai vazut ca si eu luna trecuta am fost varza cu ovulatia tirzie, cu intirzierea cm, cu analiza proasta de progesteron in urma cu 2 luni si moralul varza...dar sunt luni mai bune si luni mai putin bune la fiecare...bine ca ai inceput tratamentul si chiar ca mergem mai departe...ai vazut colegele noastre Coralia si Gabitaco au reusit...trebuie sa ne vina rindul si noua...pupicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, ticaloasa mica si frumoasa ce esti!!! Tocmai ma pregateam sa te cert ca nu-mi raspunzi...te-am iertat si transmit un pupi mare.

bravo pentru folicul, sa creasca mare! Cand se-ntoarce sotzul? sper ca prinzi momentul luna asta si sa ne dai vestea cea mare.

pup fata frumoasa!!!!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Lauricipanici...cum te-am botezat eu...te-am urmarit peste tot...faci ce faci si scri si la burtici si la aspirante...stii...cind am chef sa ma remontez ma uit la tine la pozele cu baietii tai si ma gindesc ce bine mi-ar sta si mie alturi de o fetita si un baietel...gemeni sau tripleti...sotul vine maine seara...dar azi de dimineata cind am plecat l-am stors ca pe lamaie...iar maine si de Ziua Pacalelilor avem sarcina de la sa prestam ...si eu sper sa prind momentul si sa dau lovitura...Doamne da-i si lui Laurici o fetita bucalata cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Vezi CATA? Ti-am zis eu ca daca esti fericita totul merge "snur"? Pana si meciul din Macedonia a fost castigat de romani!Si daca sotul tau a fost cel cu norocul pe stadion,ghici cine va avea bebel luna asta....Ti-am zis doar ca am o presimtire!Pentru tine,ca pentru mine nu mai simt nimicdesi maine dimineata e programat un test!
Pupice si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Am citit si eu ce-ati mai facut si ma bucur sa vad cat sunteti de unite. Asta ne ajuta sa trecem peste bune si rele si sa fim optimiste mai departe.
Maria_Alexia vroia sa-mi stie povestea, da' la mine se pare ca a fost mai simplu si nu am trecut prin ce treceti voi. Eu am fost dezamagita in prima luna cand am facut testul si nu a aparut nimic, iar in urmatoarea luna am la greu si mi-am facut un alt test, dar liniuta a-2-a era un roz slab vizibil (era in ziua cand trebuiau sa-mi vina "rushi") si iar m-am pus pe ganduri (eu care sunt o optimista incurabila). Fetele de pe forum au fost alaturi de mine si m-au incurajat spunandu-mi ca e posibil sarcina. Asa a fost, la 7 zile intarziere eram la eco si imi vedeam visul cu ochii.... avea 9,5 mm.
Va doresc tuturor sa vi se implineasca visul de a deveni mama cat mai curand.
Ma sa apara cat mai multe burtici si sa stati aici cat mai putin ca sa treceti la viitoare mamici si felicitari celor care deja au aflat ca sunt . Sper sa citesc maine numai de bine si sa vedem cat mai multe burtici
Fetelor fiti optimiste si in continuare ca nu se stie niciodata cand se prinde !
Ella 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Bey, Catalina, da' frumoasa esti, mama!
Am intrat pe album sa-ti vad pozele si m-am socat, rar am vazut asa femeie frumoasa.
Sa-ti dea Dumnezeu un bebelus la fel de frumos si de simpatic ca tine.

Mergi la inceput