Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Am luat la inceput bromcriptina vreo 10 zile, dupa care am facut o alergie de toata frumusetea de la ea...apoi m-a trecut pe dostinex .Cu dotinex sunt in tratament de 2 saptamani deja ,asta inseamna ca am luat 2 pastilute (1/2tb x 2/saptamana).Dr mi-a zis sa fac tratamentul 4 saptamani (4 pastile) dupa care sa refac analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fete frumoase! Ce mai faceti? Cata? Tonnia, tania si toate celelalte

am alta intrebare pentru voi azi:
Fetele, care dintre voi a avut Fibrinogenul mare? sau mic? ca cica sunt 2. La Coagulate mi-a iesit cam asa:
PT(SEC) 10.7 cu valori normale 11-13.2
FIBRINOGEN(SEC) 6.4 cu valori normale 6.5-13.5/sec
FIBRINOGEN (MG/DL) 422 cu valori normale 200-400 mg/dl

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mama, fetelor, da' ce liniste e pe aici!

Atzi plecat toate sa papati? Daca da, pofta buna!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...dimineata la 5 am...cine fugarea sotiorul de era sa piarda microbuzul spre Macedonia?EU!...ma bucur ca a-ti fost incintate de valorile mele, parca nici mie nu-mi venea a crede...basca ca bifasem niste solare cu citeva zile in urma si mi-a fost frica sa nu-mi fi prajit foliculii...din fericire este bine...cred ca si de la vitaminele pe care le iau...daca vreti va zic pe pm..ca nu vreau sa fac reclama la ele..dar eu cred ca mie mi-au fost bune..+ Maca de care v-am zis deja...
Gabitaco ma bucur pentru simburelul mic...vreau si eu...Coralia maine vei vedea si tu un simburel...iara zic...vreau si eu...
O sa fiu cuminte si poate se prinde si la mine...
Cristinna si eu cred ca se poate sa fi ovulat deja...dar daca ai prestat in ziua 10 este bine...si vom vedea zilele urmatoare dupa temp. daca ovulatia a avut sau nu loc...tu da-i bataie oricum si mai preseteaza..,mai ales daca de obicei ovulai in ziua 13 ...adica maine...
Ale ..pupicei multi...si eu am fost surprinsa de valorile astea super bune zic eu....sa vedem maine si poimane ce se mai intimpla....daca nici luna asta nu se intimpla nimic..o sa bifez si eu laparo in curind..
Antonia sanatate multa...tie, lui Felicity si Rusci..ma bucur ca mai treceti si pe aici...ce as vrea sa trec eu pe la voi......poate da domnul si gasesc drumul spre foliculul meu care azi trebui sa aiba vreao 19 mm...
Maria Alexia tu cind ovulezi de obicei? Ca vad ca suntem cot la cot la zileAm intrebat despre progesteron ca l-am refacut si este ok....mi-a zis ca foarte bine, despre rana mea de col pentru care iau colpotrophine ovule, despre analizele de tiroida...mi-a zis ca sunt bune, despre laparo ca vreau sa o fac si mi-a zis ca o facem cind vreau...poate chiar luna viitoare...eu sper sa nu fie cazul...si la ce valori ale foiclului poate avea loc ovulatia...mi-a zis ca sunt femei care ovuleaza la 18 mm si altele la 26...si ca sunt luni in care ovulam la o val. a folicului mai mica si altele la una mai mare..si mi-a zis ca de regula la toate fetele este mai productiv ovarul unde se afla trompa mai proasta..ce ziceti de asta?
Danangie ...sus moralul...si tu m-ai ajutat sa trec peste luna asta grea...asa ca acum eu iti zic...nu mai fi trista..trebuie sa reusim si noi pina la urma...da? Un pupic pe obrajori pentru tine...
Taniuta Saniuta...nu te superi ca-ti zic asa...dar suna asa vesel..a jocuri de copii si imi place...esti in ziua 8 de Dpo...tu esti la numaratoare inversa...eu iti tin pumnii chiar daca temp. tale sun un ochi pe fata si unul pe dos...
Hai ca va mai scriu...
promit...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor... eu sunt deprimata rau de cand am aflat de pauza cu Dostinex-ul asta
Am incercat sa repet analiza, dar n-am gasit nici un alt laborator care s-o faca (in afara de cel unde am facut-o deja de 2 ori). Acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea...
Nici nu stiu ce sa fac cu echo' de azi. Daca o sa fie totul bine cred ca o sa-mi fie tare ciuda pentru luna pierduta.
Daca-l intreb pe medic prea multe, poate ma baga in alta ceata decat in cea in care ma aflu acum...
Am cam obosit sa tot intorc lucrurile pe toate partile, sa ma chinuiesc sa aleg varianta optima... Deocamdata zic ca o sa merg orbeste inainte, cu ce stiu acum, cu pauza etc. Apoi mai vedem.
Asta in caz ca nu ma remonteaza sotul cand ajung acasa, noroc ca a mai ramas cineva cu picioarele pe pamant dintre noi

Fug la papa, buna idee Tania , sper sa revin mai optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria mai amana putzin deprimarea pana mai afli ceva pareri avizate: incearca sa scrii pe site-ul dr. T - raspunde foarte repede, sun-o pe dr. de la Cluj(fa cumva rost de nr. de tel) si intreab-o direct. Eu maine vreua ma merg la dr. Munteanu si o s-o intreb si pe ea.
Eu iau de 6 luni Bromocriptina (cu o intrerupere in ianuarie) si nu am incetat sa incerc. Si mie dr. mi-a spus ca nu e problema sa raman insarcinata cat timp iau bromocriptina, doar ca ulterior confirmarii sarcinii urmeaza sa opresc administrarea. Munteanu a avut aceiasi parere.

Te pup si pofta buna!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipanici....scuze ca te botez...dar suna bine...nu ma pricep la intrebarea pusa...dar sa stii ca sunt alaturi de tine si sper ca impreuna sa dam pina la urma lovitura...si eu vreau o fetita!!!!!!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

fetelor dragutelor, acum m-am intors de la. Cele care doar urmeaza sa mearaga la papa sa aveti pofta mare!
Liniste mare se lasase aici pana nu demult, cred ca toate avem de lucru la scarbici.
maria_alexia, tu vad ca te-ai hotarat sa faci pauza cat iei dostinexul.Eu o dau inainte si ma las pe mana dr care a zis ca e ok sa prestez in timp ce iau pastilutele, asta e.
Fetelor, majoritatea din voi crede ca am ovulat deja, pana la urma cred si eu asta , de ce?..habar nu am.Ma duc eu la 17 la monitorizare la si atunci o sa stiu exact ce se intampla cu organismul meu de a luat-o razna cu perioada asta de ovulatie. Acum sunt chiar curioasa si nelinistita pe de alta parte
proaspetele noastre cum se simt?
Va pup
cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Da..Maria..si eu zic la fel sa-l intrebi si dr.T..ca nu mi se pare normal sa intrerupi prestatul din cauza medicamentului impotriva prolactinei.V-am pove de prietena mea care avea aceiasi problema si acum e insarcinata.... Chicea i-a spus sa incerce si in timpul tratamentului cu brocriptina(sper ca l-am scris corect)..si sa vina imediat la control daca ramane....deci...
Cata asa imi place sa fii..optimista si pusa pe treaba..lasa ca vezi tu liniutele in curand..bebeul n-o sa se lase mult asteptat de acum incolo.
Eu tocmai am papat..nu prea mi-a trebuit..dar...am mancat asa ca sa nu zic ca n-am mancat nimic azi...Am fost si in vizita la spital la un prieten operat la nas...si cam atat...
Afara a iesit soarele,e frumos la noi la Sibiu...dar mie mi-au intrat niste emotii de zici ca-s pusa la curent...am tot felul intrebari in cap..daca am inceput de azi..apoi sa vedeti cum o sa fiu maine....
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc mult, fetelor

Cristinna, sper sa fie bine la echo'

Mergi la inceput